Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-04@23:46:00 GMT

داستان «آبادان یازده 60» بر اساس خاطرات واقعی است

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۴۲۸۶۷

داستان «آبادان یازده 60» بر اساس خاطرات واقعی است

نویسنده فیلم سینمایی «آبادان یازده ۶۰» گفت: خاطره های افرادی که در رادیو آبادان حضور داشتند را مطالعه کرده و آنها را در قالب داستانی دراماتیک تعریف کردیم و باید گفت تخیل در این فیلم جایگاه کمی دارد.

به گزارش مشرق، «حسین تراب نژاد» نویسنده فیلم سینمایی «آبادان یازده ۶۰»، درباره این فیلم گفت: تا به حال در سینمای دفاع مقدس، فیلمی مثل «آبادان یازده ۶۰» که به تاثیر رادیو در جنگ آنهم در لوکیشن های محدود بپردازد، نداشتیم یا اگر هم داشتیم تعدادشان بسیار محدود بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره ایده اصلی داستان این فیلم نیز گفت: ایده اصلی این فیلم متعلق به آقای خوشبخت است و قبل از اینکه من به گروه اضافه شوم، آقای خوشبخت تحقیقات مفصلی درباره ماجرای آبادان و رادیو آبادان انجام داده بود و در همین حین مصاحبه های بسیاری گرفته بود با افرادی که در آنجا حضور داشتند. بعد از اینکه من به گروه پیوستم برای تکمیل شدن تحقیق ها با چند نفر که آن زمان در رادیو آبادان بودند، صحبت کردیم.

این نویسنده همچنین بیان داشت: منبع های تحقیقاتی ما علاوه بر آن افراد که واقعی بودند، کتاب فرکانس ۱۱۶۰ بود و بسیاری از موقعیت هایی که در فیلم آوردیم برآمده از خاطراتی است که در این کتاب نوشته شده است.

نویسنده فیلم «ماجرای نیمروز ۲، رد خون» با اشاره به حضور شخصیت ارمنی در این فیلم نیز گفت: این شخصیت در واقعیت نیز حضور داشته است و آن زمان در رادیو آبادان کار می کرده و آنطور که در ذهنم هست بعد از انقلاب از رادیو می رود اما زمانی که جنگ آغاز می شود و به او نیاز پیدا می کنند، دوباره به رادیو برمی گردد و شهید هم می شود.

وی درباره تلفیق چند قصه در این فیلم نیز عنوان داشت: ما مجموعه خاطره های افرادی که در آن سال در رادیو آبادان حضور داشتند را مطالعه کردیم و در مصاحبه ها جمع آوری کردیم و آنها را در ذیل یک داستان دراماتیک تعریف کردیم. شاید بتوان گفت تخیل در این فیلم نامه جایگاه کمی دارد و بیشتر دراماتورژی واقعیت بوده است.

این نویسنده درباره تاثیر رادیو در جنگ تحمیلی بین ایران و عراق نیز گفت: در آن دوره گوش مردم فقط به رادیو بوده است و هدایت مردم توسط مسئولین شهر و سپاه و ارتش بیشتر توسط رادیو انجام شده است.

این نویسنده با بیان اینکه نسخه کاملتر این فیلم در حال حاضر اکران شده است، افزود: حجم اصلی این فیلم زیاد بود و در تدوین کمی به مشکل برخوردند. به همین دلیل نسخه جدید نسبت به نسخه قبلی تغییراتی دارد.

علیرضا کمالی، حسن معجونی، ویدا جوان، شبنم گودرزی، حمیدرضا محمدی و نادر سلیمانی در این فیلم سینمایی ایفای نقش می‌کنند. این فیلم تازه‌ترین محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج در حوزه دفاع مقدس است که به شروع جنگ ایران و عراق می‌پردازد.

در خلاصه داستان این فیلم سینمایی آمده است: «مردم غیور آبادان … شهر در آستانه سقوط قرار گرفته است!»

عوامل پشت صحنه این فیلم سینمایی عبارتند از کارگردان: مهرداد خوشبخت، نویسنده: مهرداد خوشبخت و حسین تراب نژاد، تهیه کننده: حسن کلامی، مدیر فیلمبرداری: مهدی جعفری، مدیر هنری: عبدالحمید قدیریان، مدیرتولید: رحمت عبدالله زاده، طراحی صدا: علیرضا علویان، مدیر صدابرداری: جهانگیر میرشکاری، چهره پرداز: محمود دهقانی، مدیر برنامه ریزی و سرپرست گروه کارگردانی: امیرشهاب اسماعیلی، طراح صحنه: جعفر محمد شاهی، طراح لباس: زهرا صمدی، تدوین: سهراب خسروی، جلوه‌های ویژه بصری: جواد مطوری، جلوه‌های ویژه میدانی: محسن روزبهانی، آهنگساز: بهزاد عبدی، منشی صحنه: ساناز فراهانی، عکاس: علی نیک رفتار، فیلمبردار پشت صحنه: رضا رشیدی فر، مدیر تدارکات: حسن حیدرزاده، مشاور رسانه‌ای: مهرداد معظمی.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ دفاع مقدس آبادان یازده 60 مهرداد خوشبخت سینمای ایران رادیو آبادان آبادان یازده فیلم سینمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۲۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصرار به آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات /اخطار موشکی روسیه به آمریکا بر سر طرح جنگ ستارگان /بازخوانی خاطرات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آیت الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات خود در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۰ آورده است:

بیشتر وقت به مطالعه گذشت. [آقای غلامرضا حسنی]، امام‌جمعه ارومیه، تلفنی درخواست کرد که وقت فوری بدهم که با علمای آذربایجان غربی به ملاقات بیایند. متوجه شدم که به قصد اصرار روی نامزدشدن در انتخابات می‌آیند؛ تشکرکردم وگفتم نیایند، تأثیری ندارد. قبلاً هم آیت‌الله [علی‌اکبر] قریشی، [نماینده مجلس خبرگان]، از آنجا نامه‌ای برای این موضوع نوشته بودند. تعداد افرادی که برای ریاست‌جمهوری ثبت نام کرده‌اند، به ۱۳۴ نفر رسیده؛ ولی عمدتاً گمنام.


دیروز ناگهان اعلام شد که آمریکا به خاطر رفتار دولت چین در مورد هواپیمای جاسوسی‌اش، تمام مذاکرات و روابط نظامی‌اش با چین را قطع کرده است، ولی دو ساعت بعد، اعلام شد که خبر اشتباه نقل شده و اصل خبر این بوده که مورد به مورد، روابط باید با بررسی و تصمیم خاص باشد.

نظامیان اسراییل، امروز با بولدوزر و تانک، وارد یک اردوگاه فلسطینی در رفح شدند و بخشی از آن را ویران کردند و جمعی را مجروح نمودند و نیز از مرز لبنان گذشتند و برج دیده‌بانی در شمال مرز نصب کردند و در کنار آن، خواستار ختم برخوردها و مذاکره بر محور پیشنهادهای جدید مصر و اردن شده‌اند که هدفش ختم انتفاضه است.

[جرج دبلیو بوش]، رییس‌جمهور آمریکا اعلام کرده است که قاطعانه طرح جنگ ستارگان را ادامه می‌دهد و روسیه گفته است، اگر اقدام شود پیمان سالت [=گفت‌وگوی محدودسازی جنگ‌افزار راهبردی]، منتفی می‌شود. برای اخطار، امروز یک موشک پیشرفته را آزمایش کرده و چین گفته که به مسابقه تسلیحاتی از این نوع ادامه خواهد داد. اتحادیه اروپا، فشار بر آمریکا وارد می‌کند که از این طرح صرف نظر کند، ولی هند گفته، اگر این طرح جایگزین توسعه سلاح‌های هسته‌ای باشد، موافق است. آمریکا گفته، می‌خواهد در رابطه با مذاکرات با کره شمالی درخصوص کنترل تسلیحات هسته‌ای خاتمه بدهد، ولی اتحادیه اروپا هیأتی به کره [جنوبی] فرستاده، برای تشویق این کشور به خودداری از ساخت سلاح هسته‌ای.

در افغانستان، جنگ ادامه دارد. کامپیوتر خبرگیرم اشکال داشت؛ آقای [مهرداد] محمودی از دفتر آمد و اصلاح کرد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902280

دیگر خبرها

  • مرور خاطرات دوران تحصیل پس از ۴۵ سال
  • یادآوری خاطرات با نسخه بدنساز داستان اسباب بازی ها(عکس)
  • ۲۰ فیلم ترسناک که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند
  • لحظات پرواز یازده ساعته بمب افکن‌های اتمی روس در مرز آمریکا
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • اصرار به آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات /اخطار موشکی روسیه به آمریکا بر سر طرح جنگ ستارگان /بازخوانی خاطرات
  • معلمی با کوله باری از خاطرات مبارزه با ظلم و ستم
  • بدرقه خاطرات قهرمانی را فراموش کرد (عکس)
  • بزرگداشتی برای یک پژوهشگر موسیقی
  • درباره پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی/ تراژدی پست مدرن