Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا مجموع سرمایه‌گذاری انجام شده در بخش دام، طیور و آبزیان مجتمع کشت و صنعت بیدمشک شهرستان سربیشه ۴۱۰ میلیارد ریال است که زمینه اشتغال ۸۶ نفر را به طور مستقیم فراهم کرده است.

این مجتمع دارای یک گاوداری شیری هزار راسی با ظرفیت فعلی ۹۵۰ راس گاو شیری (۴۰۰ راس گاو دوشا) با تولید روزانه فعلی ۱۳ تن و سالانه چهار هزار و ۸۴۸ تن شیر است که برای احداث آن ۱۱۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک باب مرغداری گوشتی با ظرفیت ۴۵ هزار قطعه و تولید ۲۵۲ تن گوشت سفید در سال با هزینه‌کرد ۲۰ میلیارد ریال و اشتغال ۱۰ نفر، مرغداری تخمگذار با ظرفیت ۲۴۰ هزار قطعه و تولید چهار هزار و ۸۵۰ تن در سال و یک باب پولت تخمگذار با ظرفیت ۱۱۰ هزار قطعه با هزینه کرد ۲۲۵ میلیارد ریال نیز در این مجتمع فعال است.

کارخانه شیر با ظرفیت فعلی ۱۳ تن در روز و ظرفیت اسمی ۲۱ هزار و ۲۰۰ تن در سال و هزینه کرد ۶۵ میلیارد ریال، واحد پرورش گوسفند داشتی و پرواری با ظرفیت هزار راس، استخر پرورش ماهی با ظرفیت ۴۰ تن در هر دوره و پرورش شتر داشتی به ظرفیت ۴۵ نفر از دیگر واحدهایی است که در این مجتمع وجود دارد.

در مجتمع کشت و صنعت بیدمشک سربیشه به مساحت ۲ هزار هکتار، در طول سال به طور میانگین حدود ۱۰۰ نفر نیروی روزمرد علاوه بر نیروهای دائمی به کار گرفته می‌شود.

همچنین در این مجتمع ۴۸۰ هکتار از اراضی به کشت و زرع اختصاص یافته است که شامل ۶۵ هکتار پسته، پنج هکتار زرشک، سه هکتار عناب و گندم ۳۸ هکتار و مابقی آیش (۳ دوره) می‌شود.

در حال حاضر ۴۰ هکتار از اراضی کشاورزی این مجتمع مجهز به سیستم آبیاری کم فشار شده و لوله‌گذاری آب قنات به طول ۲ هزار و ۸۴۰ متر با لوله پلی اتیلن نیز اجرا شده است.

«کاظم خاوازی» روز دوشنبه از ۲ طرح آبیاری تحت فشار شرکت کشت و صنعت پیوند خاوران (دشت مختاران) و مجتمع بیدمشک نیز بازدید کرد.

طرح آبیاری تحت فشار شرکت کشت و صنعت پیوند خاوران (دشت مختاران) سربیشه به مساحت ۱۱۵ هکتار و هزینه کرد ۹ میلیارد و ۴۹۰ میلیون ریال اجرا شد.

از مجموع اعتبار هزینه شده برای این طرح، هشت میلیارد و ۵۰ میلیون ریال اعتبار دولتی و هزار و ۴۴۰ میلیون ریال نیز سهم خودیاری بوده است.

طرح آبیاری تحت فشار برای باغات پسته با دبی چاه ۲۶ لیتر بر ثانیه و دبی قنات ۲۰ لیتر بر ثانیه اجرا شده است که میزان آب قابل صرفه جویی در قالب این طرح ۵۰۶ هزار مترمکعب در سال پیش بینی شده است.

هدف از اجرای طرح آبیاری تحت فشار، افزایش بهره‌وری آب و کاهش مصرف کود و سموم کشاورزی در نظر گرفته شده است.

خاوازی از طرح آبیاری تحت فشار مجتمع کشت و صنعت بیدمشک سربیشه به مساحت ۵۸ هکتار در باغات پسته، زرشک و عناب با هزینه کرد چهار هزار و ۷۷۶ میلیون ریال نیز بازدید کرد.

از مجموع اعتبار هزینه شده، چهار هزار و ۶۰ میلیون ریال از محل اعتبارات دولتی و ۷۱۶ میلیون ریال سهم خودیاری بوده است.

در حال حاضر دبی چاه کشاورزی این مجموعه ۴۰ لیتر بر ثانیه و دبی قنات ۱۰ لیتر بر ثانیه است که با اجرای آبیاری تحت فشار سالانه ۲۵۵ هزار و ۲۰۰ مترمکعب آب صرفه جویی خواهد شد.

وزیر جهاد کشاورزی عصر دیروز (یکشنبه) به همراه جمعی از معاونان و مدیران این وزارتخانه برای بازدید و افتتاح چند طرح بخش کشاورزی وارد مرکز استان (بیرجند) شد و از مجتمع گلخانه‌ای محمدیه شهرستان خوسف، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان و مجتمع پرورش شتر مرغ بنیاد تعاون زندانیان بازدید کرد.

افتتاح پروژه آبرسانی به محلات عشایری بمرود شهرستان زیرکوه به نمایندگی از پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی در سطح کشور، با حضور ویدئو کنفرانسی رییس جمهوری مهمترین برنامه این سفر است.

وزیر جهاد کشاورزی نخستین بار با هدف رصد میدانی ظرفیت‌های استان در حوزه کشاورزی، بازدید از پروژه‌های در دست اقدام و افتتاح برخی پروژه‌ها به استان خراسان جنوبی سفر کرده است و به بررسی مسایل و مشکلات کشاورزان و دامداران استان پرداخت.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سربیشه خراسان جنوبی آبیاری کاظم خاوازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سربیشه خراسان جنوبی آبیاری کاظم خاوازی وزارت جهاد کشاورزی سربیشه خراسان جنوبی آبیاری کاظم خاوازی اخبار کنکور طرح آبیاری تحت فشار مجتمع کشت و صنعت لیتر بر ثانیه میلیارد ریال جهاد کشاورزی میلیون ریال چهار هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۰۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی، علاوه‌بر بازدید از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی IRAN EXPO ۲۰۲۴، گفت: مشارکت بین مراکز تحقیقاتی این نهاد و بخش خصوصی نمونه‌ای از تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم است.

مسلمی نائینی بیان کرد: این محصولات بعضا در دنیا به عنوان محصولاتی محسوب می‌شوند که برای اولین بار تولید شده و نیازمند این هستند تا در جایی عرضه شوند.

وی افزود: یکی از روش‌های عرضه محصولات تولیدی در بازار برگزاری اینگونه نمایشگاه‌ها است که نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی IRAN EXPO ۲۰۲۴ تاکنون موفق بوده و مهمانان خارجی بسیاری دعوت شده‌اند و از محصولات تولیدکنندگان ایرانی بازدید می‌کنند.

رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه این نهاد از ابتدای تشکیل به عنوان نهادی پیشران در حوزه علم و فناوری مطرح شده است، اضافه کرد: محققان و متخصصان جهاددانشگاهی محصولات دانش بنیان متعددی تولید کرده‌اند که در غرفه این نهاد در این نمایشگاه عرضه شده است.

مسلمی نائینی به نام گذاری سال جاری با شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» اشاره و عنوان کرد: یکی از نمونه‌های واقعی تحقق این شعار مشارکت بین مراکز تحقیقاتی مانند پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی و شرکت خصوصی بوده که تبدیل به شرکت وینافارما شده و نمونه واقعی از شعار جهش تولید با مشارکت مردم را تداعی می‌کند.

وی در پایان اضافه کرد: ان‌شاءالله تولیدات علمی و دانش فنی که در پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی ایجاد شده، تا مرز تولید پیش رفته و به مرحله تولید انبوه محصول برسند.

ارائه ۱۵ طرح حوزه کشاورزی و منابع طبیعی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴

سیدضیاء نصرتی مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی نیز در حاشیه بازدید رئیس جهاددانشگاهی از این نمایشگاه، گفت: نمایشگاه اکسپو بزرگترین فرصت صادراتی برای کشور ما و سایر کشور‌هایی است که این نمایشگاه در آنجا برگزار می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی با طرح‌های منتخب خود در این نمایشگاه شرکت کرد که بر این اساس ۱۵ طرح از واحد‌های مختلفی که در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی فعالیت می‌کنند، در این نمایشگاه حضور پیدا کرده‌اند.

مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی یادآور شد: پژوهشکده گیاهان دارویی، مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی، پژوهشگاه‌های ابن سینا و رویان و سایر همکارانی که در این حوزه زحمت می‌کشند طرح‌های خود را در این غرفه ارائه کرده‌اند.

نصرتی با تأکید بر اینکه خوشبختانه غرفه جهاددانشگاهی بنا به طبیعت و ذات کار‌های پژوهشی این نهاد که کاربردی و محصول محور است بسیار خوب مورد استقبال قرار گرفت، افزود: به عنوان مثال طرح تولید جنین گوساله‌های ممتاز که توسط پژوهشگاه ابن سینا ارائه شده بسیار مورد استقبال هیئت‌های خارجی بازدید کننده در این نمایشگاه قرار گرفت و پیشرفت‌های خوبی در بحث عقد قرارداد با  شرکت‌های خارجی داشتیم.

وی یادآور شد: علاوه بر بازدید هیئت خارجی از غرفه جهاددانشگاهی، قرار بعدی‌مان با آنها این شد که از مجموعه‌های جهاددانشگاهی بازدید کنند و از نزدیک با ظرفیت‌های مختلف حوزه کشاورزی و منابع طبیعی این نهاد آشنا شوند تا بتوانیم وارد مرحله عقد قرارداد و همکاری بین المللی در طرح‌های منتخبمان بشویم.

همچنین در بازدید رئیس جهاددانشگاهی از غرفه شرکت وینافارما، در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» قرارداد انتقال دانش فنی چهار داروی ترک اعتیاد، کمک به کاهش و درمان آلزایمر، درمان کبد چرب و داروی لاغری و چربی‌سوز از پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی به این شرکت خصوصی که سهامدار آن صندوق پژوهش فناوری البرز و جهاددانشگاهی هستند، به امضاء رسید.

 توسعه ارتباطات جهاددانشگاهی در حوزه بین الملل با ارائه محصولات فناورانه و دانش بنیان صادراتی واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی از مهمترین مولفه‌های حضوراین نهاد علمی در نمایشگاه IRAN EXPO ۲۰۲۴ است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، این نمایشگاه از ۸ اردیبهشت آغاز شده است و تا ۱۲ این ماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران ادامه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • وزیر جهاد کشاورزی از غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو بازدید کرد
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید