Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از ایمیدرو، براساس جدیدترین گزارش گروه مطالعات بین المللی مس (ICSG)، فعالان مس جهانی مس از ابتدای ژانویه تا پایان ماه ژوئن 2020، حدود 11 میلیون و 898 هزار تن مس تصفیه شده تولید کردند. این رقم در مدت مشابه سال 2019 میلادی، 11 میلیون و 783 هزار تن بود که نشان دهنده افزایش 97 صدم درصدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش 3 درصدی ظرفیت تولید مس تصفیه شده

ظرفیت تولید کارخانه های مس تصفیه شده در جهان از 14 میلیون و 192 هزار تن در 6 ماهه نخست 2019 به 14 میلیون و 611 هزار تن در 6 ماهه نخست سال جاری میلادی رسید که حاکی از افزایش حدود 3 درصدی تولید این محصول است.

کاهش یک درصدی تولید معادن مس

فعالان معادن مس جهان طی 6 ماهه نخست سال 2020 میلادی، حدود 9 میلیون و 838 هزار تن ماده معدنی تولید کردند. این رقم در مدت مشابه سال 2019 میلادی، 9 میلیون و 937 هزار تن بود که حاکی از کاهش حدود یک درصدی تولید است.

از این میزان، 5 میلیون و 307 هزار و 400 تن مربوط به قاره «آمریکا»، 2 میلیون و 21 هزار و 700 تن «آسیا»، یک میلیون و 106 هزار و 800 تن «آفریقا»، 899 هزار و 200 تن «اروپا» و 502 هزار و 500 تن مربوط به «اقیانوسیه» بوده است.

افزایش 3 دهم درصدی ظرفیت معادن مس

در همین مدت، ظرفیت معادن مس جهان به 12 میلیون و 393 هزار تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال 2019 میلادی (12 میلیون و 355 هزار تن)، حاکی از افزایش 3 دهم درصدی است.

افزایش 570 دلاری قیمت جهانی مس

بنا به این گزارش، قیمت جهانی مس در ماه «تیر» امسال حدود 5950 دلار در تن ماه «مرداد» حدود 6380 دلار در تن و پس از رسیدن به حدود 6560 دلار در تن طی هفته گذشته، «اکنون» به حدود 6521 دلار در تن رسیده است که حاکی از افزایش حدود 570 دلاری قیمت مس در جهان طی 2 ماه اخیر است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مس تصفیه شده معادن مس مس تصفیه شده دلار در تن جهانی مس معادن مس هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۹۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز پسر ۱۴۰۳ چه روزی است؟ / روز پسر ۱۴۰۳ کی است؟

از سال ۲۰۱۸ میلادی، ۱۶ می‌به عنوان روز جهانی پسر نامگذاری شد، شعار و هدف این روز تمرکز بر شادی و سلامتی پسران در خانواده و جامعه است.

تاریخ دقیق روز جهانی پسر در تقویم شمسی برابر است با:

۱۴۰۳/۰۲/۲۷

پنج شنبه – ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

تاریخ دقیق روز جهانی پسر در تقویم قمری برابر است با:

فروش ویژه فنس دور باغی

۱۴۴۵/۱۱/۰۷

الخمیس‬ – ۰۷ ذوالقعده ۱۴۴۵

تاریخ دقیق روز جهانی پسر در تقویم میلادی برابر است با:

۲۰۲۴-۰۵-۱۶

Thursday – ۲۰۲۴ May ۱۶

از سال ۲۰۱۸ میلادی، ۱۶ می‌به عنوان روز جهانی پسر نامگذاری شد، شعار و هدف این روز تمرکز بر شادی و سلامتی پسران در خانواده و جامعه است. همچنین روزی برای تشویق خانواده‌ها به بیشتر وقت گذراندن با فرزند یا نوه پسر است تا از مشارکت در انجام کار‌هایی که دوست دارند لذت ببرند و خاطره سازی کنند.

tags # تقویم سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • روز پسر ۱۴۰۳ چه روزی است؟ / روز پسر ۱۴۰۳ کی است؟
  • قیمت طلا و سکه امروز 11 اردیبهشت 1403
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • قیمت طلا باز هم تکان خورد/ قیمت جدید طلا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • ارزآوری ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری