Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن فرهادی درباره تنها تفاوت در پروتکل‌های دهه نخست محرم با اربعین گفت: برای اربعین راه‌اندازی هر گونه دسته عزاداری و راهپیمایی ممنوع است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ در آستانه اربعین حسینی شاهد از سر گیری عزاداری‌ها هستیم. این مسئله می‌طلبد تا همگان با بازبینی پروتکل‌های بهداشتی این ایام را به شکل مناسب بگذرانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که هنوز کادر درمان نتوانسته از پس درمان کرونایی‌های تعطیلی گذشته بربیایند. در این شرایط باید همگان به‌شکل ویژه به برگزاری اربعین و دیگر عزاداری‌های ماه صفر بپردازند.

محسن فرهادی، معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره آخرین تمهیدات بهداشتی کرونا به خبرنگار اجتماعی برنا گفت: مبنای کار ما بر اساس اقدامات در دهه اول محرم انجام می‌شود. انجام عزاداری‌ها در فضای بسته ممنوع است و فعالیت‌ها باید در فضای باز و با زدن ماسک به همراه فاصله‌گذاری اجتماعی بدون راه‌اندازی هرگونه دسته و سر و صداهای ناشی از سنج، طبل و ... انجام ‌شود.

او افزود: هرگونه عزاداری بر اساس پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره تنها تفاوت در پروتکل‌های دهه نخست محرم با اربعین تصریح کرد: برای اربعین راه‌اندازی هر گونه دسته عزاداری و راهپیمایی ممنوع است.

فرهادی در پاسخ به کم‌وکیف اقدامات لازم برای مهار سفرهای مردم در شرایط کرونایی ادامه داد: تاکنون اقدامی در راستای بسته شدن اتوبان‌ها و جاده‌ها برای ممانعت از سفرهای غیرضرور انجام نشده است. این مقوله در دستور کار ستاد مقابله با کرونا نیست.

او درباره کم‌وکیف توزیع نذری گفت: باید نذری‌ها در قالب بسته‌های خشک یا فقط به شکل بیرون‌بر توزیع شوند.

 به گفته معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت هر گونه اجتماع و تشکیل صف برای اخذ نذری و توزیع در محل ممنوع است. درضمن مصوبه دستورالعمل ستاد همچنان برای ممنوعیت برگزاری راهپیمایی اربعین است.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره فعالیت ناظران بهداشتی در بارزسی از هیات‌های مذهبی افزود: همکاران ما از زمان شیوع کرونا تاکنون تعطیلی نداشته‌اند. این افراد 24 ساعته فعالیت می‌کنند.

 فرهادی تاکید کرد: در این شرایط انتظار می‌رود تا رسانه‌ها با اقدامات فرهنگی روش‌های نوین برای عزاداری را به مردم معرفی کنند.

//انتهای پیام: 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اربعین کرونا محسن فرهادی زهرا سلیمانی راه اندازی گونه دسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۱۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه بر خط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • دسته‌روی هیأت‌های مذهبی در خراسان‌ شمالی برگزار می‌شود
  • حرکت دسته عزاداری در روز شهادت امام جعفر صادق (ع) در تهران برگزار می شود
  • راهپیمایی تکریم حجاب و عفاف در شاهرود برگزار می‌شود
  • ممبینی خبر داد: افزایش پاداش تیم‌های ملی با یکسری پروتکل‌ها
  • همه کارهایی که باید قبل از پرواز انجام داد
  • وزیر کشور : تقسیم استان تهران به ۲ استان شرقی و غربی
  • ممنوعیت ورود موتورسیکلت‌ به بازار اصفهان از ۱۷ اردیبهشت/بودجه مرمت بازار ۵ برابر شد
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور