Web Analytics Made Easy - Statcounter

موج ورود سهامداران جدید به بازار سرمایه که از اواخر سال گذشته شیب تندی به خود گرفت، گرچه بر انتفاع مالی کارگزاری‌ها به عنوان بازیگران واسطه‌ای بازار اثرگذاری مستقیمی داشت اما در مقابل انتظارات و مسئولیت‌های بیشتری نیز برای این بازیگران به همراه آورد. آن هم در بازاری رقابتی که ارائه خدمات بهتر، به منزله قدرت جذب مشتری بیشتر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام کارگزاری مفید، باتوجه به اینکه در این مدت بخش قابل توجهی از مشتریان جدید کارگزاری‌ها را افراد ناآشنا یا کمترآشنا به بازار سرمایه تشکیل می‌دادند، افزایش پاسخگویی به مشتریان به اصلی مهم برای بازیگران بازار تبدیل شد. مرکز پشتیبانی یا اصطلاحا call center که سال‌هاست در قامت گوش شنوای کسب‌وکارها در دنیا نقش‌آفرینی می‌کند، از جمله بخش‌هایی بود که همزمان با رشد ورود سهامداران جدید به بورس، در برخی کارگزاری‌ها رو به توسعه گذاشت.

کارگزاری مفید در فاصله زمستان سال ۹۸ تا نیمه تابستان امسال با رشد قابل ملاحظه مشتریان و افزایش صدور کدهای معاملاتی روبرو بود به طوری‌که تعداد کدهای معاملاتی صادر شده توسط مفید از حدود ۸۰۰ هزار مشتری در بهمن‌ماه ۹۸، به بیش از هفت میلیون کد معاملاتی رسیده است. متناسب با این امر، لزوم توسعه بدنه نیروی انسانی به ویژه در حوزه ارائه خدمات پاسخگویی به مشتریان بیش از پیش احساس شد؛ سیاستی که از اواسط سال گذشته در دستور کار کارگزاری مفید قرار گرفت و گام به گام اجرایی شد.

مسیر توسعه مرکز تماس

زیربنای توسعه دامنه فعالیت مرکز پشتیبانی کارگزاری مفید از تابستان ۹۸ با بهره‌گیری از یک برنامه مشاوره‌ای آغاز شد که حاصل آن پوست‌اندازی این واحد بود؛ واحدی که مجموع نیروهای آن در سال گذشته به حدود ۴۰ نفر می‌رسید و حالا با حدود ۵۳۰ نفر نیروی انسانی نه تنها به عنوان بزرگترین مرکز تماس بازار سرمایه که جزو ۱۰ مرکز بزرگ پاسخگویی به مشتریان در ایران محسوب می‌شود.

با توجه به نیاز جدی در این بخش، در سه ماهه اول سال جاری، ماهانه بیش از ۱۰۰ نفر نیروی انسانی جدید به این بخش راه یافتند. این روند در سه ماهه دوم نیز به گونه‌ای پیش رفت که نزدیک به ۶۰ تا ۷۰ نفر در هر ماه به گروه اضافه شدند و هم اکنون به حدود ۵۳۰ نیروی حرفه ای در مرکز پشتیبانی در حال پاسخ گویی به سوالات کاربران هستند. در حال حاضر تمامی نیروهای این بخش در قالب ۱۵ تیم مشغول به کار هستند؛ نیروهایی که پس از گذراندن دوره‌های آموزشی آنلاین و انجام مصاحبه، زیرنظر مستقیم سرپرستان خود مشغول به کار شده‌اند.

پاسخگویی مستمر به مشتریان

به دنبال شیب رشد سهامداران بازار سرمایه و به تبع آن افزایش قابل ملاحظه تعداد کدهای معاملاتی کارگزاری مفید، میزان تماس‌های روزانه نیز بیشتر شد. این موضوع مدیران مفید را بر آن داشت تا به منظور پاسخگویی هر چه بهتر به مشتریان خود، ساعات پاسخگویی توسط مرکز تماس مفید را افزایش دهند. پیش از این ساعت پاسخگویی مرکز تماس کارگزاری مفید از ۸ صبح تا ۴ بعد از ظهر بود که از شهریورماه با تشکیل تیم‌های مختلف؛ ساعت پاسخگویی از ۷ صبح تا ۷ شب افزایش یافته است. طبق برآوردهای صورت گرفته بیشترین تماس‌های روزانه از ساعات ۹ صبح تا حدود ساعت ۱۴ صورت می‌گیرد. البته این پایان راه نیست و به زودی طرح های افزایش ساعت پاسخگویی تا رساندن این ساعات به ۲۴ ساعت در ۷ روز هفته عملیاتی می‌شود. 

رکورد پاسخگویی روزانه

گزارش‌های گروه پاسخ به مشتریان کارگزاری مفید، حاکی از ثبت رکوردهای جالب توجهی در میزان تماس‌های تلفنی روزانه با این مجموعه است. در روزهای اوج تماس با پشتیبانی کارگزاری مفید، نزدیک به ۴۵ هزار تماس تلفنی پاسخ داده شده و ۱۵ هزار تماس خروجی با مشتریان گرفته شده است. 

آن طور که آمارهای مفید می‌گوید؛ میانگین پاسخگویی روزانه تماس‌های تلفنی  در این کارگزاری طی شش ماه اخیر به طور متوسط به حدود ۳۵ هزار مورد، و تماس های گرفته شده با مشتریان به بیش از ۱۰ هزار مورد رسیده است.

رشد ۱۰ برابری تماس‌ها

تا بهمن‌ماه سال گذشته، تعداد کدهای معاملاتی کارگزاری مفید به بیش از ۸۰۰ هزار مورد می‌رسید. در همان سال هدف گذاری صورت گرفته برای بخش آنلاین مفید جذب ۱۰۰ هزار کد معاملاتی طی یک سال بود، اما موج ورود سهامدارن جدید به بازار سرمایه و اقبال آنها برای کار با کارگزاری مفید موجب شد که تنها در ماه بهمن ۹۸، تعداد ۱۰۰ هزار کد معاملاتی جدید به لیست مشتریان مفید اضافه شود.

تا پیش از ورود سهامدارن جدید به بورس، متوسط تماس روزانه مرکز تماس مفید کمتر از ۱۰ هزار تماس در روز بود، اما از بهمن‌ماه سال گذشته میزان تماس‌های روزانه این کارگزاری در برخی روزها به حدود ۱۰ برابر افزایش یافت. این مسئله از آن رو حائز اهمیت بود که بخش عمده سهامداران جدید را مشتریانی تشکیل داده‌اند که به دلیل عدم آشنایی کامل به بازار سرمایه، نیاز به کمک بیشتری از سوی کارگزار خود برای انجام معاملات‌شان احساس می‌کنند.

توسعه ارتباط با کاربران در شبکه‌های اجتماعی

از دیگر مسیرهای ارتباطی کارگزاری مفید با کاربران خود، استفاده از بستر شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام است. تلاش برای پاسخگویی به مشتریان در شبکه‌های اجتماعی مفید توسط یک تیم ده نفر صورت می‌گیرد. این تیم به کامنت‌ها و دایرکت‌های مشتریان به طور تک به تک،‌ پاسخ می‌دهند. علاوه بر این، تیمی شامل ۱۵ نفر نیز در بخش پشتیبانی ایمیل کارگزاری برای پاسخگویی روزانه به مشتریان فعالیت دارند. 

در حال حاضر این تیم حدود ۲ هزار کامنت و پیام دایرکت در شبکه های اجتماعی و ۳ هزار ایمیل را پاسخ می دهند. 

برنامه‌های آینده

مرکز پشتیبانی کارگزاری مفید طی ماه‌های گذشته، توسعه قابل توجهی را تجربه کرده است. این مرکز در روزهایی که علاقمندان به حضور در بورس با شتابی غیرقابل پیش‌بینی افزایش می‌یافتند، مسیر توسعه را طی کرد به طوری که همگام با ده برابر شدن تعداد مشتریان کارگزاری مفید، تعداد افراد پاسخگو در مرکز پشتیبانی نیز افزایش بیش از ۱۰ برابری را تجربه کرده است.

پیشرفت و توسعه فعالیت‌های این مرکز همچنان ادامه دارد. با وجود اینکه پاسخگویی به مشتریان از ۸ ساعت در روز به ۱۲ ساعت افزایش یافته، به زودی پاسخگویی ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته در کارگزاری مفید فعال می شود. استفاده از برنامه گفت‌وگوی آنلاین (chat) نیز با قابلیت‌های جدید به زودی به درگاه‌های ارتباطی این مجموعه اضافه می شود.

برای برنامه های توسعه ای مرکز پشتیبانی کارگزاری مفید، ساختمان دیگری نیز در حال تجهیز برای بهره‌برداری است. این ساختمان با امکانات بیشتر خود محیط مناسبی برای پیاده سازی برنامه های آتی بزرگترین مرکز تماس بازار سرمایه ایران خواهد بود.

همه این‌ها از جمله اقداماتی هستند که یک رویکرد مشخص را دنبال می‌کنند؛ افزایش رضایت مشتریان، همان نکته‌ای که سالهاست در ادبیات نوین فعالیت‌های اقتصادی مورد توجه قرار گرفته است. کارگزاری مفید نیز در این راستا به دنبال آن است تا با سرمایه‌گذاری مالی و استفاده از نیروی انسانی، در فضای جدید بازار سرمایه، پاسخگوی مشتریان خود باشد و همه نیازهای آن‌ها را برطرف کند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کارگزاری مفید پاسخگویی به مشتریان شبکه های اجتماعی بازار سرمایه کدهای معاملاتی مرکز پشتیبانی نیروی انسانی مرکز تماس سال گذشته تماس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۵۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدوده حساس برای قیمت دلار؛ در کف بازار ارز و طلا چه خبر است؟

زی‌سان: نرخ دلار آمریکا در بازار تهران امروز به کانال ۶۳ هزار تومان بازگشت و حدود ۶۳،۹۰۰ تومان قیمت خورد.  

به گزارش زی‌سان، یورو ۶۸،۴۶۰ تومان، دلار کانادا ۴۷،۷۷۰ تومان، پوند ۷۹،۷۰۰ تومان و درهم امارات ۱۷،۲۵۰ تومان است. امروز دلار هرات نیز افت قیمت داشت و به محدوده ۶۲،۳۰۰ تومان رسید.  

اصلاح قیمت ارز همچنان ادامه دارد و امروز نرخ دلار به کانال بسیار مهمی عقب نشینی کرده است. ۶۳ هزار تومان محدوده‌ای کلیدی به حساب آید، اگر دلاربه زیر ۶۳ هزار تومان برسد احتمالا موج تازه‌ای از تقاضا وارد بازار می‌شود.  

تحلیل‌گران معتقدند که هر چه نرخ دلار آمریکا به سمت ۶۳ هزار تومان و کمتر از آن حرکت کند، به معنای فرصت خرید است. قیمت تتر نیز روند کاهش دارد و به عقیده تحلیلگران فنی اگر قیمت تتر زیر مرز حمایت فنی ۶۳ هزار و ۷۰۰ تومان تثبیت دهد، دلار می‌تواند به کانال ۶۲ هزار تومان نزدیک شود. در لحظه تنظیم این گزارش تتر تا محدوده ۶۳،۵۸۰ تومان کاهش یافته است.

به این ترتیب فعلا روند اصلاح قیمت ادامه دارد و پس از پایان اصلاح قیمتی به اصلاح زمانی می‌رسیم و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد نرخ دلار در این محدوده مدتی نوسان خواهد داشت.  

فعالان بازار می‌گویند، کف قیمت دلار حدود ۶۰ هزار تومان است و بعید به نظر می‌رسد که قیمت ارز به زیر این محدوده باز گردد. مگر اینکه در پرونده هسته‌ای ایران اتفاق مثبتی رخ دهد.  

خبر دیگر این است که برخی رسانه‌ها مدعی شده‌اند بازارساز روزانه ۱۵۰ میلیون درهم در بازار دبی مداخله دارد و از روز پنجشنبه به مدت پنج روز در امارات، روزانه ۲۵۰ میلیون درهم مداخله می‌کند.

با وجود کاهش نرخ انواع ارز در کف بازار در معاملات امروز (پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) مرکز مبادله ارز و طلای ایران هر اسکناس دلار آمریکا به ۴۴ هزار و ۳۸ تومان و نرخ حواله دلار نیز به ۴۱ هزار و ۱۱۸ تومان رسیده است.

 هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران به ۴۷ هزار و ۶۰ تومان و نرخ حواله یورو نیز به ۴۳ هزار و ۹۴۰ تومان رسیده است.

چند خبر مورد نیز مورد توجه بازار قرار گرفته است. 

طی تصویب نمایندگان مجلس در روز سه‌شنبه انتقال املاک، خودرو، طلا و ارز برای اشخاص غیرتجاری مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شوند. فعالان بازار معتقدند چنین مصوبه‌هایی باعث می‌شود تا مردم کمتر با ریال کار کنند و به سمت رمزارز و یا مبادله تهاتری بروند.

خبر دیگر جلسه نمایندگان مجلس با فزرین بود. طی چند روز گذشته شاهد نقدهایی از سمت نمایندگان مجلس نسبت به سیاست‌های ارزی فرزین بودیم که این نقدها به این جلسه ختم شده است. برخی نمایندگان معتقدند بانک مرکزی باید در سیاست‌های ارزی خود تجدید نظر کند. 

مسئله دیگر این است که نگاه معامله‌گران به خبر تحریم نفتی ایران توسط کنگره آمریکا در انتهای هفته است که بلومبرگ مدعی شده بود، بایدن این طرح را وتو می‌کند.

حراج شمش طلا در بازار همچنان ادامه دارد

در بازار طلا و سکه چه خبر است؟  

در بازار طلا  و سکه نیز روند کاهشی است.   طلای ۱۸ عیار در بازار تهران امروز پنجشنبه به ۳ میلیون و ۵۱۱ هزار تومان رسید.  طلای ۲۴ عیار هم ۴ میلیون و ۶۸۱ هزار تومان قیمت خورد. 

سکه امامی ۴۲ میلیون تومان، سکه طرح قدیم ۳۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، نیم سکه ۲۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، ریع سکه ۱۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان ارزشگذاری شدند.  

امروز اونس طلا در بازار جهانی پس از چند روز کاهش، رشد داشت و به محدوده ۲،۳۲۷ دلار رسید.

در همین حال بیست و یکمین حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران درحالی بناست هفته آینده برگزار شود که طی ۲۰ حراج حضوری شمش طلا در این مرکز و طی ۳ ماه حجم معاملات طلا از مرز ۲،۷ تن گذشت.

حراج حضوری شمش طلا از ۲۷ دی ماه ۱۴۰۲ در مرکز مبادله ایران آغاز و با گذشت ۳ ماه و برگزاری ۲۰ حراج، ۲۷۱۶ کیلوگرم شمش طلای استاندارد با عیار حداقل ۹۹۵ در هزار معامله شد.

tags # قیمت دلار ، سکه ، بازار دلار هرات ، یورو ، قیمت سکه و طلا سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • محدوده حساس برای قیمت دلار؛ در کف بازار ارز و طلا چه خبر است؟
  • برقراری ۱۷ هزار تماس تلفنی با مرکز ارتباطات اورژانس
  • بورس سبزپوش شد؛ رشد مناسب بازار در هفته اول اردیبهشت
  • شرکت‌های تبلیغاتی اینستاگرام
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • کسب نشان طلای بازارهای سهام FEAS  توسط کارگزاری مفید
  • حضور سه مدیر گیلانی در مرکز پاسخگویی به سوالات مردمی
  • کسب نشان طلای بازارهای سهام FEAS توسط کارگزاری مفید
  • سقف برداشت از حساب های بانکی چقدر شد؟
  • بورس در راه تصرف تاج و تخت؟