Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: رهبر انقلاب اسلامی در خاطرات شفاهی خود از دوران دفاع مقدس که در قسمت دوم مستند "در لباس سربازی" پخش شد به گفتگوی فردی با خانواده‌اش اشاره کرد که صحبت‌های او و شوق برای شهادت، ایشان را تحت تاثیر قرار داد و منقلب کرد.

به گزارش تسنیم، رهبر انقلاب فرمود: «یک شب در اتاق خودم نماز می‌خواندم. دیدم از اتاق بغلی صدا می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فردی تلفنی با تهران صحبت می‌کرد. من نمی‌دانستم با کی صحبت می‌کند و این کیست؟ لباس نظامی، چون تنش بود، خیال می‌کردم درجه‌دار یا افسری باشد. ترکی با خانواده و زن و بچه‌اش صحبت می‌کرد. من خیلی تحت تاثیر صحبت‌هایش قرار گرفتم. او می‌گفت که "امشب می‌خواهم به میهمانی بروم... اگر برنگشتم به بچه‌ها برس. " فهمیدم که امشب عملیات دارند و با زبان غیرمضطرب‌کننده‌ای با خانواده‌اش صحبت می‌کرد. من خیلی منقلب شدم که مردی اینگونه به سوی مرگ می‌رود و عازم شهادت می‌شود. بعد که پرسیدم این فرد کیست، پاسخ دادند این مرد حاج صادق عبدالله‌زاده است. او از کسبه بازار بود که بعد هم به شهادت رسید.»

شهید حاج صادق عبدالله‌زاده از کسبه بازار بود و وضع مالی‌اش خیلی خوب بود. او مغازه در بازار، چهار واحد خانه، زمین و سه فرزند داشت. با آغاز جنگ تحمیلی کاسبی و زندگی را رها کرد و عازم جبهه‌های جنگ شد. وقتی از او پرسیدند که چرا تمام وقت در جبهه‌ها هستی؟ پاسخ داد: «من مقلد امامم، امام فرموده جبهه‌ها را خالی نگذارید.» البته او پیش از آن در جبهه کردستان حضور داشت و از همان‌جا هم با دکتر چمران آشنا شد.

جنگ تحمیلی که آغاز شد در جبهه‌های جنوب به ستاد جنگ‌های نامنظم پیوست. او علاوه بر اینکه در جبهه‌ها به رزم و نبرد پرداخت، با همکاری کسبه بازار، نقش پشتیبانی از رزمندگان و ستاد جنگ‌های نامنظم را برعهده گرفت. او با کمک برادرش نیرو‌های بازار و تجار متعهد را فعال کرد و آشپزخانه ستاد جنگ‌های نامنظم را هم دایر کرد و با این اقدام غذای گرم روزانه برای رزمندگان تهیه می‌شد. عبدالله‌زاده در عملیات شکست حصر سوسنگرد نیز که بخش‌هایی از آن در "مستند لباس سربازی" شرح داده شد، نقش مهمی در نبرد و پشتیبانی از نیرو‌ها داشت.   از سمت راست: حسن شاه حسینی - شهید رستمی - شهید، ولی پور - شهید چمران - ناشناس - شهید عبدالله زاده
این کسبه بازاری که پیش از انقلاب عضو انجمن اسلامی بازار بود و فعالیت‌های انقلابی داشت در روز نخست عملیات نصر که در روز ۱۵ دی ۵۹ آغاز شد، به شهادت رسید. او در حالی که روی جیپ موشک «تاو» به همراه خدمه آن برای رزم با دشمن به سمت جاده هویزه- پادگان حمید می‌رفت، بر اثر تیر مستقیم تانک دشمن به شهادت رسید و نیمی از بدنش قطعه قطعه شد. در آن عملیات حسین علم‌الهدی و جمعی از همرزمان و نیروهایش نیز به شهادت رسیدند.

پس از اینکه عبدالله‌زاده به شهادت رسید، دکتر چمران در رسای او نوشت: «شهید حاج صادق عبدالله‌زاده دنیایی از صداقت و محبت و صفا و صمیمیت بود که به رزمندگان جان بر کف اسلام روح می‌داد و همچون پروانه‌ای عاشق به همه‌ی جبهه‌ها می‌رفت و همه مشکلات جنگندگان را حل می‌کرد و به همه سنگر‌ها سر می‌زد، به همه دلداری می‌داد، هر شهیدی را بر دوش می‌کشید و هر مجروحی را به بیمارستان می‌رساند.»  
در وصف این شهید کتابی با عنوان "تویی که نمی‌شناختمت " توسط نشر فاتحان و سازمان بسیج اصناف و بازاریان به قلم مهدی خدادادی منتشر شده است. در پایان این کتاب عکس‌های این شهید به همراه دستخط دکتر چمران در خصوص شهادت عبدالله‌زاده منتشر شده است. خاطره رهبر انقلاب نیز که در ابتدای این نوشته آمد، در آن کتاب آمده است.

+ شناسنامه عکس نخست: از سمت چپ: کاظم اخوان - مرحوم حاج صادق عبدالله زاده - شهید چمران - حسن شاه حسینی - سرهنگ شهید رستمی - شهید، ولی پور - شهید رجبی و باقی از رزمندگان بسیجی

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: رهبرانقلاب شهید دفاع مقدس مستند در لباس سربازی جنگ تحمیلی صراط شهادت رسید رهبر انقلاب کسبه بازار جبهه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۶۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم «آگاه زمان» برای سالگرد شهادت شهیدمطهری

به گزارش خبرنگار مهر؛ ویژه برنامه چهل و پنجمین سالگرد شهادت آیت‌الله مرتضی مطهری با نام «آگاه زمان» روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت با حضور خانواده شهید مطهری، جمعی از چهره‌های علمی، دینی و همچنین دوستداران و اندیشمندان حوزه فرهنگ و هنر در خانه موزه شهید مطهری برگزار می‌شود.

شهید مرتضی مطهری متولد ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ هجری شمسی در فریمان، استاد فلسفه و کلام اسلامی و تفسیر قرآن، عضو هیئت موتلفه اسلامی و از نظریه پردازان نظام جمهوری اسلامی ایران بود، وی قبل از انقلاب اسلامی استاد دانشگاه تهران بود و بعد از انقلاب به ریاست شورای انقلاب منصوب شد.

مهمترین خدمات مطهری در طول حیاتشان ارایه ایدیولوژی اصیل اسلامی از طریق درس و سخنرانی و تألیف کتاب است. این امر به خصوص در سال‌های ۱۳۵۱ تا ۱۳۵۷ به خاطر افزایش تبلیغات گروه‌های چپ و پدید آمدن گروه‌های مسلمان چپ زده و ظهور پدیده التقاط به اوج خود می‌رسد، در این سال‌ها استاد شهید با همکاری تنی چند از شخصیت‌های روحانی، «جامعه روحانیت مبارز تهران» را بنیان می‌گذارد.

شهید مطهری به یک نهضت اسلامی معتقد بود و برای اسلامی کردن محتوای نهضت تلاش‌های ایدئولوژیک بسیاری کرد. از جمله مهمترین این اقدامات می‌توان به کمک به تأسیس حسینیه ارشاد در سال ۱۳۴۶ اشاره کرد.

مطهری ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۳۵۸ پس از بازگشت از یکی از جلسات فکری سیاسی توسط یکی از اعضای گروه فرقان ترور شد و به شهادت رسید.

امام خمینی (ره) در پیام تسلیت خویش به مناسبت شهادت استاد فرمودند: «مطهری شخصیتی بود که عمر شریف و ارزنده خود را در راه اهداف مقدس اسلام صرف کرد و با کجروی‌ها و انحرافات مبارزه سرسختانه کرد.»

زمان برگزاری این مراسم سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت از ساعت ۱۴:۳۰ در خانه موزه شهید مطهری واقع در خیابان دولت، نبش بن بست صدرا است.

کد خبر 6089537 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • حرکت جبهه جهانی انقلاب، مستحکم‌تر و نیرومندتر از پیش
  • تصاویری از رهبر انقلاب در خلیج فارس
  • انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت
  • نمایشگاه شهدا سمنان برای بازدید رهبر معظم انقلاب آماده می‌شود
  • نمایش محصولات فرهنگی کنگره ۳ هزار شهید سمنان در حضور رهبر انقلاب
  • تمام محصولات فرهنگی کنگره ۳ هزار شهید سمنان در حضور رهبر انقلاب به نمایش در می‌آید
  • فیلم| ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی | خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنید
  • ببینید/ ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی
  • کار بزرگ شهید شفیع زاده در توپخانه سپاه
  • برگزاری مراسم «آگاه زمان» برای سالگرد شهادت شهیدمطهری