Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیسیون جهش و رونق تولید مجلس گفت: درحالی که زعفران تولید امسال در حال عرضه به بازار است،حدود یک تن زعفران سال گذشته انبارهای تعاونی روستایی در بازار عرضه می شود این رویه در خلاف منافع کشاورزان و صیانت از تولید این محصول ملی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم دبیر کمیسیون جهش و رونق تولید مجلس شورای اسلامی با ارسال نامه‌ای به مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از رویه این سازمان دولتی برای عرضه یک تن زعفران انباری سال گذشته همزمان با فروش محصول جدید کشاورزان انتقاد کرد و آن را بر خلاف منافع کشاورزان و تولید این محصول ملی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: قیمت خرید «زعفران» اصلاح شد+ جزئیات قیمت‌هاقیمت مصوب گل زعفران 150 هزار تومان تعیین شد

 

در متن این نامه آمده است:

آقای مهندس طهماسبی
مدیر عامل محترم سازمان تعاونی روستایی

سلام علیکم. همانگونه که بارها در جلسات حضوری تاکید کرده ام، نوع سیاست مسؤولین وقت تعاونی روستایی در خرید و شیوه عرضه زعفران سال 98، یکی از عوامل اصلی پایین ماندن قیمت زعفران طی یکسال گذشته بوده است.

در آخرین جلسات برگزار شده در مجلس شورای اسلامی و نیز میز صادرات زعفران، مصوب گردید که زعفران موجود در انبارهای تعاونی روستایی با کشف قیمت توسط کارشناسان، فقط برای صادرات عرضه گردد.

متأسفانه دقیقاً در زمانی که قیمت زعفران به جهت تمهیدات و سیاست‌های شورای ملی زعفران و اتحادیه صادر کنندگان در تعیین قیمت‌های پایه سال جاری، در حال افزایش است و در بورس صف خرید تشکیل شده، به یکباره بر خلاف همه توافقات و تعهدات صورت پذیرفته، حدود یک تن زعفران سال گذشته انبارهای تعاونی روستایی عرضه می‌گردد. این رویه در خلاف جهت منافع کشاورزان و صیانت از زعفران به عنوان محصول ملی کشور است.

قطعاً ادامه این سیاست‌ها آن هم از سازمانی که باید حامی منافع کشاورز باشد تبعات حقوقی خواهد داشت و مجلس شورای اسلامی حق برخورد حقوقی با وزارت جهاد کشاورزی و مسؤولین مربوطه را برای خود محفوظ خواهد داشت.

از جنابعالی که از مدیران با سابقه و خوشنام جهاد کشاورزی می‌باشید انتظار می‌رود با کسانی که رویه مدیران قبلی را در جهت حفظ منافع عده‌ای خاص دنبال می‌کنند به شدت برخورد نمائید

 

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی صادرات زعفران وزارت جهاد کشاورزی صادرات زعفران تعاونی روستایی یک تن زعفران سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۱۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب

اطلاعات منتشر شده در سایت کدال سازمان بورس نشان می‌دهد تولید و فروش پژو کاهش یافت.

به گزارش اقتصادنیوز، تولید گروه پژو در فروردین ۱۴۰۳ به نسبت مدت مشابه سال گذشته با افت حدود ۴۰ درصدی همراه شد تا زنگ خطر برای تولید این خانواده محبوب خودرویی به صدا در آید. تولید گروه پژو در فروردین امسال حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ دستگاه ثبت شد این در حالیست که در مدت مشابه سال گذشته ایران خودرویی‌ها نزدیک به ۱۸ هزار دستگاه انواع پژو را در خطوط تولید خود تکمیل کردند.

آبی‌های جاده مخصوص در فروش گروه پژو نیز افت حدود ۱۱ درصدی را در بازه زمانی یاد شده در کارنامه ثبت کردند.

بررسی آمار فروش ایران خودرویی‌ها نشان می‌دهد این خودروساز طی فروردین ۱۴۰۳ بیش از هفت هزار و ۵۰۰ دستگاه پژو برای متقاضیان فاکتور کرده است.

آمار فروش گروه پژو در سال ۱۴۰۲ از فروش حدود هشت هزار و ۴۵۰ دستگاه انواع پژو حکایت می‌کند.

با توجه با اتفاق‌هایی که برای پژو پارس در سال گذشته افتاد به نظر می‌رسد بخشی از این افت تولید و فروش گروه پژو مربوط به پژو پارس باشد.

علاوه بر پژو پارس شاهد هستیم که ایران خودرویی‌ها تولید پژو ۲۰۶ را هم به طور کامل متوقف کردند.

آن طور که مشخص است آبی‌های جاده مخصوص در گروه پژو تمرکز خود را روی خانواده پژو ۲۰۷ قرار داده‌اند.

مدیران ایران خودرو به طور شفاف مشخص نکرده اند که تولید پژو پارس تنها تا پایان بهار ۱۴۰۳ ادامه پیدا می‌کند یا اینکه با توجه به مجوز افزایش قیمت تولید این خودرو همچنان در دستور کار قرار خواهد داشت.

چنانچه تولید خانواده پژو پارس ادامه دار نباشد و تنها خانواده خودرویی که آبی‌های جاده مخصوص تولید آن را ادامه می‌دهد پژو ۲۰۷ باشد باید گفت که دیگر گروه پژو بخش بزرگی از کیک تولید و فروش این خودروساز را به خود اختصاص نخواهد داد.

چنانچه این اتفاق بیفتد باید دید ایران خودرو ظرفیت از دست رفته پژو را چگونه با سایر محصولاتش پُر خواهد کرد.

سیگنال ارسال شده از سوی اطلاعات کدال این خودروساز به بازار می‌تواند روی قیمت گروه پژو اثر گذاشته و نمودار قیمت‌ها را صعودی کند.

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو جانبازی؛ 12 میلیارد ناقابل!
  • مورد عجیب فروش کارت سوخت با ۳۰ میلیون تومان
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند