Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- وزیر دفاع گفت: هر اقدامی در راستای خودکفایی، گامی مهم و اساسی در پیشبرد اهداف اقتصادی، غرور ملی، اعتماد به نفس ملی و افزایش انسجام اجتماعی محسوب می شود و سایر صنایع و دستگاه ها نیز می توانند با تغییر نگاه، روش و اصلاح فرایندها عزم خود را برای قطع هرگونه وابستگی جزم کنند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از وزارت دفاع، امیر سرتیپ حاتمی در آیین افتتاح و راه اندازی کارخانه بزرگ تولید "سیم" و "کابل" های  تفلون نظامی و غیر نظامی در صنایع دریایی وزارت دفاع در مشهد مقدس اظهار داشت: متخصصان صنعت دفاعی وزارت دفاع در سازمان صنایع دریایی در آستانه اربعین سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالحسین(ع) با تاسی و الگو گیری از این امام همام و یاران با وفایش در آوردگاه حساس نابرابر اقتصادی و در راستای مبارزه با تحریم های ظالمانه نظام سلطه و استکبار جهانی موفق به راه اندازی کارخانه بزرگ تولید سیم و کابل تفلون شدند که بی شک این دستاورد، نقش مهمی در پیشبرد اهداف نظامی، غیر نظامی، اقتصادی و تجاری کشور ایفا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر دفاع با بیان گسترش دامنه‌ کاربرد انواع سیم و کابل تفلون در حوزه‌های مختلف نظامی و تجاری و بیان ویژگی های این محصولات  اعم از محدوده‌ی دمای عملکردی بالا، اشتعال‌پذیری پایین، مقاومت در برابر مواد شیمیایی، قطر و وزن بسیار کم، انعطاف‌پذیری بالا، خواص دی‌الکتریک عالی، مقاومت دربرابرسایش و مقاومت دربرابرجذب رطوبت وشرایط محیطی گفت: از خروجی های این کارخانه بزرگ  در محصولاتی همچون قایق پرنده، اژدر، شناورهای تندرو، ناوشکن، پهپاد،سامانه های موشکی، هواپیماو بالگردهای نظامی وتجاری درحوزه‌ صنایع هوایی وهوافضا استفاده می شود و علاوه برآن، این اقلام درصنایع غیرنظامی همچون صنایع خودروسازی،پتروشیمی، لوازم خانگی و ... کاربرد وسیعی خواهد داشت.
امیر سرتیپ حاتمی با بیان هزینه های هنگفت تأمین "سیم و کابل تفلون" در کشور، تحریم های ظالمانه و از طرفی نیاز صنایع نظامی و غیر نظامی کشور به این محصول راهبردی گفت: برابر بررسی های به عمل آمده، نیاز سنجی ها، استانداردها، بررسی محصولات با کیفیت روز دنیا و طی بازدید از نمایشگاه های بین المللی ماشین آلات تولید انواع سیم و کابل وهمچنین با استفاده از تجارب موجود صنعت در زمینه‌ فرآیند بومی‌سازی کابل‌های دریایی، این پروژه به عنوان یکی از موضوعات  اولویت دار وزارت دفاع  در سالی که از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و فرمانده معظم کل قوا به نام "جهش تولید" نامگذاری شده است افتتاح و به بهره برداری رسید.
وی با بیان مقدار نیاز سالانه کشور به سیم و کابل گفت: میزان واردات سیم و کابل تفلون از مبادی رسمی بالغ بر 10 میلیون دلار در سال است و برآورد مصرفی این گونه سیم ها در کشور حدود 20 هزارکیلومتر در سال می باشد که تولید این محصول راهبردی در سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع سالانه 70درصد صرفه جویی ارزی خواهد داشت.
وزیر دفاع با بیان اینکه  منابع تأمین سیم و کابل تفلون کشورهای محدودی هستند افزود:  این در حالی است که کیفیت محصولات تولیدی این کارخانه به لحاظ کیفیت ، همتراز تولید کنندگان اروپایی و بالاتر از کیفیت سیم های تولیدی سازندگان کشورهای دیگر  در بازار فعلی است.
وی با تشریح روش های تولید سیم و کابل و همچنین سهم کارخانه از تولید این محصول گفت: در حوزه تولید سیم به روش اکسترود علاوه بر رفع تمام نیاز کشور از محل سرریز تولیدی، امکان صادرات نیز وجود دارد و در حوزه تولید سیم به روش نواری امکان تولید 40% نیازمندی کشور وجود داشته است  که چنانچه حمایت از طرح توسعه انجام پذیرد، کل نیازمندی کشور قابل دستیابی بوده و امکان صادرات نیز فراهم خواهد بود.
وی بابیان اینکه با راه اندازی این کارخانه حدود 500 شغل مستقیم و غیر مستقیم ایجاد شده است افزود: سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع از آمادگی لازم جهت عقد قرارداد تأمین و تولید کابل های مذکور با صنایع برخوردار است.
امیر حاتمی خاطرنشان کرد: هر اقدامی در راستای خودکفایی،  گامی مهم و اساسی در پیشبرد اهداف اقتصادی، غرور ملی، اعتماد به نفس ملی و افزایش انسجام اجتماعی محسوب می شود و سایر صنایع و دستگاه ها نیز می توانند با تغییر نگاه، روش و اصلاح فرایندها عزم خود را برای قطع هرگونه وابستگی جزم نمایند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اقدام خودکفایی سیم و کابل تفلون صنایع دریایی وزارت دفاع تولید سیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۴۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شست و شوی مغزی کودکان روسیه و مهیا کردن آنها برای جنگ/آموزش و پرورش در خدمت اهداف حکومت

