Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@06:28:34 GMT

کاهش 3 درصدی چاقی دانش‌آموزان در طرح کوچ

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۳۰۰۲۳

کاهش 3 درصدی چاقی دانش‌آموزان در طرح کوچ

ایسنا/اردبیل معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: در قالب طرح کوچ سعی بر کاهش سه درصدی اضافه وزن و چاقی دانش‌آموزان است تا زمینه سلامت دانش‌آموزان فراهم آید.

منصور صاحب 14 مهرماه در جلسه معاونین تربیت بدنی نواحی و مناطق آموزش و پرورش در اردبیل اظهار کرد: با توجه به شیوع کرونا یکی از دغدغه‌های جدی آموزش و پرورش کم تحرکی دانش‌آموزان و افزایش وزن آنهاست که در قالب طرح کوچ سعی بر کنترل وزن و چاقی این قشر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ضرورت همکاری اولیای دانش‌آموزان را در اجرای این طرح با عوامل مدرسه یادآور شد و خاطرنشان کرد: از والدین خواسته‌ایم تا دو عدد اندازه قد و وزن دانش‌آموزان خود را به مدارس اعلام کنند تا در سامانه مورد نظر به ثبت برسد.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان اردبیل افزود: با ثبت این اطلاعات ما به لاغری، چاق بودن و یا نرمال بودن وزن دانش‌آموزان پی برده و تا آخر مهرماه با جمع‌آوری اطلاعات سعی خواهیم کرد تا نتایج را در اختیار مشاوران مدارس قرار دهیم.
صاحب بیان کرد: در این فرآیند مشاور تغذیه، سلامت و تحرک بدنی سعی خواهند کرد تا اطلاعات دقیق و مفید را در اختیار اولیا قرار دهند تا آنها نسبت به تامین سلامت فرزندان خود برنامه‌ریزی کنند.
وی ادامه داد: در سنجش ثانویه که در اسفندماه اتفاق می‌افتد وزارت آموزش و پرورش تلاش می‌کند تا کاهش سه درصدی اضافه وزن و چاقی دانش‌آموزان اتفاق بیفتد که این امر گامی موثر در ارتقای سلامت نسل آینده خواهد بود.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان اردبیل از فقر حرکتی به عنوان قاتل خاموش یاد کرد و گفت: در این شرایط کرونایی بهتر است با آموزش والدین آنها را به تحرک‌بخشی فرزندانشان ترغیب کنیم تا سلامت آنها دچار مخاطره نشود.

کمترین ابتلای کرونا  در معلمان و دانش‌آموزان گزارش شده است


صاحب تصریح کرد: ما مدعی آن نیستیم که 100 درصد پروتکل‌های بهداشتی در مدارس اجرا می‌شود چرا که این کار سختی است و ما به تنهایی نمی‌توانیم در این زمینه موفق عمل کنیم.
وی اظهار کرد: در یک ماه سپری شده از بازگشایی مدارس دانشگاه علوم پزشکی از بیش از یک هزار و 265 مدرسه بازدید کرده که در 60 شاخص تعیین شده مدارس مورد ارزیابی قرار گرفته است.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: اکیپ‌های آموزش و پرورش نیز یک هزار و 191 بازدید از مدارس استان انجام داده‌اند که این بازدیدها نشان می‌دهد در 70 درصد شاخص‌ها نمره کسب شده بالاتر از میانگین کشوری بوده است و در 95 درصد نیز عمده پروتکل‌ها رعایت شده است.
صاحب خاطرنشان کرد: هرچند این نتایج رضایت‌بخش نیست اما با احصای نواقصات و ایرادات سعی بر اطلاع‌رسانی بیشتر و ارتقای آگاهی دانش‌آموزان و خانواده‌های آنهاست تا سلامت نسل آینده تضمین شود.
وی به پائین بودن شاخص تکمیل فرم خوداظهاری از سوی دانش‌آموزان و معلمان اشاره کرد و گفت: این فرم‌ها باید به صورت روزانه پر شود تا اطلاعات دقیق از سلامت افراد به دست آید.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان اردبیل لغو مراسم صبحگاهی مدارس و همچنین فعالیت بوفه‌های تغذیه سالم را یادآور شد و بیان کرد: اگر در مدرسه‌ای عوامل مستقیم پروتکل‌ها را رعایت نکرده باشند با تذکر شفاهی و کتبی سعی بر رعایت این پروتکل‌ها و زدن ماسک از سوی عوامل مدرسه است.
صاحب افزود: البته اجباری برای حضور دانش‌آموزان در مدرسه نیست اما این اطمینان را می‌دهیم که اگر دانش‌آموزی در مدرسه حاضر شود هیچ عامل تهدیدکننده سلامتی برای او وجود ندارد.
وی از پرداخت 2 میلیارد تومان منابع کمکی به مدارس کم برخوردار در تامین مایحتاج  بهداشتی خبر داد و اظهار کرد: با پرداخت سرانه بهداشتی به مدارس سعی در ارتقای سلامت دانش‌آموزان و معلمان با هدف رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان اردبیل در پایان گفت: در این یک ماه براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی چهار دانش‌آموز و چهار معلم به بیماری کرونا مبتلا شدند که این تعداد به نسبت جمعیت معلم و دانش‌آموز استان رقم پائینی است ولی همچنان امیدواریم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی سلامت جامعه آموزش و پرورش تامین شود.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی کروناویروس چاقی دانش آموزان اجرای طرح کوچ دانش آموزان پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۰۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری