Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور گفت: الگوی جاری مدیریت روستاها با بیش از ۳۸ هزار شورا و ۳۷ هزار دهیاری نمونه بارز شناخت حق حاکمیت مردم بر سرنوشت خویش است.

به گزارش گروه سیاسی برنا، عبدالرضا رحمانی فضلی با انتشار پیامی به مناسبت روز روستا و عشایر با اشاره به اهمیت نهاد دهیاری در مدیریت روستاهای کشور، تصریح کرد: اجرای پروژه‌ها و طرح‌های‌ متعدد عمرانی، خدماتی، فرهنگی و اجتماعی با محوریت و مشارکت مردم، بهبود وضعیت کالبدی، سیما و منظر روستاها، کمک به حفظ محیط‌ زیست و منابع طبیعی، افزایش نشاط و شادابی اجتماعی و کمک به رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی در مناطق روستایی تنها گوشه‌ای از فعالیت‌های وسیع و ارزشمند دهیاری‌ها به عنوان مدیران ارشد روستاها در خدمت‌رسانی به مردم نجیب و شریف روستاها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در پیام وزیر کشور آمده است: روستاها و روستائیان عزیز و تلاشگر به عنوان مراکز تولید و ثروت‌آفرینی سهم مهمی در اقتصاد کشور به ویژه در زمینه تولیدات کشاورزی و محصولات باغی داشته و همواره نقش اساسی در رشد، توسعه و پیشرفت کشور ایفا کردند. این مهم به ویژه در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب، هوشمندانه به عنوان «جهش تولید» نامگذاری شده، اهمیت دوچندان یافته و به واقع روستاییان و عشایر عزیز در تحقق این شعار و بالندگی ایران اسلامی نقش بارز و برجسته‌ای را عهده دار می‌باشند.
 
رحمانی فضلی در این پیام یادآورشد: به فضل و توفیق الهی و به برکت حضور و همکاری مردم در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها و به یمن اتحاد ملی و وحدت کلمه و تحت تدابیر حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و سیاست‌ها و برنامه‌های اثرگذار دولت تدبیر و امید، پیشرفت‌های چشمگیر و درخور توجهی در جهت توسعه مناطق روستایی حاصل شده که این مهم در برنامه‌های و سیاست‌های آتی دولت کماکان و با جدیت استمرار خواهد یافت.

وزیر کشور الگوی جاری مدیریت روستایی در ایران که از طریق استقرار بیش از ۳۸۰۰۰ شورای اسلامی روستایی ۳۷۰۰۰ نهاد دهیاری سامان یافته‌است را نمونه بارز مردم‌سالاری دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی و شناخت حق حاکمیت مردم بر سرنوشت خویش عنوان کرد و افزود: اجرای پروژه‌ها و طرح‌های‌ متعدد عمرانی، خدماتی، فرهنگی و اجتماعی با محوریت و مشارکت مردم، بهبود وضعیت کالبدی، سیما و منظر روستاها، کمک به حفظ محیط‌زیست و منابع طبیعی، افزایش نشاط و شادابی اجتماعی و کمک به رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی در مناطق روستایی تنها گوشه‌ای از فعالیت‌های وسیع و ارزشمند دهیاری‌ها به عنوان مدیران ارشد روستاها در خدمت‌رسانی به مردم نجیب و شریف روستاها است.

وی ادامه داد: حمایت‌های همه‌جانبه مانند تخصیص اعتبارات و امکانات، تلاش برای رفع خلأهای قانونی، برنامه‌ریزی کلان برای تقویت بنیه اقتصادی و دانشی روستاها و همچنین فراهم‌آوردن زمینه‌های اشتغال و کارآفرینی در روستاها، از جمله اقدامات و برنامه های دولت و وزارت کشور در زمینه رشد و توسعه روستاها و حرکت به سمت روستاهای دانش پایه، بوده که همچنان با قوت ادامه خواهد یافت.

وزیر کشور ضمن گرامیداشت روز روستا و عشایر و تبریک این مناسبت مهم، به همه روستاییان و عشایر خدوم و سختکوش در اقصی نقاط کشور، برای تمامی این عزیزان، از درگاه پروردگار قادر متعال تندرستی، سعادت و توفیق خدمت افزون‌تر را ارزو کرده است.     

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزیر کشور وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۴۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم در سی و یکمین آیین تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری که ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ که در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی برگزار شد، اظهار کرد: بزرگ‌ترین سرمایه هر جامعه‌ای فرهنگ آن جامعه و سرمایه جاودان آن جامعه است. جامعه فهیم دانشگاهی، پویش و پالایش دانشگاهی را مدنظر خود قرار داده و همواره فرهنگ‌های جدیدی را خلق کرده است.

بیشتر بخوانید: فرآیند ثبت اختراع و حفاظت از مالکیت فکری زمان‌بر و پرهزینه‌ است

وی افزود: همانطور که کلمات و جملات جدید به زبان هر کشور اضافه می شود، علم و فناوری و نوآوری جدید همراه خود فرهنگ جدیدی را خلق می کند. استادان فرهنگ ساز و امید افرین، الگو و اسطوره برای نسل های فعلی و آینده ایران هستد و نسل های بعدی باید بدانند که قدردان پیشینیان خود باشیم.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: در هر منطقه‌ای که استاد دانشگاهی ساکن شود، آن منطقه و محله ارزش بیشتری می یاید. کوی دانشگاهیان در هر شهری ارزش بیشتری دارد. بنابراین سرمایه های نمادین کشور باید قدر ببینند و بر صدر بنشینند.

زلفی گل با بیان اینکه تجلیل از استادان نمونه کشوری، در راستای ارتقای مرجعیت علمی است، یادآور شد: هر کدام از استادانی که امروز تجلیل می شوند در رشته خود سرآمد هستند. انتخاب استاد نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است. وقتی این فرایند طی می شود می خواهیم شاخص های افراد مرجع را به نمایش بگذاریم.

وی همچنین گفت: تعداد دانشمندان یک درصد و ۲ درصد بین الملل روز به روز افزایش می یابد و نشان می دهد مسیر جامعه علمی ما درست است.

وزیر علوم به بیانات رهبر معظم انقلاب درمورد وظیفه دانشگاه ها اشاره کرد و افزود: تولید علم، تربیت عالم و جهت دهی به علم و عالم وظیفه دانشگاه‌ها است.

زلفی گل ادامه داد: اقتدار حاصل از جسارت کشور یعنی عملیات وعده صادق در سطح بین المللی نشان دهنده مرجعیت علمی است که اولویت وزارت علوم است.

وی یادآور شد: در قوانین وزارت علوم سعی کردیم برای ارتقای مرجعیت علمی برنامه اجرایی داشته باشیم، همچنین از ظرفیت برنامه هفتم توسعه استفاده کردیم و این قوانین را در احکام برنامه گنجاندیم، از جمله این اقدامات که انجام شده و در برنامه هفتم توسعه نیز قید شده است، دستور العمل اعطای پژوهانه جامع، دستور العمل تعاملات علمی ملی و بین المللی و دستورالعمل مهارت محور کردن آموزش است.

وزیر علوم افزود: امروز دنیا دنبال جنگ و صلح ارزان است، کشور گشایی مشروع از طریق علم و فناوری مقدور و مشروع است‌ وقتی دانشمندان و استادان نمونه کشوری دانشی تولید می کنند و بروندادهای علمی بین المللی دارند، این کتاب در هر جای دنیا تدریس شود یعنی ما در آن کشور نفوذ کرده و آن کشور را تسخیر کرده ایم.

زلفی گل تاکید کرد: بهترین و موفق ترین سربازان کشورگشای ایران اسلامی استادان هستند که کشورگشایی از طریق آنها محبوب و معمول است. این موفقیت قدرت نرم است، جامعه فهیم و فرهیخته دانشگاهی به قدری توانمند است که هم قدرت سخت و هم قدرت نرم را می تواند ایجاد کند. از این جهت است که همه هزینه ها برای علم و فناوری بهترین سرمایه گذاری برای کشور است.

وی از استادان برگزیده خواست تلاش کنند تا نسلی بهتر و توانمندتر از خود تحویل جامعه دهند.

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1229016 برچسب‌ها وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

دیگر خبرها

  • تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم
  • الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم و حاکمیت هستند
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند