Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه آمادگی و اشراف نیروهای مرزبانی و انتظامی بالاست، گفت:آذربایجان و ارمنستان ضمن عذرخواهی از شلیک اشتباهی راکت و گلوله به سمت ایران، قول دادند تکرار نشود.

سردار قاسم رضایی امشب در بدو ورود به شهرستان اصلاندوز در گفت‌وگو با فارس در اصلاندوز، با قدردانی از روحیه انقلابی و دفاع از وطن مرزبانان شهرستان‌های مرزی استان اردبیل اظهار کرد: آمادگی و اشراف نیروهای مرزبانی و انتظامی بالاست و تعامل دیپلماسی مرزنشینی خیلی خوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به درگیری دو کشور جمهوری آذربایجان و ارمنستان، تبادل آتش طرفین درگیری را ناخوشایند دانست و افزود: بیش از ۲۸ سال بر سر قره باغ مناقشه وجود دارد که بر اثر این مساله، برخی از شهروندان دو کشور کشته می‌شوند که این موضوع برای ما نارحت کننده است.

جانشین ناجا اظهار امیدواری کرد: امیدواریم هر چه زودتر سازمان ملل به وظایفش عمل کرده و با مدیریت اجتماعی دو کشور مشکل حل و فصل شود.

رضایی افزود: در حین تبادل آتش، راکت‌ها و گلوله‌های درگیری به خاک ما برخورد می‌کند، مرزبانان ما طبق وظیفه ذاتی به آنها هشدار دادند که امیدواریم مراعات ملاحظات مرزهای مشترک را داشته باشند.

وی با اشاره به عذرخواهی طرفین درگیری از کشورمان بابت تعرض ناخواسته گفت: دو کشور آذربایجان و ارمنستان قول دادند که این اتفاق دیگر نیافتد.

جانشین ناجا با تمجید از روحیه انقلابی مرزنشینان این مناطق مرزی کشور افزود: مرزنشینان ما با آرامش و امنیت مشغول زندگی روزمره خود بوده، اما به‌عنوان نگاه انسان‌دوستانه نگران آن دو طرف هستند.

رضایی در پایان با قدردانی از همکاری خوب مردم مرزنشین منطقه به‌ویژه شهرستان اصلاندوز گفت: امیدواریم مردم ترددهای مرزی را رعایت کنند و از تماشای درگیری بپرهیزند.

به گزارش خبرگزاری فارس، سردار «قاسم رضایی» جانشین فرمانده ناجا و همچنین سردار «احمدعلی گودرزی» فرمانده مرزبانی امروز از نوار مرزی و تحولات و مناقشات بین کشورهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان در منطقه مرزی اصلاندوز و آذربایجان شرقی بازدید کردند.

از زمان آغاز درگیری در قره باغ تا کنون حداقل 15 راکت به مناطق شهرستان خداآفرین استان آذربایجان شرقی اصابت کرد که 2 مورد از این راکت ها موجب تخریب دو باب ساختمان و مجروح شدن 2 تن در روستای پرویزخانلوی خداآفرین شده است.

لینک کوتاه: asriran.com/0039AI

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ارمنستان جمهوری آذربایجان دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۳۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان

به گزارش صدای ایران از ایرنا به نقل از آناتولی، به دنبال درگیری پلیس ارمنستان با کسانی که در اعتراض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان و انتقال چهار روستای ارمنی به باکو، سعی داشتند چند بزرگراه این کشور از جمله بزرگراه‌های بین‌المللی را مسدود کنند، ۱۷ نفر در ایروان و ۱۲ نفر در منطقه تاووش ارمنستان دستگیر شدند.

به نوشته آناتولی، پیشتر هیات‌هایی از سوی ارمنستان و جمهوری آذربایجان برای تعیین مرزبندی جدید میان دو کشور نشستی برگزار کرده بودند.

در بیانیه مطبوعاتی مشترکی که پس از برگزاری این نشست از سوی هیات‌های دو کشور در روز ۱۹ آوریل (۳۱ فروردین) منتشر شد، اعلام شده بود که در مرزبندی جدید میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان، چهار روستا که از دهه ۱۹۹۰ میلادی تاکنون تحت کنترل ارمنستان قرار داشتند، به جمهوری آذربایجان واگذار شده است.

درگیری بر سر قره‌باغ سابقه طولانی و تاریخی دارد ولی درگیر‌های معاصر در قره‌باغ از ابتدای سال ۱۹۹۰ میلادی و همزمان با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی میان جمهوری‌های تازه استقلال یافته جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز و در سال ۱۹۹۴ پس از کشته شدن ۳۰ هزار نفر از ۲ طرف متوقف شد.

بحران قره‌باغ که در فوریه سال ۱۹۸۸ تبدیل به یک جنگ ویرانگر شد و تا مارس ۱۹۹۴ ادامه یافت، در ناحیه‌ای به همین نام در جنوب جمهوری آذربایجان رخ داد. در این منطقه که عمده جمعیت آن ارمنی هستند با پشتیبانی ارمنستان و مقابله جمهوری آذربایجان یک جنگ تمام عیار شکل گرفت و حدود ۶ سال به طول انجامید که طی آن حدود ۳۵ هزار نفر کشته و بیش از ۸۰۰ هزار نفر نیز آواره شدند.

پس از جنگ دوم قره‌باغ در سال ۲۰۲۰ که با قرارداد آتش بس به میانجیگری روسیه به پایان رسید، سه تا ۶ هزار نیروی حافظ صلح روسی در منطقه مستقر شدند و تلاش برای برقراری آتش بس بین طرفین را آغاز کردند ولی در ۳۳ ماه گذشته، آتش بس بین طرفین آذری و ارمنی بار‌ها نقض شده است

دیگر خبرها

  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در پارک گوللر باغی ارومیه
  • بازداشت معترضان به تصمیم پاشینیان برای «واگذاری روستاها» به باکو
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله - آغبند
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ارمستان با جمهوری آذربایجان
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان
  • ناآرامی‌ها در ارمنستان به دنبال واگذاری ۴ روستا به جمهوری آذربایجان
  • درباره رابطه ایران با گرجستان و ارمنستان!
  • پشت‌پرده توافق اخیر ارمنستان و آذربایجان/ چرا پوتین و اردوغان مخالفند؟