Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل انتقال خون استان مرکزی گفت: ۲۳۴ بهبود یافته از بیماری کووید ۱۹ تاکنون برای اهدای پلاسما به مرکز انتقال خون اراک مراجعه داشته‌اند که ۱۷۸ نفر از آنان واجد شرایط تشخیص داده شده و مبادرت به این امر خیر کردند.

به گزارش برنا از اراک  ، دکتر فاطمه مهدویانی افزود: از بهبود یافتگان تقاضا می‌شود به شکرانه سلامت خود و با هدف نجات بیماران مبتلا به کرونا برای اهدای پلاسما اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: افرادی که یک ماه از بهبودی کامل آنان می‌گذرد می‌توانند با اطمینان خاطر به پایگاه‌ها مراجعه و با اهدای خون خود به بیماران کمک کنند.

 مدیرکل انتقال خون استان مرکزی گفت: اهدای پلاسما فقط در مرکز استان  انجام می‌شود و امکان دریافت پلاسما بهبودیافتگان کرونا در شهرستان‌های تابعه استان  وجود ندارد بنابراین از متقاضیان واجد شرایط درخواست می‌شود برای اهدای پلاسما به مرکز خونگیری اراک مراجعه کنند.

دکترمهدویانی افزود: پلاسما گرفته شده از بیماران بهبود یافته کرونایی باید بلافاصله در حالت انجماد قرار گیرد که دستگاه مورد نظر در شهرستان‌ها موجود نیست.

وی اظهار داشت: ۵۰۰ سی‌سی پلاسما به روش آفرزیس از هر فرد بهبود یافته کرونا گرفته می‌شود و بقیه خون که شامل گلبول قرمز و پلاکت است به خون اهدا کننده باز می‌گردد.

مدیرکل انتقال خون استان مرکزی گفت: این حجم از پلاسما برای درمان یک بیمار کرونایی استفاده می‌شود و با توجه به وضعیت بیمار ممکن است نیاز مجدد به استفاده از پلاسما وجود داشته باشد.

مهدویانی افزود: شرایط  اهدای پلاسما همانند اهدای خون است و شامل سن ۱۸ تا ۶۰ سال، نداشتن سابقه بیماری و صحت کامل و مصرف نکردن دارو در زمان اهدا  است.

دکتر مهدویانی افزود:  ۱۸ تا ۶۰ سال بهترین بازه سنی برای اهدای پلاسما است و بیماران بهبودیافته باید مدارک پزشکی لازم از جمله سی‌تی‌اسکن، آزمایش پی‌سی‌آر و یا آزمایش مثبت سرلوژی کوید ۱۹ به همراه داشته باشند.

وی اظهار داشت: خون بهبودیافتگان بیماری کرونا می‌تواند به درمان عفونت ناشی از این ویروس کمک کند و به‌همین دلیل از این بیماران درخواست شده تا پلاسمای خون خود را اهدا کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا اراک اهدای پلاسما برای اهدای پلاسما انتقال خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۵۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است

بهرام عین اللهی٬‌ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: به رکورد ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان رسیده ایم. در بدو شروع به کار دولت سیزدهم  ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که امروز و بعد از دو سال و نیم به ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان افزایش یافته است.

او گفت: این افزایش یک رکورد محسوب می‌شود و  یکی از کار‌های بسیار خوب در زمینه پانسمان بیماران پروانه‌ای بود که امیدواریم با حمایت‌های بیشتر به تجاری شدن برسد و بتواند نیاز‌های کشورمان را تامین کند.

وزیر بهداشت تاکید کرد که حمایت از شرکت‌های دانش بنیان جزء کار‌های مهم این وزاتخانه است.

عین اللهی افزود: بنای ما بر این است که با تقویت دانش‌بنیان‌ها دارو‌های اکثر بیماری‌ها را تامین کنیم و در مورد تالاسمی هم همین موضوع مطرح است. بعضی از بیماران می‌گویند داروی داخلی استفاده نمی‌کنیم و حتما داروی خارجی می‌خواهیم که این موضوع را باید متخصصین تشخیص دهند. 

او گفت: اولویت ما حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای رفع کمبود‌های دارویی است. تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است.

وزیر بهداشت درباره چرایی رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گفت: در این سنین تمامی اعضای بدن کودک رشد تکاملی دارند و هرگونه نقصی می‌تواند تا پایان عمر با فرد بماند به همین دلیل با پیشنهاد وزارت بهداشت در هیئت دولت این موضوع به تصویب رسید و جمهوری اسلامی ایران این افتخار را دارد که کودکان را در ۷ سال اول زندگی در مراکز دولتی به شکل رایگان درمان کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • نقش کلیدی لوازم پزشکی در بهبود سلامت بیماران
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