Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالمنافی گفت: خیریه مسجد امام حسن مجتبی (ع) کیف، کفش و لوازم‌التحریر را میان دانش‌آموزان ۵۰ خانواده نیازمند توزیع کرد.

حجت الاسلام والمسلمین «حسین عبدالمنافی» در گفت‌ و‌ گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه کمک مومنانه مساجد و هیئت های مذهبی به نیازمندان زمینه مشارکت آحاد مردم را در خدمت به نیازمندان فراهم کرد،گفت: الحمدالله این کمک در اکثریت مساجد کشور به امری ثابت تبدیل شده است و محدود به ماه رمضان و عید نوروز نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جماعت مسجد امام حسن مجتبی (ع) (واقع در تهران، افسریه، بلوار قائم (عج)، شهرک والفجر، بلوک ب، خیابان شهید غلامی) افزوداهالی این مسجد نیز در دوره شیوع ویروس کرونا در پنج نوبت سبد کالا را میان 50 خانواده نیازمند توزیع کردند که شامل اقلامی همچون برنج، مرغ، گوشت، چای، قند، شکر و ماکارانی بود.

 

وی اضافه کرد: خیریه مسجد امام حسن مجتبی (ع) همچنین کیف، کفش و لوازم التحریر میان خانواده های نیازمند توزیع کرد تا دانش آموزان این خانواده ها مشکلی برای تحصیل به دلیل کمبود این لوازم نداشته باشند.

 

عبدالمنافی ادامه داد: پایگاه های بسیج برادران «شهید چمران» و خواهران «شجره طیبه» کار ضد عفونی کردن فضای مسجد امام حسن مجتبی (ع) را به منظور برگزاری نماز جماعت و مجالس عزاداری یا جشن در مناسبت های مذهبی انجام می دهند و به همت بسیجیان این دو پایگاه، الحمدالله تقریبا همه روزه در دوره کرونا نماز جماعت در این خانه خدا اقامه شد.

 

وی گفت: پایگاه های بسیج شهید چمران و شجره طیبه در مناسبت هایی همچون شب های قدر که میزان حضور مردم بیشتر می شود فضای یادمان سه شهید گمنام در بوستان والفجر را برای برگزاری برنامه ها آماده می کنند و ضمن ضد عفونی کردن این مکان، ماسک نیز به صورت رایگان میان نمازگزاران توزیع می کنند.

 

امام جماعت مسجد امام حسن مجتبی (ع) درباره ویژه برنامه های این مسجد در طول سال، خاطرنشان کرد: ضمن برگزاری برنامه های رایج در سایر مساجد، تفسیر قرآن به صورت تخصصی و موضوعی در روزهای پنجشنبه بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء در این خانه خدا برگزار می شود.

پایان پیام/397

منبع: شبستان

کلیدواژه: کمک مومنانه مسجد امام حسن مجتبی ع فعالیت های مسجدی مسجد امام حسن مجتبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۶۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: اعتبارات محدود و همچنین وسعت زیاد بافت تاریخی شهر میراث جهانی یزد باعث شده شهرداری نتواند اقدامات جامعی انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، عزیزالله سیفی در جلسه علنی شورای اسلامی شهر یزد اظهار کرد: بافت تاریخی این شهر که به ثبت میراث جهانی رسیده، دارای وسعت و بخش‌های مختلف است و مردم این مناطق نیز درخواست‌های متعدد دارند که عملاً امکان پذیر نیست.

وی ادامه داد: بخش‌های دیگری از شهر یزد نیز دارای ارزش میراثی و تاریخی است و حتی تعداد زیادی از اماکن ثبت ملی شده در منطقه بافت قرار ندارد و شورای اسلامی شهر باید به این محلات نیز همچون دیگر مناطق رسیدگی و تخصیص اعتبار داشته باشیم.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به اینکه حداقل فعالیت در بافت ثبت جهانی شده یزد نیازمند کمک همه بخش‌های اداری استانی و ملی است، تصریح کرد: اعتبارات تخصیصی به شهرداری‌های مناطق یزد ابلاغ شده و بخشی از اعتبار نیز در اختیار شهردار مرکز است که به صورت متمرکز در شرایط خاص در پروژه‌های محلات تأمین اعتبار می‌شود.

سیفی ادامه داد: با توجه به درخواست‌های مکرر مردمی در مورد خطرساز بودن برخی از کاروانسراهای در حال تخریب در بخش تاریخی و محلات دیگر یزد به خصوص بعد از بارندگی‌های اخیر، هرگونه اقدام در این زمینه وظیفه میراث فرهنگی است تا خانه‌ها و اماکن میراثی که ثبت ملی دارد را حفاظت و در خصوص رفع خطر و استحکام بخشی این اماکن اقدام کند.

وی افزود: شهرداری در املاک شخصی و خصوصی مردم نمی‌تواند ورود کند، اما در عین حال به میراث فرهنگی تذکر داده می‌شود تا نسبت به رفع خطر اقدام کند. با توجه به وسعت این بافت باید برنامه جامعی توسط میراث فرهنگی تهیه شده و با مشارکت همه بخش‌ها اقدام شود.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد اظهار داشت: سیاست‌ها و راهبردهای مصوب شورای اسلامی شهر در زمان تصویب بودجه و بعد از تأیید در سایت شفافیت قرار می‌گیرد و همه مردم می‌توانند ریز بودجه را مشاهده کنند و قابل کتمان نیست.

کد خبر 751862

دیگر خبرها

  • خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست
  • افتتاح پروژه ملی آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ساوه
  • ۲۵۰۰ دانش‌آموز نیازمند از کمک‌ هزینه تحصیلی بهره‌مند شدند
  • حضور کاروان سفیران کریمه اهل بیت(س) در کرمانشاه
  • ۱۵۰۰ معلم فداکار در اصفهان شناسایی شدند
  • ببینید | نماز جماعت بر عرشه ناو شهید ناظری سپاه
  • درگذشت امام جماعت مسجدی در اندونزی هنگام نماز صبح+ فیلم
  • برگزاری رویداد «شهید اصلانی» در چهارمحال و بختیاری
  • آیا بانوان می‌توانند امام جماعت شوند؟ + نظرات مراجع تقلید
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت