Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله محمدرضا ناصری یزدی در دیدار مدیرکل و کارکنان دامپزشکی یزد، افزود: پرورش مرغ، دام و ماکیان به نحوی  زمینه‌هایی فراهم شود که فعالیت سرمایه گذاری برای تولیدکننده مقرون به صرفه باشد تا مردم برای خرید نیازهای خود در مضیقه مالی نباشند.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا به نقل از دفتر امام جمعه یزد ، وی ادامه داد: در مناطق مختلف ایران توان تولید خوراک دام وجود دارد اما به آن فکر نشده و اکنون مرغداران و دامداران با مشکل تامین نهاده ها مواجه هستند و تبعات آن مردم را دچار مشکل کرده ،بنابراین مناسب است دامپزشکی در این زمینه به دولت راهکارهایی را  ارایه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه یزد خاطرنشان کرد: پرورش دام‌هایی که مقرون به صرفه هستند و بهره‌وری بیشتری دارند و با هزینه کمتر، شیر و گوشت و زاد و ولد بیشتری دارند مورد بررسی قرار گیرد و دامپزشکی آن را به دولت و سرمایه گذاران بخش خصوصی پیشنهاد دهد.

ناصری یزدی تصریح کرد: برخی دستکاری‌های ژنتیکی درست و اخلاقی نیست چون برای بدن انسان ضرر دارد و خاصیت مواد غذایی نیز از بین می رود اما برخی از آنها لازم و ضروری است و با رعایت مسایل اخلاقی و بهداشتی و تغذیه‌ای، اجرا شود.

وی در مورد سگ‌ها یادآور شد: در کشور هزینه‌های بسیاری برای نگهداری سگ پرداخت می شود البته نجاست آن قابل رفع شدن نیست اما چون ویژگی‌هایی دارد که برای انسان‌ها جذاب است به سمت نگهداری آن می‌روند ضمن اینکه دشمن نیز در این زمینه برنامه‌ریزی و فرهنگ‌سازی کرده است.

ناصری یزدی با اشاره به اینکه در کشورهای خارجی نگهداری سگ به عنوان یک همدم مورد توجه و فرهنگ سازی شده است  گفت: در کشور ما هم این اتفاق در بین برخی جوانان رخ داده و حتی برخی از آنها آنقدر سرگرم و مشغول نگهداری این حیوانات هستند که دیگر علاقه‌ای به ازدواج و فرزندآوری ندارند و حیوانات به ویژه سگ‌ها را به عنوان عضوی از خانواده خود پذیرفته اند.

وی با بیان اینکه جمعیت کشور ما به سمت پیر شدن می‌رود بیان کرد: برنامه‌ای که غربی‌ها برای کاهش زاد و ولد در کشور ما و در نتیجه پیر شدن جمعیت داشتند برای تحقق به یک دوره ۸۰ ساله نیاز داشت اما اکنون می‌بینیم که برخی فرهنگ‌های نادرست، ایران را در کمتر از ۳۰ سال به این شرایط رسانده است.

تحقق امنیت غذایی مردم با نظارت از مزرعه تا سفره 

همچنین مدیرکل دامپزشکی یزد با اشاره به اینکه یکی از رسالت‌های مهم ، تامین امنیت غذایی مردم است گفت: این مهم با نظارت دامپزشکی بر غذای مردم از مزرعه تا سفره محقق شده است.

دکتر علی فاتحی‌نیا با قدردانی از همراهی و حمایت‌های امام جمعه یزد افزود: بخش عمده‌ای از وظیفه امنیت غذایی بر عهده دامپزشکی است و نظارت از پرورش دام تا ذبح و توزیع دام بر عهده این مجموعه است.

وی، ذبح شرعی دام را نیز یکی از وظایف دامپزشکی دانست و خاطرنشان کرد: در مرکز استان ، هزار واحد عرضه فراورده های دامی وجود دارد که بر این واحدها نیز نظارت می شود. 

فاتحی نیا تصریح کرد: امسال مورد خاصی در حوزه مسایل بهداشتی و دامی گزارش نشد و جمعیت قابل توجهی از دام و طیور در زمینه بیماری‌های مختلف واکسینه شدند، امیدواریم تا پایان سال بتوان جمعیت بیشتری از دام‌ها را  زیر پوشش قرار دهیم.

این مسوول دام پزشکی استان اظهار کرد: با اقدامات پیشگیری که در سطوح مختلف انجام می‌شود حفظ جمعیت دام استان نیز مدنظر است و در نهایت تلاش ما این است که نظارت از مزرعه تا سفره مردم توسط دامپزشکی محقق شود.

به گفته فاتحی‌نیا، در حال حاضر ۱۱۲ نیرو در دامپزشکی در ۱۰ شهرستان استان به مردم خدمات ارایه می‌کنند و در بخش‌خصوصی نیز ۳۰۰ دامپزشک مشغول خدمت رسانی به مردم هستند.

