Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

غلامحسین رحیمی شعرباف، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره ورود شرکت‌های دانش بنیان در رشته‌های علوم انسانی اظهار کرد: همه شرکت‌های دانش بنیان از نیرو‌های انسانی استفاده می‌کنند.

او افزود: در حال حاضر شرکتهای دانش بنیان بیشتر از نیرو‌های تجربی و صنعتی استفاده می‌کنند، اما علوم انسانی هم می‌تواند به شکل گسترده وارد حوزه فناوری شود و مبتنی بر برنامه کسب و کار منظم و تقاضا محور به تاسیس یک شرکت اقدام کرده و سپس آن را دانش بنیان کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمی شعرباف تصریح کرد: تعداد شرکت‌های دانش بنیان در حوزه علوم انسانی به خصوص هنر بسیار کم است، چرا که هنر رشته‌های گسترده‌ای دارد که فعالیت آن‌ها کاملا با حوزه‌های مختلف اجتماعی پیوند خورده است؛ بنابراین ما استادان و دانش آموختگان را تشویق و ترغیب می‌کنیم تا به رشته‌های علوم انسانی و هنر همانند رشته‌های علوم تجربی، فنی_ مهندسی، پزشکی، تولید دارو و تجهیزات پزشکی نگاه شود تا بتوانیم آن‌ها را وارد کسب و کار‌های تقاضا محور مبتنی بر تاسیس شرکت‌ها دانش بنیان کنیم که این وضعیت خوشبختانه به نحو محدود شده، اما نسبت به رشته‌های علوم تجربی بسیار اندک است.

او ادامه داد: ما از مراکز رشد وابسته به دانشگاه‌ها و پارک‌ها استقبال می‌کنیم تا با فراهم کردن زمینه‌هایی افراد بتوانند از بستر پارک ها، مراکز رشد و مراکز نوآوری به عنوان محل استقرار گروه‌هایی که ایده تجاری سازی و ایده کسب کار دارند یا تاسیس کنندگان گروه‌های تجربی و هنر هستند، استفاده کنند.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم یادآوری کرد: همین مطالب را به غیر از رشته‌های علوم انسانی و هنر برای بخش‌هایی از علوم اسلامی الزام و ضروری دانسته ایم، خوشبختانه پژوهشگاه‌های قوی در حوزه علوم اسلامی در سطح کشور داریم که مهم‌ترین آن‌ها در قم مستقر هستند و قابلیت‌های بسیار بالای آن‌ها قابل مشاهده بوده که بخشی از این قابلیت‌ها به راحتی قابل عرضه به جامعه در قالب شرکت‌های دانش بنیان است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شرکتهای دانش بنیان وزارت علوم شرکتهای دانش بنیان غلامحسین رحیمی شرکت های دانش بنیان رشته های علوم علوم انسانی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۳۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی

دریافت 48 MB

به گزارش خبرنگار مهر، نشست ۵ ساعته خانه گفتگوی تحول در علوم انسانی با حضور بیش از ۸۰ استاد برجسته و چهره‌های علمی و فرهنگی کشور در سالن شهید سلیمانی دانشگاه تهران برگزار شد.

محمد مقیمی استاد دانشکده مدیریت و رییس دنشگاه تهران در این نشست گفت: اجتهاد علمی در حوزه تحول علوم انسانی یعنی اینکه دو بال قدرت نظریه پردازی و جسارت و جرأت و پذیرش ریسک که عمدتا ناظر بر اجرای این مقوله در محیط دانشگاه است را مدنظر داشته باشیم و این موضوع را با جدیت در دانشگاه دنبال کنیم. در راستای این دغدغه، شورای تحول علوم انسانی در شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل گرفت و یک دوره مدیریتی را پشت سر گذاشت و امروز در دوره جدید مدیریت شورای تحول علوم انسانی که آقای دکتر عاملی استاد محترم دانشگاه تهران مسئولیت آن را پذیرفتند، دوره‌ای تازه را در زمینه تحول در علوم انسانی آغاز کرده‌ایم.

در ادامه این نشست سعید رضا عاملی رییس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران گفت: دانشجویان المپیادی های فیزیک و ریاضی اکثرا در رشته های فیزیک و ریاضی تحصیل می کنند و همه تمایلات به سمت رشته های پزشکی، مهندسی های پول ساز و رشته هایی که به لحاظ کسب و کار و به شئون اجتماعی در جایگاه بالایی قرار دارند است.

مهدی الوانی رییس سابق دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی نیز در این نشست گفت: یک نوعی شبکه های دانش آفرینی بین دانشگاهیان ایجاد کنیم این شبکه ها باید ایجاد شود و اداره بازی و ستاد درست کردن فایده ندارد، استادان ما با یکدیگر ارتباط ندارند و این یعنی ما شبکه های دانش آفرینی نداریم.

کد خبر 6092279

دیگر خبرها

  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود