Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر فرمانده سپاه امام صادق علیه السلام استان بوشهر گفت: آداب اسلامی در فضای مجازی به خوبی رعایت نمی‌شود.

سردار علی رزمجو در نشست هم‌اندیشی با مسئول و اعضای مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر استان بوشهر اظهار کرد: اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود باعث رشد و موفقیت جامعه و افراد آن می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از عدم احساس مسئولیت برخی از مسئولین در زمینه اجرای امر به معروف و نهی از منکر اذعان کرد: امر به معروف و نهی از منکر فریضه‌ای الهی و همگانی است که نیاز است همه مسئولین و قشرهای مردم در انجام آن مشارکت داشته باشند.

این مقام مسئول اضافه کرد: دستگاه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد مختلفی در جامعه در زمینه اجرا و نهادینه کردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد که اگر همه این‌ها با هم قرارگاهی را در این زمینه در سطح استان تشکیل دهند دارای وحدت رویه و قدرت اجرایی بالاتری می‌شوند.

دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان بوشهر افزود: پیشنهاد تشکیل قرارگاه امر به معروف و نهی از منکر در استان به معنای دولتی کردن اجرای این فریضه دینی و ایجاد تشکیلات دولتی نیست بلکه با راه‌اندازی این قرارگاه سازوکاری مشخص می‌شود تا هر نهاد و یا شخصی با پرهیز از موازی‌کاری به انجام بیش‌تر و بهتر وظایف خود اقدام کند.

فرمانده سپاه استان بوشهر با اشاره به وضعیت نامناسب فضای مجازی یادآور شد: متأسفانه آداب اسلامی در فضای مجازی به خوبی رعایت نمی‌شود و این مسئله باعث شده تا سبک زندگی در جامعه ما تغییر کند.

فرمانده سپاه امام صادق علیه السلام تصریح کرد: انجام امر به معروف و نهی از منکر در چنین شرایطی کاری پیچیده است که ضرورت دارد روش‌هایی مناسب برای انجام این کار در نظر گرفته شود که پیشنهاد ما این است که مجمع رهروان امر به معروف استان روش‌های غیرمحسوسی را که دارای اثربخشی بالا در این زمینه باشند تهیه و در دستور کار خود قرار دهد.

سردار رزمجو در پایان با انتقاد از انجام شنای مختلط در بوشهر خاطرنشان کرد: برای رفع این مشکل لازم است مکان‌هایی برای شنای خواهران و برادران به صورت جداگانه مشخص شود که در این زمینه جلسات مختلفی با نهادهای مسئول تشکیل شده امّا متأسفانه با وجود قول‌های خوبی که در این زمینه دادند تاکنون اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است.

آگاهی بخشی به مردم برای انجام یک انتخاب مناسب

مسئول مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر استان بوشهر نیز در این نشست گفت: این مجمع یک سازمان مردم نهاد است که از سال ۱۳۹۳ تاکنون در استان بوشهر راه‌اندازی شده است و در این مدت کارگروه‌های مختلفی در زمینه عفاف و حجاب، شورای حل اختلاف، امنیت، فضای مجازی، ایجاد اشتغال، بهداشت و درمان، فرهنگ جامعه و مسائل دیگر در آن تشکیل شده است که این کارگروه‌ها در بستر امر به معروف مردم به مردم، مردم به دولت و دولت به مردم به اجرای اقدامات خود می‌پردازند.

خضر فقیه با اشاره به راه‌اندازی دفاتر شهرستانی این مجمع اظهار کرد: مجمع رهروان امر به معروف استان بوشهر ۸۸ هزار نفر عضو در سراسر استان دارد که از این تعداد ۴۸ هزار نفر خواهر و ۴۰ هزار نفر برادر هستند که مشغول فعالیت در کارگروه‌های مختلف هستند.
وی دفاع از نظام جمهوری اسلامی ایران را بزرگ‌ترین معروف عنوان و خاطرنشان کرد: بزرگ‌ترین معروف، دفاع از نظام جمهوری اسلامی ایران است که این مهم به دست مدیران انقلابی حاصل میشود و علاج این کار آن است که همه مردم به مسئولیت انقلابی خود یعنی امر به معروف و نهی از منکر عمل نمایند.

مسئول مجمع رهروان امر به معروف استان بوشهر از انجام تعاملات متعدد با دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد و تصریح کرد: این مجمع به صورت جدی اجرای مطالبات رهبری را در استان دنبال می‌کند و در این زمینه گام‌هایی جدی برداشته است که در همین راستا تاکنون تفاهم نامه‌های متعددی بین مجمع رهروان امر به معروف استان بوشهر و دستگاه‌های اجرایی این استان امضا شده است.

فقیه همچنین با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری سال آینده گفت: آگاهی دادن و آگاهی بخشی بیشتر به مردم برای انجام یک انتخاب مناسب یکی از کارهایی است که توسط این مجمع با موضوع انتخابات در فضای مجازی آغاز شده است که ما به صورت روزانه مطالبی را با این محتوا در فضای مجازی منتشر می‌کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجمع رهروان امر به معروف استان امر به معروف و نهی از منکر فضای مجازی استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۵۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرتضی خدمتكار آرانی، مدیركل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران در گفتگوی رادیویی در مورد آغاز طرح ملی نهضت مشاركت اجتماعی در استان تهران اظهار كرد: این طرح اواخر سال گذشته در سازمان امور اجتماعی وزارت كشور طراحی و پیاده‌سازی آن آغاز شد. مشاركت مردمی همواره یكی از پایه‌های نظام جمهوری اسلامی ایران است كه نیازمند بسترسازی برای حضور مردم به صورت نظام‌مند در جهت حل مسائل حوزه‌های مختلف فراهم شود كه وظیفه متولیان است.

او در این باره افزود: در سازمان امور اجتماعی كشور وزارت كشور، ناظر به مسائل اجتماعی و فرهنگی در موضوع كنترل و كاهش آسیب‌های اجتماعی، دغدغه مشاركت مردمی وجود داشت و به این نگاه این طرح طراحی شد. در طرح ملی نهضت مشاركت اجتماعی تلاش می‌شود كار شناسایی دقیق ظرفیت‌های مردمی كشور به‌ویژه استان تهران صورت گیرد كه در سال‌های گذشته صورت نگرفته است. پس از این مرحله، ارزیابی ظرفیت‌ها در دستور كار قرار می‌گیرد و پس از آن نیز استفاده از ظرفیت‌ها در حوزه‌های مختلف است.

آرانی خاطر نشان کرد: پیش‌بینی می‌شود تمهید مقدمات و بسترسازی‌ها تا اوایل تابستان و اواخر بهار صورت گرفته تا از آغاز تابستان بتوان ظرفیت مردمی را به كار گرفته و به صورت بهینه از آن در جهت حل مسائل مختلف استفاده شود.

مدیركل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران با اشاره به ارتباط نزدیك دستگاه‌های اجرایی با مجموعه‌های مردمی گفت: سازمان بهزیستی، كمیته امام خمینی (ره)، فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری‌ها با مجموعه‌های مردمی در ارتباط هستند كه باید دور یك میز قرار گرفته و داشته‌ها و ظرفیت‌های مردمی را به میدان آورده و در فضای روشن از آنها به صورت هدفمند استفاده شود.

او لازمه برنامه‌ریزی روشن را تعریف گام‌های اجرایی و زمان‌بندی‌های مناسب دانست و ادامه داد: تا اواخر خردادماه شناسایی و ارزیابی اولیه صورت می‌گیرد و از اوایل تابستان در سطح كشور استفاده می‌شود. پیش‌بینی می‌شود سكوی ظرفیت‌های مردمی استان تهران را در فضای مجازی بالا آورده تا برای همه ارگان‌ها و همه نهادها قابل شناسایی و استفاده باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نکونام: سر کسانی باید پایین باشد که مردم آنها را می‌شناسند/ سقف را رعایت کردیم و گریه مان درآمد، سرمان کلاه رفت
  • تشکیل پرونده قضایی برای ضاربان آمر به معروف در کاشمر
  • دلسوزی شاگرد منتظری برای شهید مطهری/ تشکیل 700 پرونده برای مشاوران املاک یک استان!
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر باعث پیشرفت و تعالی جامعه می شود
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • پرونده معاون امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان شفاف‌سازی شود
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • تاکید بر برخورد قانونی با سایتهای ضد اخلاقی مازندران در فضای مجازی