از ۱۲ تا ۱۸ مهرماه به عنوان هفته دامپزشکی تعیین و نامگذاری شده است.

تعداد واحدهای دامی استان یزد حدود سه میلیون واحد است.

برچسب‌ها سازمان دامپزشکی کشور یزد تورم آیت الله محمدرضا ناصری بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان دامپزشکی کشور یزد تورم آیت الله محمدرضا ناصری بهداشت و سلامت سازمان دامپزشکی کشور یزد تورم آیت الله محمدرضا ناصری بهداشت و سلامت اخبار کنکور امام جمعه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۹۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با قانون جدید بانک مرکزی که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانک‌ها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد.

به گزارش تسنیم؛ غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اصلاح نظام بانکی و جهش تولید اظهار کرد: شبکه بانکی کشور یک ساختار و مدیرانی دارد و زیر نظر بانک مرکزی است، اما تغییر در این مجموعه دشوار است.

وی افزود: وقتی شبکه بانکی کشورمان چهل سال به یک رویه خو گرفته به راحتی نمی‌توان آن را از این رویه خارج و به وضعیت جدیدی منتقل کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که نظام بانکی کشور تا چه اندازه با طراحی الگوی توسعه و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هماهنگی دارد گفت: در حال حاضر نظام بانکی کشور تفاوت نسبتاً زیادی با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دارد. بانک مرکزی از اول متعهد نبود به اینکه بانکدار اسلامی را دنبال کند، اما الان در قانون جدید بانک مرکزی مهم‌ترین تکلیف این قانون، اجرای بانکداری اسلامی است و تحقق این مهم نیازمند تحول و تغییرات جدی است.

 مصباحی مقدم ادامه داد: با وجود اینکه اقدامات زیادی انجام شده و تغییرات خوبی هم رخ داده، اما تغییرات به صورت اساسی و گسترده نیست و نیاز دارد که رویکرد بانک مرکزی در زیرساخت قرارداد‌ها و قوانین و مقررات یک رویکرد جدی و فعال و به گونه‌ای باشد که ساختار را به صورت اساسی تغییر دهد و اصلاح کند.

وی در پاسخ به این پرسش که قانون جدید تا چه اندازه بانک مرکزی را به نقطه مطلوب می‌رساند اظهار کرد: بنده آرزو می‌کردم بانک مرکزی از استقلال بیشتری برخوردار باشد که این اتفاق افتاده و البته بنده هم در مجلس هشتم طراح قانون بانک مرکزی مستقل بودم که به ثمر نرسید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تذکر این مطلب که بانک مرکزی بانک حکومتی و بانکِ بانکهاست نه بانک مردم یادآور شد: جایگاه بانک مرکزی جایگاهی نیست که با بنگاه‌ها و مردم دادوستد داشته باشد بلکه بانک‌ها را مدیریت و بر عملکرد آن‌ها نظارت می‌کند و جلوی ناترازی و تخلفات آن‌ها را می‌گیرد لذا باید از اقتدار لازم برخوردار باشد تا بتواند مانع از انحرافات و کج روی‌های نظام بانکی شود.

مصباحی مقدم گفت: منابع بانک هم باید در خدمت برنامه‌های بلند مدت و میان مدت دولت باشد و هم باید مستقل باشد تا بتواند بر بانک‌ها نظارت کند.

وی تصریح کرد: قدرت کنترل بانک‌ها تا قبل از تصویب قانون جدید، در اختیار بانک مرکزی نبود، اما با قانون جدید که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانک‌ها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد و یک سری سیاست‌های پولی و ارزی، مبنای عمل بانک مرکزی قرار خواهد گرفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح کرد: اگر منابع بانکی برای بنگاه‌ها و در جهت تولید و تجارت تأمین شود و برگشت داشته باشد بانک باید بر مصرف وجوه حاصل از برگشت اصل پول و برگشت سود به هر مقدار که باشد نظارت کند درغیر این صورت بازار دلالی و واسطه گری رشد پیدا می‌کند.

مصباحی مقدم با انتقاد از اینکه بانک در خدمت نظام تولید و نظام بازار نیست و دغدغه‌ای برای تولید و بخش واقعی اقتصاد ندارد گفت: بانک باید واسطه وجوه بین سپرده گذاران و تجار و تولیدکنندگان باشد، اما این کار را نمی‌کند و فقط تأمین مالی می‌کند و کاری هم ندارد که این تسهیلات برای چه کاری مصرف می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه تأمین مالی برای تولیدکننده نباید هزینه بر باشد افزود: بزرگترین بنگاه‌های اقتصادی کشور بزرگترین بدهکاران نظام بانکی هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • ۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا : ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا: ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • پیکر مطهر شهید گمنام عصر روز جمعه مورد استقبال مردم رفسنجان قرار می‌گیرد