Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@19:53:13 GMT

ورود معضل دفع فاضلاب خانگی رامسر به مرحله بحران

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۵۶۰۲۶

ورود معضل دفع فاضلاب خانگی رامسر به مرحله بحران

به گزارش ایرنا، داشتن سیستم جمع آوری و تصفیه خانه فاضلاب یکی از شاخص های مهم زیست محیطی و همینطور استانداردهای یک شهر به شمار می رود که در این ارزیابی رامسر، به خاطر نداشتن این سیستم عقب مانده است و همین عقب ماندگی باعث شد تا رودخانه ها به عنوان منابع ابی و همین طور اکوسیستم شکننده خزر در این منطقه به عنوان مقصد و تخلیه گاه پایانی فاضلاب های خانگی این شهرستان شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرستان رامسر اگر چه از سال  ۱۳۴۱ (۱۹۷۱)  پس از امضای قدیمی ترین معاهده بین المللی در ارتباط با حفظ محیط زیست در این شهرستان به شهرت جهانی دست یافت ولی با این حال از داشتن تصفیه خانه فاضلاب محروم است .

تلاش برای دستیابی به سیستم جمع اوری و تصفیه خانه فاضلاب در این شهرستان از سال ۱۳۹۲ با مطالعه در مناطق مختلف این شهر آغاز شد که در نهایت کارشناسان طرح ساخت تصفیه خانه متمرکز در حوالی روستای طالش محله این شهرستان را جانمایی کردند.

به دنبال انتخاب این مکان برای احداث تصفیه خانه فاضلاب رایزینی های مختلف برای تامین اعتبار از سوی مسئولان شهرستانی و استانی صورت گرفت و در نهایت اعتبار قابل توجهی از سوی بانک توسعه اسلامی برای این منظور اختصاص پیدا کرد.

اما در ادامه با وجود انکه کارشناسان این طرح را فاقد اثرات سوء زیست محیطی برای منطقه اعلام کردند، در سال ۹۶ عملیات اجرایی این طرح به دلیل اعتراض های محلی از دستور کار وزارت نیرو و همین طور اداره اب و فاضلاب شهرستان رامسر خارج شد و اعتبار ان که از سوی بانک توسعه اسلامی برای این زیرساخت تامین شده بود زیر بار این تنش ها برگشت خورد.

بر اساس منابع رسمی در حال حاضر ۱۴ تا ۱۵ درصد از فاضلاب شهری استان مازندران تصفیه می شوند و بقیه آنان از طریق رودخانه های جاری به دریا می ریزد که این وضعیت در شهرهای غرب استان مازندران به دلیل فاصله کم با دریا و همچنین نفوذ ناپذیری خاک فاضلاب در وضعیت بحرانی قرار گرفته است به طوری که گفته می شود که پیامدهای این سرریز فاضلاب انسانی به دریا خطرناک تر از دپوی زباله ها در جنگل ها است.

کارشناسان محیط زیست بر این باورند که شهرستان رامسر به واسطه گردشگری و افزایش چشمگیر جمعیت به دلیل نداشتن سیستم جمع اوری و تصفیه خاک فاضلاب در شرایط بحرانی قرار گرفته چرا که به دلیل ساخت و سازهای زیاد و خاک های این منطقه دیگر امکان خود پالایی این میزان فاضلاب تولیدی شهرستان را ندارد و به همین خاطر بدون هیچگونه فرایندی وارد رودخانه ها و دریا می شوند.

آنان معتقدند از یک سو ورود فاضلاب ها به رودخانه ها و از سوی دیگر تخلیه پنهانی ماشین های لجن کش در حاشیه خیابانها و رودخانه های این شهرستان آلودگی زیست محیطی را دو چندان می کند که لازم است برای جلوگیری از فاجعه بیشتری محیط زیستی چاره اندیشی شود.

