Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد هدایتی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت مرزهای ایران و عراق در آستانه اربعین حسینی اظهار داشت: در طول چند ماه گذشته به دلیل شرایط کرونایی، تردد مسافرین میان ایران و عراق از طریق مرزهای مشترک مسدود بود و این موضوع ارتباطی با پیاده روی اربعین نداشت.

وی افزود: در این مدت تنها کسانی که مجوز تردد به عنوان دیپلمات یا مقامات کنسولی یا مجوزهای تحصیلی داشتند و یا اتباع دو کشور بوده یا دارای اقامت خاص بودند، امکان عبور و مرور در مرزهای زمینی به آنها داده شد؛ در غیر این صورت هیچ تردد مسافری در مرزهای دو کشور صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با تاکید بر اینکه هرگونه تردد مسافری میان مرزهای کشور کماکان ممنوع است به حضور برخی افراد به عنوان زائر اربعین در مرزها اشاره کرد و افزود: ما در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به ادارات کل راهداری استان‌های مرزی با عراق ابلاغ کرده ایم که هیچ کس اجازه عبور از مرزها را نداشته و پایانه‌های مرزی موجود در این استان‌ها از ارائه خدمات به مسافران زمینی منع شده اند.

وی تاکید کرد: همچنین به ادارات کل راهداری ابلاغ کرده ایم که امکان صدور صورت وضعیت برای خودروهای عمومی به مقاصد پایانه‌های مرزی وجود ندارد ضمن اینکه با پلیس راهور هماهنگ شده تا نظارت بر حمل و نقل عمومی و اتوبوس‌ها به سمت مرزهای عراق تشدید شود.

هدایتی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره امکان دور زدن این قانون از طریق تردد مسافری از مرزهای اقلیم کردستان عراق به شهرهای نجف و کربلا تصریح کرد: بعید می دانم کسی از طریق مرزهای اقلیم هم بتواند وارد خاک عراق شود. البته در حال حاضر بیش از دو هفته است که با همکاری وزارت امورخارجه مجوز ورود کامیون‌های ایرانی از مرزهای اقلیم کردستان به عمق شهرهای این منطقه شامل اربیل و سلیمانیه صادر شده است.

هدایتی ادامه داد: به این صورت که رانندگان کامیون پس از دادن تست کرونا در نقطه مرزی با هزینه خودشان به مبلغ ۱.۵ میلیون تومان می‌توانند به منطقه اقلیم کردستان سفر کنند اما این مجوز برای کامیون‌های ایرانی برای ورود به خاک عراق از مرزهای مهران، شلمچه و خسروی وجود ندارد و تنها می‌توانند در پایانه‌های مرزی دو کشور کالاها را از کامیون‌های ایرانی به کامیون‌های عراقی به صورت ترانشیپ جابجا کنند.

مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تصریح کرد: در حال حاضر در مرز تمرچین، پرویزخان و باشماق امکان ورود کامیون‌های ایرانی وجود دارد که بیش از دو هفته است این مجوز صادر شده است اما رانندگان عراقی که پیش از این بازار خوبی بدست آورده و کالاهای ایرانی را در مرز بارگیری می‌کردند مقاومت کرده و اجازه ورود رانندگان کامیون ایرانی به خاک اقلیم را نمی‌دهند. چند مورد درگیری و شکستن شیشه کامیون‌های ایرانی گزارش شده که با وزارت امورخارجه در حال پیگیری آن هستیم تا شرایط به حالت عادی بازگردد.

وی با تاکید بر اینکه مرز تجاری ایران و عراق تا پایان تیرماه به طور کامل بسته بود گفت: از تیرماه به بعد مرزها ابتدا به صورت محدود و دو روز در هفته شامل روزهای یکشنبه و چهارشنبه بازگشایی شد اما در حال حاضر همه روزه مرزهای ایران و جنوب عراق باز است ولی ترانزیت و صادرات کالا از ایران به عراق صرفاً به صورت ترانشیپ منت و جابجایی کالا از کامیون‌های ایران به کامیون‌های عراق صورت می‌گیرد که سبب افزایش زمان عبور و مرور و تأخیر در ورود کالا به عراق شده است.

به گفته هدایتی کامیون‌های عراقی بدون محدودیت می‌توانند وارد خاک ایران شوند.

کد خبر 5041744

منبع: مهر

کلیدواژه: اربعین حسینی پایانه مرزی مهران مرز باشماق سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اربعین 99 قیمت دلار ویروس کرونا بازار سهام تولید نفت قیمت نفت بانک مرکزی ایران شاخص کل بورس وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت طلا قیمت سکه بهار آزادی قیمت یورو اقتصاد آمریکا بورس تهران کامیون های ایرانی کامیون های ایران اقلیم کردستان مرزهای اقلیم حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۰۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ابزار تامین مالی یک پیش‌بینی نوآورانه است

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درآیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین مالی که با حضور سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد برگزار شد، فاطمه وظیفه دادگر مدیرکل مدیریت اموال و دارایی‌های دولت خزانه داری کل کشور گفت: سند تجاری سفته و برات تولید شده و به صورت فراگیر در دسترسی عموم است. موضوع برات الکترونیکی نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که اکنون وارد فاز اجرایی شده است.

دادگر عنوان کرد: طراحی یک ابزار برای تامین مالی یک پیش‌بینی نوآورانه است و توسعه و بهره‌گیری از زیرساخت‌های موجود برای راه‌اندازی این ابزار مورد استفاده قرار گرفته است.

دادگر گفت: هر سندی که از محصول خرده‌شونده ایجاد می‌شود به صورت مستقل قابل پرداخت است. از دستاورد‌های این سامانه امکان تامین مالی بنگاه‌ها در یک شبکه است و قابلیت تسویه و ... را در خود جای است.

وی گفت: دستاورد مهم دیگر آن است که در گذشته سفته و برات می‌توانست ابزار پولشویی باشد، اما با این امکان قابلیت پولشویی برات نیز از بین خواهد رفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نیروهای ارتش ترکیه مورد حمله عناصر «پ.ک.ک» قرار گرفتند
  • ممنوعیت تردد از محور فیروزکوه - دماوند تا ۱۰ خردادماه
  • لحظۀ حملۀ پهپاد ناشناس به میدان گازی کورمورِ کردستان عراق
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • طرح ابزار تامین مالی یک پیش‌بینی نوآورانه است
  • حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در شمال عراق
  • طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف مطالبه جدی ایران از عراق است
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف در حال پیگیری است
  • تکذیب خروج نظامیان ایران از سوریه