Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور وزیر و دبیر شورای فرهنگ و هنر روستا و عشایر کشور از فعالیت های ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد در مناطق روستایی و عشایر این استان در سال های ۹۷ و ۹۸ تقدیر کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، در مراسمی با حضور « عمران خودآموز» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی تقدیرنامه حجت الاسلام دکتر « حبیب رضا ارزانی» مشاور وزیر مشاور وزیر و دبیر شورای فرهنگ و هنر روستا و عشایر به حجت الاسلام « علی چراغی پور» مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام اهدا گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام در راستای اجرای برنامه ها و فعالیت های ارزشمند به ویژه برگزاری نخستین جشنواره ملی عشایر ایران با عنوان «ایل بانگ» با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، توجه به فرهنگ و هنر بومی، ارائه خدمات فرهنگی به جامعه عشایری و روستایی استان به عنوان ستاد برتر در حوزه فرهنگ و هنر روستایی و عشایری کشور معرفی شده است.

بنابر این گزارش متن تقدیرنامه مشاور محترم وزیر و دبیر شورای فرهنگ و هنر روستا و عشایر کشور به سرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

تمرکز بر روستا را باید یکی از بخش های اساسی برنامه ریزی دولت قرار داد.( مقام معظم رهبری«مدظله العالی»)

 

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای علی چراغی پور

روستا از دیرباز به عنوان خاستگاه شکل گیری جوامع انسانی، مدنیت و تولید نیازهای اساسی نقشی بی بدیل در روند زندگی بشر در تمامی ابعاد اقتصادی و اجتماعی و به ویژه در حوزه فرهنگ و هنر  داشته و دارد.

از این رو، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در کلیه مأموریت های محوله و سطوح سازمانی، سعی داشته اقدامات اثرگذاری را در  جهت تعالی و قوام فرهنگ روستا و عشایر بردارد و این امر محقق نمی شد جز با همکاری یکایک دست اندرکاران حوزه های مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی.

 دراین مسیر بر خود فرض می دانیم از تلاش های بی شائبه و ارزشمند جنابعالی و همکاران محترم در ارائه خدمات به جامعه روستایی و عشایری در سال های ۹۷ و ۹۸ تقدیر و تشکر به عمل آوریم.

از خداوند متعال برای شما توفیق و سربلندی روز افزودن خواستارم.

 

حبیب رضا ارزانی- مشاور وزیر و دبیر شورای فرهنگ و هنر روستا و عشایر

پایان پیام/92

منبع: شبستان

کلیدواژه: عشایر فرهنگ ایلام کانون های مساجد فرهنگ و ارشاد اسلامی مشاور وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۵۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم اختتامیه هشتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه «یادمان کیومرث صابری فومنی (گل آقا)» عصر امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در شهر فومن زادگاه گل‌آقا برگزار شد.

در این مراسم که با اجرای رضا رفیع برگزار شد و این طنزپرداز برنامه را با ذکر خاطراتی از روز‌های پایانی حیات مرحوم صابری فومنی آغاز کرد، تعداد زیادی از چهره‌های هنری و مدیران فرهنگی استانی و ملی همچون رسول نجفیان، احمد عربانی، امید مهدی‌نژاد، فرشاد مهدی‌پور، مهدی رمضانی، مهدی عرفاتی، محمدرضا خوشرو اسدالله عباسی و... حضور داشتند.

فرامرز مرجانی فرماندار فومن به عنوان نخستین سخنران پشت تریبون ایستاد و در جایگاه میزبان این رویداد در سخنانی کوتاه به حاضران در جلسه خوش‌آمد گفت و سپس پیام تصویری محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای این رویداد به نمایش درآمد.

اسماعیلی در بخش‌هایی از سخنانش با اشاره به ارزش جایگاه طنز در جامعه ما گفت: طنز بیان واقعیت‌های تلخ جامعه به صورتی است که مخاطب را درگیر کند. طنزپرداز با خنده نشاندن روی لب آسیب را مطرح می‌کند. جامعه ما دچار مشکلات اقتصادی است و این جامعه را عبوس نشان می‌دهد و طنز می‌تواند اخم‌ها را از چهره جامعه باز می‌کند.

وی با اعلام این مسئله که طنز در ایران پس از گل‌آقا جایگاه خود را از دست داده دست، با انتقاد از مدیران رسانه‌ای وزارت ارشاد گفت: از تلاش دوستان معاونت رسانه‌ای در حوزه طنز راضی نیستم. باید از روزنامه نگاران این حوزه حمایت کنیم و تلاش کنیم به حوزه طنز به صورت جدی‌تر بپردازیم. این مسئله را به عنوان یک مطالبه مطرح می‌کنم و امیدوارم بتوانم گزارش‌های فصلی در راستای پیشرفت این حوزه در کشور داشته باشیم.

اسماعیلی در انتهای سخنانش گفت: ما در وزارت فرهنگ اماده پشتیبانی کامل از طنزپردازان و نویسندگان این حوزه است و از متخصصان این حوزه درخواست دارم که ما را برای ارتقای وضعیت فعلی یاری کنند.

در ادامه مراسم عباس حسین نژاد دبیر دو دوره اخیر جشنواره «طنزپهل»  پشت تریبون قرار گرفت و با ارائه آماری در مورد این رویداد گفت: امسال تعداد آثار رسیده از سال گذشته بسیار بیشتر بود و امسال ۱۱۲۹ اثر به جشنواره رسید و امروز از ۲۰ نفر این دوستان تقدیر می‌شود. سال گذشته ما برگزیده ای از استان گیلان داشتیم ولی امسال این اتفاق نیافتاد و گیلانی ها از نظر ارسال آثار در کل کشور در رتبه ششم قرار گرفت و تهرانی‌ها بیشترین آثار را ارسال کردند. امسال ۱۲۱ رسانه نیز در این رویداد شرکت کردند و در مجموع ۴۴۸ اثر از رسانه‌های رسمی و ۶۸۱ اثر از رسانه‌های شخصی به ما رسید. 

وی با اشاره به سخنان وزیر ارشاد و درخواست برای توجه بیشتر به طنز گفت: دفتر طنز حوزه هنری توافقاتی با معاونت مطبوعاتی داشت تا آموزش طنز نیز به آموزش‌های حوزه رسانه در کشور اضافه شود و امسال شاهد اجرای این طرح خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • سالفه دریانوردان، دورهمی اهل دریا با داستان‌هایی از قشم تا هند و آفریقا
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • خلیج فارس یکی از مهم‌ترین حوزه‌های تمدنی ماست/ نسل جوان باید با گذشته پرافتخارمان آشنا شود
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • خلیج فارس هویت و میراث گرانبهای سرزمین ایران است
  • وزارت ارشاد: محمد خزاعی می‌ماند
  • تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد
  • تغییر محمد خزاعی در سازمان سینمایی تکذیب شد