بر اساس اعلام منابع رسمی در این شهرستان پنج  دستگاه خودرو لجن کش وجود دارد که ار حجم مخازن هر یک از انان را به طور تقریبی ۵ متر کعب در نظر بگیریم و هر یک از انها روزانه به طور متوسط یک سرویس جا به جایی فاضلاب انسانی داشته باشند پس روزانه معادل ۲۵ متر مکعب فاضلاب به دور از چشم دستگاه های نظارتی مستقیما وارد رودخانه ها می شود که این امر تهدید جدی به سلامت ، بهداشت و محیط زیست منطقه است.

زندگی با بوی تعفن فاضلاب شهری

یک شهروند رامسری که خانه اش در کنار یک رودخانه قرار دارد در خصوص درگیری همیشگی با بوی فاضلاب و مشخص بودن بقایای آن در رودخانه به خبرنگار ایرنا گفت: بارها به دلیل بوی نا خوشایند و متعفن این رودخانه به شهرداری رامسر مراجعه کردم که با وجود پیگیری های مستمر هیچ نتیجه ای در بر نداشت.

پوران رستمی با اشاره به اینکه به غیر از روزهای عادی و شب ها، در روزهای بارانی نیز حجم زیادی از فاضلاب از سوی ساکنان اطراف، به راحتی به رودخانه رها می شود، افزود : بدون شک نفوذ و رهاسازی این میزان فاضلاب به آب و خاک منشا ظهور انواع بیماری خواهد بود که مسئولان باید برای آن چاره اندیشی کنند.

وی گفت : ما تاثیرات منفی فاضلاب را بر سلامت تک تک افراد جامعه به چشم نمی بینیم، اما تاثیرات منفی بوی تعفن و منظره ناخوشایند آن را در طول شبانه روز مشاهده می کنیم.

یک شهروند دیگر رامسری نیز با بیان اینکه سیستم جمع آوری و تصفیه فاضلاب از ضروریات یک شهر ساحلی است، گفت: در شهرستان رامسر هدایت فاضلاب به رودخانه و معابر برای عده بیشماری عملی عادی محسوب می شود در حالی که این رفتار حتی از ریختن زباله در خیابان و یا حتی دپوی آن به مراتب زیانبار تر و ناخوشایند تر است.

وی که خود را مهندس ساختمان معرفی کرد ، افزود :  من مهندس ساختمان هستم و در این شهر فعالیت دارم و هر روز غروب در کمربندی رامسر  یک ساختمان نو ساز فاضلاب خود را به راحتی و بدون ترس از هیچ نهادی به خیابان هدایت می کند به طوری که بوی تعفن آن همه جا پخش می شود، این درحالی است که گفته شده محیط زیست بارها برای چنین افرادی اخطار صادر می کند اما به دلیل این که میزان جریمه برای چنین تخلفاتی ناچیز است متخلفان پس از پرداخت اندک این جریمه مجددا اقدام به تخلف می کنند.

این شهروند گفت : هر روز گزارش ها و خبرهای زیادی در رسانه ها منتشر می شود که تعداد زیادی از پرندگان و یا ماهیان در رودخانه تلف شده اند و این امر یقینا به دلیل تخلیه فاضلاب در رودخانه ها صورت می گیرد به همین خاطر مسئولان ذیربط باید برای جلوگیری از تبعات زیست محیطی باید با متخلفان جدی برخورد کنند.

"تصفیه خانه های محلی"  راه حل نهایی مشکل فاضلاب

یک کارشناس و طراح تصفیه خانه های صنعتی و بهداشتی،  احداث تصفیه خانه های محلی را گامی در جهت رفع مشکلات فاضلاب رامسر بیان کرد و گفت :  عملکرد شبکه جمع آوری و تصفیه خانه فاضلاب محلی به گونه ای است که ابتدا شهر به چند قسمت تقسیم بندی می شود و سپس تاسیسات تصفیه خانه فاضلاب با سطح اشغال کم در هر منطقه جانمایی و احداث می شود و در نهایت لوله های فاضلاب خانگی هر منطقه به این سیستم وصل می شوند.

مجید امیر علی پور افزود :  معمولا در شهرهای شمالی به دلیل گرانی و کمبود زمین ، مکان مناسب و با مساحت بالا برای احداث تاسیسات "متمرکز" وجود ندارد ضمن این که به نسبت تراکم بالای جمعیت می بایست کل شهر از دورترین نقطه تا نزدیک ترین نقطه شهر حفاری و لوله گذاری شود، که این مساله در این شهرها امکانپذیر نیست .

به گفته وی، تصفیه خانه های محلی که نسل جدید تصفیه خانه ها در دنیا به شمار می روند، به دلیل کاهش حجم حفاری و نیاز به زمین کم برای احداث تاسیسات زودتر هم به نتیجه می رسد ضمن اینکه دارای مزایایی چون چابکی ، کاهش هزینه ساخت و نگهداری است.

وی با تاکید بر اینکه این نسل از تصفیه خانه ها هیچ بویی ندارد ، ادامه داد: یکی دیگر از مزایای تصفیه خانه های محلی ، در صورت خرابی یکی از آنها بقیه تصفیه خانه ها در مدار قرار دارند.

به گفته این کارشناس ، یکی دیگر از مزایای این تصفیه خانه ها دسترسی سریع بخش های خدماتی ، کشاورزی و صنعتی از آب های این تصفیه خانه ها است.

فاضلاب، در راس شکایت سامانه ۱۹۰

مسئول بهداشت محیط حرفه ای شهرستان رامسر با اشاره به افزایش چشمگیر شکایت شهروندان در خصوص رهاسازی فاضلاب در معابر و رودخانه ها گفت: در ۳ ماه اول سال بیش از ۱۰۰ شکایت مردمی ، تنها در سامانه ۱۹۰ ثبت شده که این امر نشان می دهد که ساکنان این شهرستان به دلیل رها سازی فاضلاب در سطح رودخانه ها و معابر گله مند هستند. 

علی ابراهیمیان افزود: این در حالی است که به دلیل نبود تصفیه خانه در این شهرستان فاضلاب های انسانی به منابع آبی منطقه نفوذ کرده و در ادامه این چرخه وارد زمین های کشاورزی می شود که این امر تهدیدی بر سلامت افراد جامعه است.

وی توضیح داد : مدفوع انسان حاوی میکروبی به نام " ایکولای " است که در صورت ورود به منابع آبی موجب بروز بیماری های انگلی در انسان می شود علاوه بر این این میکروب ها باعث بروز بیماری روده ای هم می شود.

مسئول بهداشت محیط حرفه ای رامسر با بیان اینکه اکثر مردم روستایی فاضلاب های حمام و آشپزخانه را فاضلاب نمی دانند، گفت : رها سازی این گونه فاضلاب به رودخانه و دشت خود باعث آلودگی منابع آبی می شود جالب که بخش زیادی از مردم به ویژه در روستاها این فاضلاب به راحتی در رودخانه و دشت رها می کنند که در جریان بازرسی ها و جلسات با دهیاران خواسته شده تا در صورت مواجه با این موارد نسبت به مسدودسازی آن اقدام کنند.

وی با بیان اینکه ورود حجم زیاد فاضلاب به چاه ها سبب شده تا این چاه ها ناکارامد باشند گفت:  یکی از عوامل ناکار آمدی چاه های جذبی استفاده مداوم از شوینده های حاوی فلزات سنگین و ورود آنها به چاه های فاضلاب است که با ورود مواد شوینده به داخل فاضلاب فلورهای طبیعی محیط و باکتری هایی که به طور طبیعی موجب تصفیه فاضلاب می شود از بین می روند، بنابراین تصور کنید همین ترکیبات وارد زمین ها شالی و کشاورزی شود، حتی اگر این مواد مضر وارد گیاهان هم نشوند، برای کشاورزان و افرادی به طور مستقیم با آنها در تماس هستند مشکلات و بیماری هایی زیادی ایجاد می کند و امکان سرایت ان نیز وجود دارد.

جریمه های ناچیز توان بازدارندگی ندارند

مسئول بهداشت محیط حرفه ای شهرستان رامسر در پاسخ به این سئوال که چرا جریمه ها باعث جلوگیری از تخلف مکرر نمی شود، گفت : میزان جریمه ها به اینگونه تخلف بسیار ناچیز است و از طرف دیگر روند برررسی شکایات در دادگاه هم زمان بر است این دو عامل نمی تواند تاثیر زیادی بر جلوگیری از تخلفات داشته باشد.

ابراهیمیان توضیح داد : تصور کنید فرد متخلف ۶ ماه پس از نمونه گیری تازه به تعزیرات معرفی می شود و در نهایت ۲۰۰ هزار تومان جریمه شود، این میزان جریمه و طولانی بودن زمان صدور رای سبب شده تا متخلفان به راحتی از کنار آن گذر کنند.

فاضلاب خانگی معضل زیست محیطی 

رئیس اداره محیط زیست رامسر نیز فاضلاب خانگی را بزرگ ترین مشکل زیست محیطی شهرستان عنوان کرد و توضیح داد: فاصله نزدیک کوه و دریا در شهرستان رامسر از یک سو، نفود ناپذیری خاک، چاه های جذبی و بالا بودن آب های زیر سطحی باعث شده تا فاضلاب های خانگی در کوتاه ترین زمان وارد منابع آبی و دریای خزر شوند.

محمد رضا نیاستی با اشاره به اینکه پیامد های نفوذ فاضلاب به منابع آبی به تناسب افزایش جمعیت رفته رفته بزرگ تر می شود، افزود : تاکنون پیگیری های زیادی برای کنترل این معضل در منطقه انجام شده  به طوری که در سال ۹۸ تا ۹۹ تعداد ۱۵ واحد خدماتی بزرگ به سیستم تصفیه فاضلاب مجهز شدند و برخی از مجتمع های مسکونی نیز برای صدور پروانه ساختمان مکلف شدند سیستم تصفیه فاضلاب را راه اندازی کنند، اما همه این اقدامات در حد و اندازه یک مسکن عمل می کنند چرا که راهکار اصلی راه اندازی شبکه فاضلاب است.

وی یادآور شد: علاوه بر این در گذشته نیز پیگیری هایی برای تاسیس شبکه جمع آوری فاضلاب انجام شد اما با وجود نظرات کارشناسی جانمایی این تاسیسات انجام شد ولی به دلیل مخالفت برخی از اهالی منطقه عملیات اجرایی ان آغاز نشد و اعتبار تخصیصی برای این منظور هم به بانک توسعه اسلامی برگشت خورد.

نیاستی گفت: برای برون رفت از این معضل می بایست مطالعات این طرح تغییر کند به گونه ای که به جای داشتن یک سیستم تصفیه فاضلات مرکزی ، در چند نقطه از شهر این سیستم به صورت منطقه ای عملیاتی و اجرایی شود.

رییس اداره محیط زیست رامسر با اشاره به افزایش شکایت مردمی به خاطر بوی فاضلاب اظهار داشت :  بوی بد و مشمیز  کننده سرریز فاضلاب بویژه در فصل تابستان باعث شده تا با افزایش چشمگیر شکایات از سوی مردم مواجه شویم این درحالی است که تعدادی از شهروندان به جای طرح شکایت در محیط زیست ، شهرداری و شبکه بهداشت مستقیما به دادگستری مراجعه می کنند.

وی افزود : براساس بررسی های انجام شده حدود ۹۰ درصد از واحدهای مسکونی حاشیه رودخانه ابریشم فاضلاب منازل را به این رودخانه هدایت کردند که قرار است با این افراد برخورد قانونی صورت گیرد.

نیاستی تخلیه فاضلاب از سوی خودروهای لجن کش به داخل رودخانه را یکی دیگر از معضلات منطقه بیان کرد و گفت:  تعداد پنج دستگاه خودرو لجن کش در این شهرستان فعالیت دارند که متاسفانه به دور از چشم ماموران نظارتی فاضلاب ها را در رودخانه تخلیه می کند که این امر آلودگی بیشتری در رودخانه ایجاد می کند . 

وی افزود : اخیرا یکی از این افراد به هنگام تخلیه فاضلاب در رودخانه شناسایی شد که برای اعمال قانون به مراجع قضایی شهرستان معرفی شد.

ضرورت احداث تصفیه خانه فاضلاب در کوتاه مدت

رییس سابق اداره آب و فاضلاب رامسر که اخیرا بازنشسته شد، در خصوص آخرین اقدامات برای رفع معضل فاضلاب شهرستان گفت : رامسر به دلیل فاصله کم دریا و کوه ، افزایش ساختمان های بلند مرتبه، مجتمع ها و جمعیت شناور حتما می بایست در کمترین زمان به سیستم تصفیه فاضلاب شهری متصل شود.

محمد صالح وهابی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، ایجاد سیستم تصفیه فاضلاب را از برنامه های اولویت دار دولت در وزارت نیرو و همین طور شرکت آب و فاضلاب اعلام کرد و افزود: در حال حاضر طرح مطالعاتی جدید، در فاز یک و ۲  و همین طور زمین مورد نیاز برای احداث این زیرساخت ها، در پنج شهر مازندران تهیه شده که در برخی شهرها نظیر محمود آباد و تنکابن عملیات اجرایی آن نیز آغاز شده است.

وهابی با اشاره به انکه فاز یک و دو اجرای این طرح برای شهرستان رامسر نیز تدوین شده است گفت: برای آغاز عملیات اجرایی ابتدایی در شهرستان رامسر مشکلاتی در زمینه تهیه زمین وجود داشت،  که آن هم با رایزنی هایی که اخیرا انجام شده، می توان  امیدوار بود که بزودی به نتایج خوبی خواهیم رسید.

وی در ادامه تجهیز شهرستان رامسر به سیستم تصفیه فاضلاب شهری را به استناد شکایات مردمی به دلیل سرریز فاضلاب ها، از مطالبات مردم و نهاد های متولی شهرستان اعلام کرد و ادامه داد: در گذشته قرار بود تاسیس سیستم تصفیه خانه شهری به صورت متمرکز در یک منطقه انجام شود، که در مطالعات جدید و بر اساس روش های نوین مقرر شد، تاسیسات تصفیه خانه به صورت محلی در شهرستان ها جا نمایی شود.

وی تعیین زمان دقیق شروع عملیات را مربوط به ارتباطات و رایزنی ها برای دریافت اعتبار به منظور اجرای فاز ۳ دانست و افزود: تامین اعتبار دولتی چنین پروژه هایی به دلیل بار مالی سنگین، ان هم در شرایط فعلی روند کار را با کندی مواجه می کند،  بنابراین طی رایزنی هایی انجام شده در گذشته عملیات اجرایی با دریافت اعتبار از منابع دیگری پیش خواهد رفت.

رئیس سابق اداره آب و فاضلاب رامسر با بیان اینکه زمین این منطقه دیگر توانایی پالایندگی این میزان فاضلاب را ندارد ، گفت :  به دلیل عدم توانایی پالایندگی زمین شهروندان سر ریز فاضلاب را در خیابان و معابر عمومی مشاهده می کنند یا اینکه به دور از چشم مسئولان ،  فاضلاب را به منابع ابی نظیر رودخانه ها  هدایت می کنند که تبعات جبران ناپذیر دارد.

تلاش خبرنگار ایرنا برای گفت و گو با رئیس اداره آب و فاضلاب رامسر بدون نتیجه ماند.

آمادگی دولت برای ایجاد زیر ساخت های تصفیه خانه

فرماندار شهرستان رامسر  نیز در همین ارتباط با اشاره به شرایط جغرافیایی رامسر و نزدیکی کوه و دریا، همچنین کاهش خودپالایندگی خاک در این منطقه گفت: این شهرستان با معضل سرریز فاضلاب های خانگی در معابر عمومی و رودخانه ها از یک سو، و تخلیه فاضلاب خودروهای لجن کش با میزان الودگی بسیار بالا از سوی دیگر مواجه است.

محمد آزاد در گفت و گو با ایرنا با تشریح  پیامدهای ناگوار نفوذ فاضلاب های خانگی به منابع ابی برای سلامت مردم و محیط زیست تصریح کرد: در حال حاضر ایجاد شبکه جمع اوری فاضلاب برای رامسر یک ضرورت به شمار می رود، ضمن این که دولت نیز برای ایجاد این زیرساخت اعلام آمادگی کرده و رایزنی هایی هم برای تامین اعتبار ان نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به این که در حال حاضر مکان یابی مناسب برای ایجاد این زیرساخت به کارشناسان این بخش واگذار شده است افزود: علاوه بر این تاکید ما به کار گرفتن دانش روز دنیا چه در جانمایی و چه در  تاسیسات شبکه جمع اوری فاضلاب است، تا در هر دو بخش هیچ گونه آسیبی متوجه مردم منطقه نشود

برچسب‌ها تصفیه خانه مازندران رامسر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تصفیه خانه مازندران رامسر تصفیه خانه مازندران رامسر اخبار کنکور تصفیه خانه های محلی سیستم تصفیه فاضلاب تصفیه خانه فاضلاب فاضلاب های خانگی عملیات اجرایی شهرستان رامسر تصفیه خانه ها سرریز فاضلاب تخلیه فاضلاب فاضلاب رامسر فاضلاب خانگی فاضلاب شهری حال حاضر آب و فاضلاب برای احداث زیست محیطی رودخانه ها همین طور سیستم جمع منابع آبی رایزنی ها فاضلاب ها انجام شده محیط زیست جمع اوری انجام شد شبکه جمع جمع آوری چاه ها لجن کش یک شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۶۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید دستگاه تصفیه آب خانگی با خدمات طلایی شرکت آبگونه

موارد مذکور باعث آن گردیده تا موسسات پیشرو و همگام با تکنولوژی، به سرعت جایگزین شرکت‌های سنتی و کم رمق گردند. لازم است بدانید یکی از مهمترین نکاتی که در هنگام خرید دستگاه تصفیه آب خانگی باید به آن دقت شود، سیستم فیلتراسیون و تعداد مراحل تصفیه می‌باشد. در ادامه به بررسی مهمترین موارد تأثیرگذار در هنگام انتخاب و خرید تجهیزات تصفیه و معرفی بهترین سیستم فیلتراسیون در آنها خواهیم پرداخت.

نقش سیستم فیلتراسیون در دستگاه تصفیه آب

در ساختار انواع دستگاه تصفیه آب موجود در بازار کشور، سیستم‌های فیلتراسیون مختلفی بکار رفته و این موضوع باعث گردیده تا این تجهیزات سودمند از لحاظ عملکرد و کارایی متفاوت باشند. در حقیقت سیستم فیلتراسیون نشان دهنده نوع آلاینده‌هایی است که توسط دستگاه قابلیت حذف خواهند داشت. همچنین میزان حذف این آلاینده‌ها به سختی آب ورودی، ظرفیت فیلتراسیون دستگاه و میزان مصرف وابسته خواهد بود.

بطور کلی سیستم فیلتراسیون و تعداد فیلترهای تعبیه شده در انواع آب تصفیه کن، ارتباطی مستقیم با نوع و حجم آلاینده‌های موجود در آب خواهند داشت. به همین دلیل لازم است تا قبل از انتخاب و خرید دستگاه تصفیه آب، اطلاعات کاملی از میزان سختی آب ورودی، PH، فشار، نوع و میزان آلاینده‌های موجود در آب داشته باشید. در صورت عدم توجه به موارد مذکور، قطعاً از عملکرد و کارایی تجهیزات خریداری شده رضایت نخواهید داشت.