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، دولت روسیه از سال تحصیلی آینده، به دانش‌آموزان دبیرستانی نحوه ساخت و پرواز پهپادهای انتحاری را که در حال حاضر در جنگ علیه اوکراین کاربرد دارند، آموزش می‌دهد.

بر پایه برنامه جدید دولت روسیه، قرار است مدارس و دانشگاه‌ها به آموزش‌های نظامی بیشتر توجه کنند تا نسل‌های جدید برای جنگ آمادگی داشته باشند. امسال بناست وزارت آموزش و پرورش روسیه بیش از ۱۷ هزار فروند پهپاد را خریداری کند. اما پرسشی که مطرح است، آن است که آیا معلمان دانش کافی از کار با پهپاد و انتقال آن دانش به دانش‌آموزان خود را دارند یا نه.

امکان دیگری که مد نظر سیاستمداران روسی است آن است که از سربازان و نیروهای نظامی برای آموزش کار با پهپادها در مراکز آموزشی نوجوانان بهره بگیرد.

برای آن که از ابتدای سال جاری آموزش پهپادهای نظامی در دروس دبیرستان‌ها گنجانده شود، قرار است معلمان کار را از ماه ژوئیه سال جاری در بیش از ۵۰۰ مدرسه آغاز کنند. آندره بلوسف معاون نخست وزیر روسیه در این زمینه در جلسه کابینه گفت: «لازم است اطمینان حاصل شود که برنامه از اول سپتامبر کاملاً آماده است.»

هدف نهایی کرملین آن است که تا پایان سال ۲۰۳۰ میلادی، ۴ هزار و ۸۷۲ کلاس درس تخصصی هدایت پهپاد در مدارس و ۳۸۰ مرکز آموزش عملی مجزا در سراسر کشور وجود داشته باشد. 

اگرچه در روسیه کاربرد پهپادهای غیرنظامی در بسیاری از بخش‌ها از کشاورزی گرفته تا زیرساخت‌های صنعتی رواج دارد، اما کرملین توجه خود را بیشتر به کاربردهای نظامی این ابزار معطوف کرده زیرا چنان که ثابت شده که پهپادها عاملی متفاوت در جنگ‌های مدرن هستند.

خود ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در ۲ فوریه اعتراف کرد که کمبود پهپاد یک مشکل جدی برای سربازانش است و گفت: «متاسفانه، هنوز کارهایی در این بخش وجود دارد که باید انجام شود.» او که در مراسمی با عنوان «همه برای پیروزی!» سخنرانی می‌کرد، افزود: «این یکی از پاشنه‌های آشیل ماست.»

دولت روسیه اذعان دارد که آموزش ندیدن معلمان برای تدریس کار با پهپاد یک چالش است. با این حال، ارتش به تدریج شروع عادی‌سازی مباحث نظامی در مدارس کرده و بازدید کهنه‌سربازان از مدارس از سال گذشته به روندی عادی بدل شده است.

کرملین همچنین یا ارائه آموزش‌های اولیه نظامی به افراد زیر سن قانونی قبل از فراخوانی خدمت اجباری بین سنین ۱۸ تا ۳۰ سال، سنت شوروی را در مؤسسات آموزشی احیا کرده است.

طبق قانون روسیه اعزام کودکان به جنگ ممنوع است و فرماندهان نظامی این کشور تلاش می‌کنند نیروهای تازه استخدام شده را متقاعد سازند که با ارتش قرارداد حرفه‌ای امضا کنند تا بتوانند به جبهه جنگ در اوکراین اعزام شوند.

درس جدیدی که قرار است از این پس در دبیرستان‌ها آموزش داده شود، «مبانی امنیت و دفاع از میهن» نام دارد و از اول سپتامبر آینده تدریس می‌شود. این درس با ۳۶ ساعت در سال شامل آموزش نظامی اولیه در دو سال آخر دبیرستان از جمله استفاده از سلاح گرم است. دانش‌آموزان در این درس همچنین با ساختار ارتش آشنا می‌شوند و نحوه انجام کمک‌های اولیه را آموزش می‌بینند.

جنگ فرسایشی در اوکراین تغییراتی را در جامعه روسیه ایجاد کرده است. در اوایل سال ۲۰۲۲، کرملین تلاش کرد تا مردم را از آنچه که جنگی که همچنان آن را «عملیات نظامی ویژه» می‌نامد غافل نگه دارد، اما بن بست ایجاد شده در جبهه نبرد، نظامی شدن تدریجی همه لایه‌های جامعه روسیه از جمله مدارس را به همراه داشته است.

در آغاز سال تحصیلی ۲۰۲۲ یک فعالیت اجباری جدید به نام «مکالمات مهم» به کار مدارس اضافه شد که در آن دانش‌آموزان هر دوشنبه شعارهای دیکته شده توسط کرملین را یاد می‌گیرند. از جمله آنها یک دوره میهن‌پرستی است که در آن کودکان ۱۰ ساله شعارهایی همچون «برای وطن از توان و از جان دریغ نکنید»، «سعادت میهن از خود زندگی ارزش بیشتری دارد» و «مردن برای وطن ترس ندارد» را می‌آموزند.

در سال تحصیلی ۲۰۲۳ نیز ولادیمیر مدینسکی، مشاور پوتین و رئیس تیم مذاکره‌کننده او در اوکراین کتاب‌های تاریخ دبیرستان را بازنویسی کرد. مدینسکی مدعی شد که ضرورت «بازنویسی بنیادین» کتاب‌های درسی تاریخ از دهه‌های آخر اتحاد جماهیر شوروی تا کنون، از جمله در دوران جنگ علیه اوکراین، احساس می‌شده است.

 

دیگر خبرها

  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • شست و شوی مغزی کودکان روسیه و مهیا کردن آنها برای جنگ/آموزش و پرورش در خدمت اهداف حکومت
  • اهمیت نبرد در جبهه اقتصادی کمتر از جنگ نظامی نیست
  • سفیر چین: روابط پکن و کابل در بهترین حالت قرار دارد
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان