Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل- رامین حسین آبادیان: مدیر اجرایی سازمان «یونیسف» در اقدامی عجیب با ارسال نامه ای به مرکز «ملک سلمان» از این مرکز به دلیل آنچه که از آن به عنوان فعالیت های بشردوستانه در حمایت از کودکان یمن! یاد کرد، قدردانی به عمل آورد.

«هنریتا فور» در نامه خود خطاب به مرکز «ملک سلمان» مدعی شده است: کمک های مرکز «ملک سلمان» به یونیسف در پشتیبانی و حمایت از کودکان و خانواده هایشان در عرصه های بهداشتی و درمانی، تغذیه، آموزش و حمایت اجتماعی نقش مهمی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این نامه ضمن نادیده گرفتن جنایت های ضد حقوق بشری عربستان سعودی علیه کودکان یمنی، کمک های ریاض به کودکان یمن را سخاوتمندانه توصیف کرد!

علیرغم آمارهای تکان‌دهنده از نقض حقوق کودکان در یمن، یونیسف در کمال تعجب از مرکز «ملک سلمان» قدردانی کرد سؤال بزرگی که اکنون افکار عمومی را به خود مشغول ساخته است، چرایی قدردانی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) از مرکز «ملک سلمان» است؛ مرکزی که متعلق به خاندان سعودی است یعنی همان کسانی که از سال ۲۰۱۵ تاکنون شمار زیادی از کودکان یمنی را به خاک و خون کشانده و هزاران تَن از آنها را آواره ساخته اند.

این اقدام عجیب و غریب یونیسف در قدردانی از عربستان سعودی به عنوان یکی از طرف های اصلیِ ارتکاب جنایت های جنگی در یمن در حالی اتفاق افتاد که طی ۲ سال اخیر آمار و ارقام تکان‌دهنده ای در خصوص نقض فاحش حقوق کودکان یمنی توسط ائتلاف متجاوز سعودی منتشر شده است. به عنوان نمونه، «ویرجینیا گامبا» نماینده ویژه سازمان ملل در زمینه «کودکانِ در بحران» اعلام کرد که تا سال ۲۰۱۹ میلادی بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ کودک یمنی کشته و یا معلول شدند.

وی اعلام کرد که این کودکان عمدتاً در جریان حملات هوایی، عملیات های انتحاری و یا انفجار مین جان خود را از دست داده اند. این مقام سازمان ملل همچنین تأکید کرده است که آمار حملات به مدارس و بیمارستان ها نیز بسیار بالا است. افزون بر این، حدود ۶ ماه پیش نیز «یوسف الحاضری» سخنگوی وزارت بهداشت یمن در گزارشی اعلام کرد که در هر ۵ دقیقه یک کودک یمنی به دلیل سوء تغذیه و بیماری واگیردار جان خود را از دست می‌دهد.

طبق آخرین آمار در هر ۱۰ دقیقه یک کودک یمنی بر اثر پیامدهای ناشی از تجاوزگری نظامی عربستان سعودی کشته می شود در همین حال، طبق اعلام دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل، در هر ۱۰ دقیقه یک کودک یمنی بر اثر پیامدهای جنگ و محاصره‌ای که از سوی ائتلاف سعودی بر یمن تحمیل شده جان خود را از دست می‌دهد. این را نیز باید اضافه کرد که تاکنون شمار زیادی از کودکان و نوجوانان یمنی در فجایعی همچون بمباران اتوبوس حامل دانش آموزان، بمباران هوایی منازل مسکونی و مدارس و بیمارستانها جان خود را از دست داده اند. بمباران مدارس موجب شده است تا ارائه آموزش به حدود ۵ میلیون کودک یمنی متوقف شود.

از سوی دیگر، خودِ «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد نیز با ارائه گزارشی اعلام کرده است که سعودیها در طول سال ۲۰۱۹ میلادی ۲۲۲ کودک یمنی را کشته اند؛ آماری که قطعاً به مراتب بیش از آمارِ اعلامی توسط دبیرکل سازمان ملل متحد است. تمامی آنچه که گفته شد نشان می دهد عربستان سعودی جنایت های جنگی و ضد حقوق بشری فراوانی را علیه کودکان یمنی مرتکب شده است.

سازمان یونیسف درحالی مدعی است که تاکنون هزاران کیف مدرسه ای را برای کودکان یمنی ارسال کرده است که تاکنون کوچکترین گامی در راستای کاهش درد و رنج های کودکان این کشور برنداشته است. درحالی که کودکان یمنی همچنان توسط بمب ها و تسلیحات ممنوعه بین المللیِ عربستان سعودی کشته می شوند و جان می دهند، بزرگترین افتخار یونیسف توزیع کیف های مدرسه‌ای میان کودکان یمن است؛ آن هم در شرایطی که آموزش در این کشور عملاً تعطیل شده است.

این اولین باری نیست که نهادهای بین المللی از عربستان سعودی به دلیل ارتکاب جنایت های ضد حقوق بشری علیه کودکان قدردانی به عمل می آورند. پیشتر نیز «بان کی مون» و «آنتونیو گوترش» دبیران کل سابق و کنونی سازمان ملل متحد از کشتار کودکان در یمن توسط عربستان حمایت به عمل آورده اند.

‌به نظر می رسد که دلارهای نفتی عربستان سعودی پس از سازمان ملل متحد این بار وارد سازمان یونیسف شده است در همین ارتباط، سازمان ملل نخستین بار در سال ۲۰۱۶ و در زمان ریاست «بان کی مون» بر این سازمان، عربستان سعودی را برای مدت کوتاهی در فهرست سیاه ناقضان حقوق کودک قرار داد. اما پس از مدتی به دلیل تهدید سعودیها مبنی بر قطع کردن کمک های مالی خود به سازمان ملل و عدم تزریق دلارهای نفتی به این سازمان، بان کی مون در اقدامی غیر انسانی نام ریاض را از لیست ناقضان حقوق کودکان در یمن خارج ساخت.

در دوره ریاست گوترش بر سازمان ملل نیز تاریخ مجدداً تکرار شد و وی پس از مدتی نام عربستان سعودی را از لیست سیاه ناقض حقوق کودکان حذف کرد. این درحالی است که در گزارش خودِ گوترش صراحتاً قید شده بود که سعودیها در طول سال ۲۰۱۹ میلادی بیش از ۲۰۰ کودک یمنی را کشته اند. بر اساس آنچه که گفته شد، به نظر می رسد که دلارهای نفتی سعودی این‌بار به صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) رسیده و موجب شده اند تا نقض فاحش حقوق کودکان در یمن نادیده گرفته شود.

کد خبر 5041739 رامین حسین آبادیان

منبع: مهر

کلیدواژه: عربستان سعودی یمن یونیسف جنگ 2015 یمن بان کی مون ایالات متحده امریکا عراق دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 ویروس کرونا مناقشه قره باغ فلسطین عربستان سعودی لبنان ارمنستان جو بایدن ترکیه عادی سازی روابط با اسرائیل جان خود را از دست سازمان ملل متحد عربستان سعودی کودکان در یمن دلارهای نفتی کودکان یمنی حقوق کودکان کودکان یمن کودک یمنی ملک سلمان حقوق کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۹۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟

با توجه به کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی در مسیر تشکیل دولت مستقل فلسطین، بسیار بعید است که بتوان از توافق عادی سازی قریب الوقوع میان ریاض و تل آویو سخن گفت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های غربی همزمان با نشست داووس صحرا در ریاض و حضور آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در این نشست گزارش دادند که عربستان  آماده عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی می باشد. این فضاسازی رسانه‌ای که با آغاز دور جدید گفتگوها برای توقف جنگ غزه در قاهره همزمان بود، این انگاره را مطرح نمود که در صورتی که بنیامین نتانیاهو از ایده حمله به رفح دست بکشد و توافق تبادل اسرا را منعقد نماید، می‌تواند در ازای آن روابط رسمی با عربستان را برقرار نماید.

 از ابتدای تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی در نوامبر 2022، عادی سازی روابط با ریاض با الگو برداری از مدل روابط با امارات و بحرین به عنوان مهمترین دستور کار سیاست خارجی این رژیم روی میز قرار داشت. آمریکا برای متقاعد کردن نتانیاهو به منظور دست کشیدن از عملیات گسترده در رفح، تلاش کرد تا "دوراهی رفح یا ریاض" را در فضای رسانه‌ای منطقه‌ای و بین المللی شکل دهد.

دولت بایدن که از افزایش اعتراضات دانشجویی که از بدنه اجتماعی حزب دموکرات هستند، نگران است، تلاش دارد تا در سال منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سریع تر به جنگ غزه پایان دهد. از این رو می خواهد از جیب عربستان سعودی دستاوردی سیاسی برای نتانیاهو جفت و جور نماید تا وی به توافق تبادل اسرای پیشنهادی در قاهره و توقف جنگ تن بدهد.

اما واقعیت این است که با بررسی موضع گیری مقامات سعودی در نشست داووس صحرا، نشانه‌ای از تغییر جدی در موضع آنها در خصوص پرونده روابط ریاض با رژیم صهیونیستی قابل مشاهده نبود. مقامات عربستانی همچنان با تاکید بر سیاست سنتی شان مبتنی بر پافشاری بر روی گزینه تشکیل دولت مستقل فلسطینی در مرزهای 1967 به پایتختی قدس شرقی که در سال 2001 در نشست بیروت تحت عنوان «ابتکار عربی» ارائه شده بود، نشان دادند که خبری از توافق قریب الوقوع در روابط با تل آویو نیست.

به نظر می‌رسد هیاهوی رسانه‌ای آمریکایی‌ها درباره توافق قریب الوقوع بیشتر برای جلب نظر نتانیاهو بود که البته موفق هم نبوده و دولت تندروی اسرائیل علاقه‌ای به توقف جنگ و کشتار در غزه ندارد.

در چنین شرایطی با توجه به آنکه افق روشنی برای تشکیل دولت فلسطین در چهارچوب راهکار دو دولتی مدنظر سعودی قابل دسترس نیست، بعید است که بتوان از توافق عادی سازی قریب الوقوع ریاض و تل آویو سخن گفت. مگر اینکه آمریکا موفق شود عربستان را متقاعد نماید که پیشنهاد ارائه شده برای انعقاد قرارداد راهبردی و امنیتی آنقدر با ارزش است که در ازای آن سیاست سنتی ریاض در قبال فلسطین را متحول نماید. در چنین شرایطی بر کسی پوشیده نیست که اعتبار سیاسی عربستان نزد افکار عمومی جهان عرب و کشورهای اسلامی خدشه دار خواهد شد به ویژه آنکه در نظر داشته باشیم که سعودی‌ها در مقایسه با امارات و بحرین جایگاه بالاتری در میان افکار عمومی عربی برای خودشان تعریف کرده‌اند.

هشدار عربستان به اسرائیل درباره حمله به رفحدرخواست عربستان بر ایجاد گذرگاه امن برای کمک به غزه

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • 2 مسابقه مهم برای رویداد پادشاهی رینگ در عربستان تایید شدند/ اخبار WWE
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • حملات توپخانه‌ای ارتش عربستان به سوی شهروندان یمنی | ۱۰ یمنی زخمی‌ شدند
  • زخمی‌ شدن ۱۰ یمنی در حملات ساعات گذشته ارتش عربستان
  • زخمی‌شدن ۱۰ یمنی در حملات ساعات گذشته ارتش عربستان
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است