Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری نماینده مردم شهرکرد، بن و ‌سامان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پروژه راه‌آهن مبارکه - سفیددشت به شهرکرد ۳۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: طبق برنامه زمانبندی اولیه این پروژه باید ظرف مدت ۴۸ ماه به پایان می‌رسید، اما با پیگیری‌های انجام شده این مدت به ۱۲ ماه کاهش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد راستینه ۱۴ مهرماه در بازدید از پروژه راه‌آهن مبارکه- سفیددشت به شهرکرد با بیان اینکه طول مسیر این پروژه حدود ۹۰  کیلومتر است، اظهار کرد: برای اتمام زیر ساخت این پروژه حدود ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز بود که این اعتبار تامین شده است.

نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پروژه راه‌آهن ۳۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: طبق برنامه زمانبندی اولیه این پروژه باید ظرف مدت ۴۸ ماه به پایان می‌رسید، اما با پیگیری‌های انجام شده این مدت به ۱۲ ماه کاهش پیدا کرد.

وی ادامه داد: تمام فازهای اجرایی این پروژه فعال است و در خردادماه ۱۴۰۰ زیرساخت آن تکمیل و سپس ریل‌گذاری آغاز می‌شود.

راستینه با اشاره به اینکه ایستگاه مسافری پروژه راه‌اهن مبارکه- سفیددشت به شهرکرد در شهر شهرکرد پیش‌بینی شده است، عنوان کرد: ایستگاه باری راه‌آهن نیز در منطقه ویژه اقتصادی برای زیرساخت اقتصادی پیش‌بینی شده است.

نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: پیگیری‌های بسیاری برای این مسئله توسط مسئولان استانی صورت گرفته است و در بازدید مشکلات طرح بررسی می‌شود.
در ادامه اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بخشی از اراضی پروژه راه‌آهن در اختیار نیروی انتظامی و سپاه است، اظهار کرد: طرح کاداستر این اراضی تهیه شود، اگر اراضی ملی است مشکل حل شود و اگر مالکیت در اختیار این دو نهاد است باید تملک شود.

وی بیان کرد: جلسه هماهنگی برای حل این مشکل تشکیل شود تا کار تسریع پیدا کند و رسانه‌ها برای امیدآفرینی خدمات دولت را بیان کنند.

 استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه این بازدید از اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار توسط سازمان برنامه و بودجه به پروژه آبرسانی بن‌-بروجن خبرداد و اظهار کرد: با اختصاص این اعتبار مجموعا نیمی از اعتبار این پروژه تا امروز اختصاص یافته است.

وی تاکید کرد: پیشرفت پروژه‌ راه‌آهن مبارکه- سفیددشت به شهرکرد در گذشته نگران‌کننده بود، اما خوشبختانه پروژه هم‌اکنون فعال است.

عباسی بیان کرد: این دو پروژه جزو پروژه‌های اقتصادمقاومتی و جهش تولید چهارمحال و بختیاری است.

همچنین علیرضا صلواتی مجری طرح‌های زیربنایی استان‌های چهارمحال و بختیاری و اصفهان با اشاره به اینکه پروژه راه‌آهن مبارکه- سفیددشت به شهرکرد در چهار قطعه فعال است، اظهار کرد: این پروژه توسط متخصصان بومی طراحی و در حال اجرا است.

وی اضافه کرد: ایستگاه‌های راه‌آهن این پروژه در شهرکرد، منطقه ویژه اقتصادی، سفیددشت و لنجان پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه اجرای این پروژه نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است‌، گفت: ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه اختصاص یافته است، در حال زمینه‌سازی برای جذب ۲۵۰ میلیارد دیگر هستیم.

صلواتی با بیان اینکه زیرسازی پروژه راه‌آهن مبارکه- سفیددشت به شهرکرد تا پایان خرداد ۱۴۰۰ به پایان می‌رسد، تاکید کرد: ریل‌گذاری این پروژه چهارماه طول می‌کشد.

در ادامه اختراعی مدیر پروژه راه‌آهن مبارکه- سفیددشت به شهرکرد، اظهار کرد: این پروژه جزو چهار پروژه بزرگ کشور است و در حال حاضر ۲۰۰۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

وی بیان کرد: تزریق نقدینگی تنها مشکل این پروژه است، اگر اعتبار به موقع تزریق شود، قول تکمیل پروژه تا مهلت معین داده می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی منطقه چهارمحال و بختیاری راه آهن میلیارد تومان اعتبار پروژه راه آهن مبارکه چهارمحال و بختیاری سفیددشت به شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۶۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از اجرای ۱۳۰ طرح آبیاری نوین با معدل پیشرفت فیزیکی ۶۳ درصد در حدود ۲۰۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان خبر داد.

محمدحسین عطایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین از اجرای ۱۳۰ طرح آبیاری نوین با معدل پیشرفت فیزیکی ۶۳ درصد در حدود ۲۰۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان خبر داد و اظهار کرد: یک هزار و ۹۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی در قالب ۱۳۰ طرح با میانگین پیشرفت فیزیکی ۶۳ درصد در دست اجرا برای سامانه‌های نوین آبیاری است.

وی از تجهیز ۱۲۴۴ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین به سامانه نوین آبیاری خبر داد و افزود: این میزان تجهیز زمین‌های کشاورزی به سامانه آبیاری نوین در یک‌سال گذشته و در قالب اجرای ۴۹ طرح آبیاری نوین صورت گرفته است.

رئیس جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه قزوین جزو ۱۰ استان برتر کشور در راه‌اندازی سامانه‌های آبیاری نوین است، خاطرنشان کرد: از ابتدای اجرای طرح سامانه‌های نوین آبیاری تاکنون بیش از ۶۰ هزار هکتار از اراضی به سامانه نوین آبیاری مجهز شده است.

عطایی تعهد اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در این استان را ۳۰۰۰ هکتار عنوان کرد و گفت: امیدواریم با تأمین به موقع اعتبار بتوان به این هدف دست پیدا کنیم.

کد خبر 747488

دیگر خبرها

  • پیشرفت فیزیکی مسکن ملی سیستان و بلوچستان به ۵۰ درصد رسید
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی طرح آبرسانی شهر میبد
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی طرح عمرانی آبرسانی شهر میبد
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی پروژه عمرانی آبرسانی شهرستان میبد
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • ساخت بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی در زنجان
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • پیشرفت فیزیکی بیمارستان کسری به ۹۸ درصد رسید
  • پروژه فیبر نوری در بوشهر ۴۰ درصد پیشرفت دارد