Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-01@05:25:38 GMT

تاثیر یوگا و مدیتیشن در کاهش دردهای مزمن

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۳۵۳۴۲

تاثیر یوگا و مدیتیشن در کاهش دردهای مزمن

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرگزاری مهر محققان در مطالعه جدید خود دریافتند دوره MBSR (کاهش استرس با ذهن آگاهی) برای بیماران مبتلا به دردهای مزمن و افسردگی بسیار مفید است و منجر به بهبود چشمگیری در میزان درد، خلق و خو، و توانایی عملکردی شرکت‌کنندگان شد.

طبق گزارش اکثر شرکت‌کنندگان (۸۹ درصد) این برنامه به آنها در یافتن راهی برای مقابله بهتر با دردشان کمک کرده بود درحالی که در ۱۱ درصد شرکت‌کنندگان بی‌اثر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوگا به درمان بیماری‌های مزمن کمک می‌کند

شرکت‌کنندگان در طول این دوره هشت هفته تحت آموزش‌های مدیتیشن ذهن آگاهی و یوگا هاتا قرار گرفتند.

«سینتیا مارسک»، مدیر بخش پزشکی کلینیک بنتون، در این باره می‌گوید: «یوگا و مدیتیشن می‌تواند علاوه بر کمک به بهبود ساختار و عملکرد بدن، به روند تسکین دردهای مزمن هم کمک کند.»

غالباً دردهای مزمن همراه با افسردگی وجود دارند. یوگا و مدیتیشن می‌توانند در کنار درمان دارویی بسیار مؤثر باشند.

کد خبر 554762 برچسب‌ها یوگا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: یوگا شرکت کنندگان دردهای مزمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۵۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر ورزش شدید بر سرطان

آفتاب‌‌نیوز :

محققان معتقدند ورزش با شدت بالا باعث افزایش مصرف گلوکز توسط اندام‌های داخلی و در نتیجه کاهش در دسترس بودن انرژی مورد نیاز برای رشد تومور‌ها می‌شود.

با استفاده از داده‌های یک مطالعه، محققان ۷۲ درصد سرطان متاستاتیک کمتری را در شرکت کنندگانی که به طور منظم در فعالیت‌های هوازی با شدت بالا شرکت می‌کردند، یافتند.

در مطالعه دیگری که روی موش‌ها انجام شد، محققان دریافتند که فعالیت هوازی باعث کاهش ایجاد تومور‌های متاستاتیک در غدد لنفاوی، ریه‌ها و کبد حیوانات می‌شود.

سرطان متاستاز شده، سرطانی است که از جایی که شروع شده به قسمت دیگری از بدن گسترش یافته است.

محققان با تحقیق خود مکانیسم پشت اثر پیشگیرانه ورزش را شناسایی کردند. آن‌ها دریافتند که فعالیت بدنی باعث افزایش مصرف گلوکز توسط اندام‌های داخلی می‌شود که به معنای انرژی کمتر در دسترس تومور است.

به عبارت ساده‌تر، ورزش اندام‌های ما را برنامه ریزی مجدد می‌کند تا به مواد مغذی بیشتری نیاز داشته باشند که باعث می‌شود مواد مغذی کمتری برای رشد تومور در دسترس باشد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • تاثیر ورزش شدید بر سرطان
  • خوراکی‌هایی که افسردگی شدید می‌آورند
  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • این میوه از افسردگی جلوگیری می‌کند
  • راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • تاثیر عملیات وعده صادق بر اقتصاد
  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»