Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون گمرک با بیان اینکه ۸۹۴ فقره درخواست ترخیص کالا طبق مصوبه اخیر معاون اول رئیس جمهور ارائه شده است، گفت: نهاده‌های دامی را ۲۴ ساعت پس از دریافت کدرهگیری می‌توان ترخیص کرد.

گروه کشت و صنعت بازارنیوز: مهرداد جمال ارونقی، معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران، درباره اجرای مصوبه سفر اخیر معاون اول رئیس جمهور به بندر شهید رجایی، اظهار داشت: بر اساس مصوبه اخیر مبنی بر ترخیص سریع‌تر کالاهای اساسی و مواد اولیه به واردکنندگان فراخوان و اعلام شد که فرم مربوطه را پر کرده و به گمرک تحویل دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از این اقدام استقبال زیادی شد به طوری که ۸۹۴ فقره درخواست از سوی واردکنندگان ارائه شده است. ما نیز این درخواست‌ها را پالایش خواهیم کرد و به محض ابلاغ مصوبه، موارد را به بانک مرکزی و وزارت صمت ارسال می‌کنیم. بانک مرکزی باید برای این موارد کدرهگیری صادر کند.

معاون گمرک ایران در باره کالاهای مشمول مصوبه اخیر، بیان داشت: در مصوبه اخیر، دو نوع کالا مدنظر است؛ نوع اول، کالاهای اساسی است. کالاهای اساسی نیز به دو گروه تقسیم می‌شود، گروه اول آن دسته از کالای اساسی است که تأمین ارز نشده است. برای این دسته از کالاهای اساسی، بنا شد بانک مرکزی با اولویت به تأمین ارز این کالاها اقدام کند چراکه کالا و اسناد مالکیت تا زمانی که پول جا به جا نشده نمی‌تواند به دست وارد کننده داخلی برسد.

تعهد بانک مرکزی برای تأمین ارز ظرف ۳ ماه

وی افزود: گروه دیگر نیز آن دسته از کالاهای اساسی است که صاحبان کالا به صورت اعتباری کالا را خریداری کرده‌اند. صاحبان این کالاها اسناد مالکیت نیز برای اظهار در اختیار دارند. این افراد تا قبل از این مصوبه اطمینانی از اینکه کالا را ترخیص کنند و سپس بانک مرکزی ارز آنها را تأمین کند، نداشتند. بر اساس این مصوبه، بنا شد بانک مرکزی اعلامیه تأمین ارز سه ماهه برای این افراد صادر کند و این کالاها نیز ترخیص شود. این گروه از وارد کنندگان با در دست داشتن اعلامیه تأمین ارز می‌توانند پس از ترخیص کالا، ارزشان را مطالبه کنند.

ارونقی درباره گروه دیگر کالاهای مشمول مصوبه اخیر، ادامه داد: گروه دوم، کالاهای غیر اساسی است اما مصوبه اخیر فقط دربرگیرنده مواد اولیه، اجزا، قطعات و تجهیزات خط تولید است. مقرر شد صاحبان این کالاها نیز فرم‌های مربوطه را تکمیل کنند. سپس ما نیز فهرست صاحبان کالا را به وزارت صمت به قید فوریت اعلام می‌کنیم. وزارت صمت بلافاصله این اطلاعات را پالایش کرده و به بانک مرکزی اعلام می‌کند. بانک مرکزی نیز ظرف حداکثر یک هفته نسبت به صدور کد تخصیص و پیگیری اعلامیه تأمین ارز اقدام می‌کند تا کالا از گمرک ترخیص شود.

وی خاطرنشان کرد: گروه کالاهای غیر اساسی گروه ۳ و ۴ در این مصوبه موضوعیتی ندارد و این مصوبه تنها برای کالاهای اساسی و مواد اولیه، اجزا و قطعات واحدهای تولیدی است و فرقی ندارد که توسط واحد تولیدی وارد شده باشد یا بازرگانی.

نهاده‌های دامی به زودی ترخیص می‌شوند / ترخیص ظرف ۲۴ ساعت پس از صدور کد رهگیری

معاون فنی گمرک با اشاره به ترخیص قریب الوقوع نهاده‌های دامی، بیان داشت: بیش از ۲ میلیون تن نهاده‌های دامی در بنادر به ویژه در بندر امام خمینی رسوب شده است که آنها نیز، دو دسته هستند، یک دسته اسناد مالکیت دارند که باید اعلامیه تأمین ارز را از بانک بگیرند و کالایشان را ترخیص کنند. دسته دیگر نیز اسناد مالکیت ندارند که بانک مرکزی اعلام آمادگی کرده به قید فوریت ارز آنها را تأمین کند، سپس انتقال ارز اتفاق افتاده و متعاقباً اسناد مالکیت به فروشند خواهد رسید تا بتواند کالای خود را ترخیص کند.

وی افزود: ظرف این هفته اسامی تمام درخواست کنندگان به بانک مرکزی و وزارت صمت اعلام می‌شود. بانک مرکزی هر زمان که اعلامیه تأمین ارز اعتباری برای کالاهای اساسی صادر کند (که برای صدور آنی اعلام آمادگی کرده است) مشکلی برای ترخیص وجود ندارد. این کالاها به دلیل اینکه تشریفات گمرکی را طی کرده و مجوزهای قانونی را گرفته‌اند، تنها منتظر کدرهگیری بانک برای ترخیص کالا هستند.

ارونقی خاطرنشان کرد: به محض صدور کد رهگیری بانک، صاحبان این اقلام می‌توانند ظرف ۲۴ ساعت ترخیص را انجام دهند.

مهر/

برچسب ها: گمرک ، نهاده دامی ، ارونقی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000KLy

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: گمرک نهاده دامی ارونقی اعلامیه تأمین ارز نهاده های دامی کالاهای اساسی اسناد مالکیت بانک مرکزی مصوبه اخیر وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۹۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در هیچ میوه‌فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالاها تامین شده و گرانی برخی کالاها ناشی از کمبود کالا نیست. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران طی سخنانی درباره عملکرد این وزارتخانه بیان کرد: عید نوروز امسال همزمان با ماه مبارک رمضان فشار زیادی برای تامین کالا وجود داشت که با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تامین کالای مورد نیاز نسبت به سنوات گذشته کمتر دچار نوسان قیمت کالا بودیم و تثبیت در بازار اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه برخی کارهای بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم، گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: سال 1402 بهترین سال برای تامین ارز کالاهای اساسی بود و 13 میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیکبخت گفت: تا امروز توسط کارخانه‌های تولید روغن و بازرگانان 70 هزار تن دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری شده است؛ در هیچ میوه‌فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالاها تامین شده و گرانی برخی کالاها ناشی از کمبود کالا نیست.

ادامه دارد...

دیگر خبرها

  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • تاکید بر رفع محدودیت ترخیص کالا‌های ملوانی
  • محدودیت ترخیص کالا‌های ملوانی نیازمند اقدام فوری
  • محدودیت سختگیرانه در ترخیص کالاهای ملوانی خسارت به بار می آورد
  • ابطال بخشنامه گمرک با رای دیوان عدالت اداری همزمان با سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • ترخیص همه نهاده‌های وارداتی از بندر امیرآباد
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • استفاده از منابع مسدودی آزادشده ارزی کلید خورد