امروزه دسترسی نامحدود به آب سالم و بهداشتی در منازل، ادارات، سازمان‌ها و شرکت‌ها، با استفاده از انواع دستگاه تصفیه آب خانگی امکان‌پذیر گردیده است. این سیستم با ظرفیت تصفیه و تولید 25 لیتر آب در ساعت، قادر به تأمین نیازهای مختلف روزانه مانند شرب و پخت و پز بوده و قابلیت اتصال به انواع تجهیزات خانگی مانند ساید بای ساید، قهوه ساز، اسپرسو ساز، بویلر و یخ‌ساز را نیز دارا می‌باشد.

سیستم فیلتراسیون اسمز معکوس بعنوان یکی از متداول‌ترین و کارآمدترین سیستم‌های مورد استفاده در انواع دستگاه تصفیه آب خانگی به شمار می‌رود. این سیستم پیشرفته، توانایی حذف انواع آلاینده‌های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی موجود در آب را داشته و قابلیت تولید آب یونیزه قلیایی، آب اکسیژنه و آب معدنی مطابق با آخرین استانداردهای جهانی آب شرب را خواهد داشت.

مزایای استفاده از تجهیزات تصفیه آب خانگی

با خرید انواع دستگاه تصفیه آب خانگی، ضمن دسترسی نامحدود به آب شرب پاکیزه و بهداشتی، از مزایای گوناگون دیگری نیز بهره مند خواهید شد. استفاده از تجهیزات تصفیه، صرفه‌جویی در مخارج خانوار و مهمتر از آن، تضمین سلامت افراد خانواده را در پی خواهد داشت. ازجمله مهمترین مزایای خرید دستگاه تصفیه آب خانگی می‌توان به موارد ذیل اشاره نمود:

سلامتی خانواده: با خرید دستگاه تصفیه آب خانگی و استفاده از آب تصفیه شده، احتمال ابتلا به امراض مختلف گوارشی مرتبط با مصرف آب آلوده به صفر خواهد رسید. ازجمله این امراض می‌توان به حصبه، وبا، اسهال خونی، فلج اطفال، سرطان، کرم روده، هپاتیت و تورم معده اشاره نمود. در صورت ابتلا به هریک از بیماری‌های خطرناک مذکور، هزینه‌های مربوط به درمان و عوارض جانبی آن سرسام آور خواهند بود. تفاوت در طعم و مزه آب: فیلتراسیون تعبیه شده در تجهیزات تصفیه آب خانگی، انواع آلاینده‌های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی موجود در آب را حذف می‌نمایند. شن، ماسه، گچ، آهک، گل و لای، رسوبات، براده و زنگ زدگی، نیتریت، نیترات، سرب، کلر، فلوراید، سموم کشاورزی و سایر آلاینده‌های موجود، هر یک طعم خاصی به آب داده‌اند. با حذف این مواد مضر، طعم و مزه آب خالص علی الخصوص هنگام نوشیدن چای، قهوه و حتی در طعم غذا احساس خواهد شد. صرفه اقتصادی: با خرید انواع تجهیزات تصفیه آب خانگی به منبعی نامحدود از آب شرب سالم دسترسی خواهید داشت و قطعاً از خرید بطری‌های آب آشامیدنی و حمل و نقل آنها بی نیاز خواهید شد. این موضوع در بلند مدت باعث صرفه جویی در هزینه‌های خانوار می‌گردد. همچنین کیفیت، طعم و خلوص آب تصفیه شده با هیچ یک از برندهای آب آشامیدنی موجود در بازار قابل مقایسه نیست. حفظ محیط زیست: با استفاده از دستگاه تصفیه آب خانگی و عدم خرید بطری‌های آب آشامیدنی، از تولید زباله‌های پلاستیکی و رهاسازی آن در محیط زیست جلوگیری خواهید نمود. این موضوع کمک شایانی به حفاظت از محیط زیست و پیشگیری از هدر رفت انرژی خواهد نمود. زیرا در روند تولید تا حمل و نقل بطری‌های آب، انرژی و مواد اولیه فراوانی صرف می‌گردد.

موارد مذکور تنها بخش اندکی از مزایای خرید دستگاه تصفیه آب خانگی هستند. با استفاده از آب ذخیره شده در مخازن تحت فشار این تجهیزات، هنگام قطع شدن جریان آب یا برق نیز به آب سالم دسترسی خواهید داشت. همچنین اتصال آب تصفیه کن خانگی به انواع تجهیزات مانند آبسردکن و یخچال و یا استفاده از آب تصفیه شده در اتوی بخار، آکواریوم، بخارشور و مواردی از این قبیل امکان پذیر خواهد بود.

خرید دستگاه تصفیه آب با خدمات طلایی شرکت آبگونه

در صورتی که قصد خرید دستگاه تصفیه آب خانگی را در سر داشته باشید، گزینه‌های متعددی پیش روی شما خواهند بود. این تجهیزات توسط بسیاری از شرکت‌ها، وبسایت‌ها، مغازه‌ها و یا حتی در فروشگاه‌های آنلاین مانند دیجیکالا عرضه می‌شوند. اما لازم است بدانید که انواع آب تصفیه کن خانگی تجهیزاتی خدمات محور بوده و در صورت نصب غیر اصولی و یا عدم دریافت خدمات مطلوب، قادر به استفاده از آنها نخواهید بود.

مهمترین مواردی که در هنگام خرید دستگاه تصفیه آب باید به آنها توجه کافی داشته باشید شامل کیفیت و اصالت محصول، نحوه ارسال و نصب، مدت زمان گارانتی، بازه زمانی ارائه خدمات پس از فروش، همچنین نحوه سرویس و نگهداری از این تجهیزات می‌باشند. در صورت عدم توجه به موارد مذکور، محصول خریداری شده قطعاً از عملکرد و کارایی مناسبی برخوردار نبوده و موجب نارضایتی و هدر رفت سرمایه شما خواهد شد.

شرکت آبگونه پالایش گستر نوین با سال‌ها تجربه در زمینه واردات و تولید انواع دستگاه تصفیه آب خانگی، نیمه صنعتی و پیش تصفیه در کشور، نسبت به عرضه انواع تجهیزات تصفیه در وبسایت تخصصی آبگونه اقدام نموده است. با خرید دستگاه تصفیه آب خانگی از شرکت آبگونه، از گارانتی طلایی 24 ماهه تعویض قطعات با شماره سریال منحصر به فرد و خدمات پس از فروش مادام العمر بهره مند خواهید شد.

از دیگر خدمات ارائه شده توسط شرکت آبگونه می‌توان به خدمات مشاوره تخصصی رایگان، ارسال و نصب رایگان محصولات، تضمین قیمت، ضمانت اصالت محصولات، امکان پرداخت وجه در محل، امکان ثبت سفارش آنلاین و خدمات اطلاع رسانی پیامکی رایگان زمان انجام سرویس‌های دوره‌ای دستگاه تصفیه آب خانگی اشاره نمود. گستردگی خدمات ارائه شده، جلب رضایت حداکثری مشتریان محترم این مجموعه را در پی داشته است.

خواهشمند است تا قبل از ثبت سفارش و خرید دستگاه تصفیه آب خانگی، نسبت به اخذ مشاوره رایگان از کارشناسان فروش آبگونه اقدام فرمایید. دریافت مشاوره رایگان، امکان خرید بهترین تجهیزات تصفیه متناسب با کیفیت آب لوله‌کشی محل سکونت و میزان بودجه‌ای که برای خرید در نظر گرفته‌اید را فراهم خواهد نمود. هدف ما سلامتی شماست.

دیگر خبرها

  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • خرید دستگاه تصفیه آب خانگی با خدمات طلایی شرکت آبگونه
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • معضل کانال‌های فاضلاب رو باز در مسجد سلیمان استان خوزستان
  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاظلاب بندرعباس
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد