Web Analytics Made Easy - Statcounter

«از تبار حبیب»؛ گفت و گوی بلندی با نویسنده معاصر، گل علی بابایی است که نویسنده سعی داشته کتاب را به سیاق تاریخ شفاهی بنویسد.

خبرگزاری میزان - «از تبار حبیب» در پی آن است که مخاطب را با افق‌های اندیشه و شیوه‌های نوشتاری گل علی بابایی آشنا کند و از همین رهگذر در شناساندن این نویسنده که در معرکه‌ی جنگ گداخته شده قدمی بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گل علی بابایی به جهت حضورش در جبهه‌های حق علیه باطل و آشنایی اش با کارزار جنگ، رزمنده- نویسنده ای است که با قلمی شیوا مبتکرانه دست به نوشتن برده است. یگان نویسی، گونه است که این نویسنده در آن کوشا و شکوفاست. اوکتاب در این قالب، با استناد به اسناد معتبر، کتاب‌های خوش خوانی در ساحت ادب و هنر نگاشته است.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه تازه‌های نشر انتشارات شهید کاظمی اینجا کلیک کنید

«از تبار حبیب»؛ گفت و گوی بلندی با نویسنده معاصر، گل علی بابایی است که نویسنده سعی داشته کتاب را به سیاق تاریخ شفاهی بنویسد.

حسین قرآیی پیش‌تر با آثاری، چون از سناباد شعر، در جست و جوی مهتاب، از مشهد تا ژوهانسبورگ و... به جامعه کتابخوان معرفی شده است.

این کتاب شامل چهار بخش است:
• سال شمار؛ که در این بخش مخاطبین و به خصوص دانش جویان، با کتاب‌ها و فعالیت‌های ریز و درشت آقای نویسنده، آشنا می‌شوند.
• زندگی و نویسندگی؛ در این قسمت از کودکی تا اکنون «رزمنده- نویسنده» ما قابل مشاهده است.
• گل علی بابایی در آینه حسین بهزاد؛ یادداشت حسین بهزاد با عنوان» معظل نوشتن از یک رفیق همکار را در کتاب گنجانده ام تا مخاطب در آینه کلمات دوست دیرینِ بابایی، او را روایت کند.
• به روایت تصویر؛ تصاویر گل علی بابای از نوجوانی تا امروز نویسنده را شامل می‌شود. چینش عکس‌ها به گونه‌ای صورت گرفته تا خواننده با ورق زدن و تماشای آن‌ها به دریافت کلی از نویسنده دست یابد.

برشی از کتاب:

بسم الله الرحمن الرحیم
بنده گل علی بابایی منولد هفتم مهر ۱۳۳۹ در روستای برار از توابع شهرستان چالوس هستم. پدرم؛ مرحوم هاشم آقابابایی پور مثل اکثر مردان روستا کارگر گارگاه تولید ذغال از چوب درختان جنگلی بود که محل کار آن‌ها در دل جنگل‌های انبوه غرب مازندران قرار داشت. این آدم‌های سخت کوش به صورت تمام وقت، تبر به دست با تنه‌های بزرگ درختان تنومند دست و پنجه نرم می‌کردند و حاصل تلاششان، ذغال‌هایی بود که اجاق خانه و کرسی‌های مردم روستا و شهر نشینان را در شب‌های سرد و طولانی زمستان‌ها گرم کرد.

مادرم، مرحومه سید زهرا مطهری، بانوی برآمده از خاندانی هفت پشت سادات و زنی خاندار بود.

پدرم و بقیه مردان روستای برار، گاهی وقت‌ها شش‌ماه شش‌ماه هم نمی‌توانستند به خانواده‌هایشان سر بزنند و ما، کودکان روستا، محروم از محبت پدر، در زیر سایه‌ی مادرمان زندگی سختی را می‌گذراندیم.

کتاب «از تبار حبیب»؛ زندگی و نویسندگی گل علی بابایی به کوشش دکتر حسین قرایی در قطع رقعی و ۱۸۴ صفحه توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار ادبیات معرفی کتاب

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات معرفی کتاب گل علی بابایی تبار حبیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۳۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندانی از تبار و نوادگان حذیفه‌بن‌یمان در طرشت

همشهری آنلاین- شهره کیانوش راد: قدمت طرشت به پای شهرری نمی‌رسد، اما از تهران قدیمی‌تر است و در دوره‌هایی‌ نام‌آورتر بوده است. طرشت تا پیش از ساخته شدن حصار طهماسبی تهران و قبل از حمله مغولان، معروف‌تر و مشهورتر از قصبه تهران بود و از پایگاه‌های علمی معروف جهان اسلام شناخته می‌شد. این روستای غرب تهران، به باغ‌های پرمحصول توت، شاه‌توت، سیب و انارش شهرت داشت و باغداران طرشت به همراه اهالی روستای کن بخش زیادی از محصولات میوه‌ای مورد احتیاج اهالی پایتخت‌نشین دوره قاجار را تامین می‌کردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

علیرضا زمانی، تهران پژوه، می‌گوید: «طرشت همچون گذشته خاک حاصلخیز و محصولات باغی و زراعی پرباری دارد. هر چند امروزه در طرشت خبری از زمین‌های زراعی گندم و جو نیست، اما همچنان می تواند از محصولات منحصر به فرد باغ‌های این منطقه بهره برد. در این منطقه، بزرگان و افراد صاحب نامی زیسته اند که بخشی از هویت این محله تاریخی به شمار می آیند. به واسطه همین افراد، مراکز علمی معتبری در طول تاریخ در طرشت پا گرفته و در تاریخ این شهر و سرزمین جاودانه شده‌اند.»

علیرضا زمانی، یکی از مرکز علمی را مرتبط با خاندان دوریستی می‌داند و می‌گوید: «اگرچه بنا به گفته‌ برخی مورخان، نخستین ساکنان طرشت از شمیران به این منطقه آمدند، اما طرشت شهرت و عزت خود را به خاندان بزرگ دوریستی مدیون است. اصلاً به خاطر این خانواده بود که طرشت در گذشته به دوریست معروف شد و بعدها هم درشت و سپس طرشت شد. خاندان دوریستی از تبار و نوادگان حذیفه بن یمان، صحابی معروف پیامبر هستند. همان حذیفه که به عنوان صاحب سرّ و رازدار پیامبر(ص) شناخته می‌شود و از شیعیان خاص مولا علی (ع) بود. حذیفه بعد پیامبر(ص) از معدود یاران خواص علی (ع) هم باقی ماند و از ارکان چهارگانه صحابی او به حساب می‌آید، آن طور که با وصیت خود زهرای مرضیه (س)، در نماز و دفن شبانه بانو حضور داشت. حذیفه را به عنوان یکی از راویان معروف واقعه غدیر هم می‌شناسند. او از راویان شهره حدیث نبوی است و بعد مرگش در مدائن و نزدیک قبر سلمان فارسی به خاک سپرده شد. هویت و نام طرشت با خاندان دوریستی و حذیفه‌ بن یمان پیوندی ناگسستنی یافته، خاندانی که خاک دوریست یا طرشت را با حضور خود متبرک کرده و با علم و علم‌آموزی پیوند دادند. بعدها با زندگی نوادگان حذیفه در طرشت، مراکز علمی در این محله پا گرفت.»

قاضی نورالله شوشتری، در کتاب ارزشمند مجالس‌المؤمنین به معرفی سه عالم شیعه دوریستی (طرشتی) پرداخته است. او در معرفی خواجه جعفر دوریستی رازی (از نوادگان حذیفه بن یمان) به حضور خواجه نظام الملک طوسی، صدراعظم مقتدر عصر سلجوقی در قریه طرشت اشاره می‌کند که نسب شریفش به حذیفه بن الیمان از اکابر و اخیار صحابه رسول(ص) منتهی می‌شود. مزار شیخ عبدالله طرشتی (شیخ عبدالله بن جعفر بن محمد معروف به ابومحمد دوریستی) امروز نیز زیارتگاهی بزرگ در قلب محله طرشت است.

کد خبر 846083 برچسب‌ها محله همشهری محله امامزاده

دیگر خبرها

  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود/رونمایی از ۵ کتاب و برپایی بیش از ۱۲۰ برنامه ملی
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نداشت
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نگذاشت
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • خاندانی از تبار و نوادگان حذیفه‌بن‌یمان در طرشت
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر
  • محکم‌ترین اصل قانون اساسی اسلام که در نهج البلاغه آمده است