Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهاب‌الدین منتظمی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار محیط زیست ایرنا درباره اخباری مبنی بر صدور مجوز شکار از سوی سازمان محیط زیست اظهار داشت: امسال تاکنون سازمان مجوزی برای شکار صادر نکرده و هنوز تصمیمی نیز برای آن نگرفته است.

وی علت آن را شیوع ویروس کرونا دانست و افزود: با توجه به وضعیت و شرایط گسترش ویروس کرونا ایجاب می کند که همه سازمان ها از جمله سازمان محیط زیست پروتکل ها را رعایت کند از این رو شرایط به گونه ای ایجاب کرد که سازمان برای رعایت پروتکل های بهداشتی تا کنون حتی موضوع صدور پروانه شکار را نیز مطرح نکند چون لازمه پروانه شکار چه گرفتن آن، چه کارهای اجرایی و اقدام به شکار نیازمند این است که فرد سفر کند و از آنجا که یکی از علل گسترش و تشدید این بیماری سفر است از این رو سازمان به جهت رعایت پروتکل ها و احترام به زحمات کادر درمان تا کنون تصمیمی برای صدور پروانه شکار در سال ۹۹ نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منتظمی در پاسخ به اینکه علت صادر نکردن مجوز شکار ویروس کرونا است یا شرایط حیات وحش گفت: در واقع شرایط حیات وحش خوب است اما به علت شیوع ویروس کرونا در برخی از مناطق سرشماری حیات وحش انجام نشده است چون سرشماری نیاز دارد که تعداد زیادی از همکاران در یک منطقه حاضر شوند این بود که در برخی مناطق سرشماری انجام نشد اما علت اصلی که تاکنون برای صدور مجوز اقدام نکردیم ویروس کرونا است.

مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات‌وحش سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به اینکه اگر ویروس کرونا نبود سازمان مجوز شکار صادر می کرد توضیح داد: اگر ویروس کرونا نبود تازه کار کارشناسی آن آغاز می شد که آیا پروانه شکار بدهیم یا ندهیم، چون سازمان در هر منطقه ای پروانه شکار صادر نمی کند و همه اینها نیازمند بررسی، کارشناسی و یک تصمیم گیری اصولی است تا آسیبی به جمعیت حیات وحش وارد نشود، و اینها عواملی هستند که دست به دست هم دادند تا فعلا سازمان این موضوع را مطرح نکند.

وی اظهار داشت : البته سرشماری حیات وحش در برخی از مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست که مقدرو بود انجام شده است.

منتظمی درباره اینکه در سال های قبل مجوز شکار صادر شده، گفت: سازمان حفاظت محیط زیست در سال های ۹۷ و ۹۸ هم برای چهارپا و هم پرنده پروانه شکار صادر کرد، سال گذشته نیز برای چهارپا ۱۰۱ پروانه صادر کرده بود.

وی درباره وضعیت سلاح های شکاری غیرمجاز اظهار داشت: ارائه آمار برای سلاح های شکاری غیر مجاز دشوار است اما از دستگاه های متولی درخواست کردیم که حتما بر این موضوع نظارت داشته باشند و با متخلفان برخوردهای جدی انجام شود، در واقع در بحث سلاح های غیرمجاز از دستگاه های نظامی و انتظامی توقع داریم که با موارد متخلف برخورد قطعی کنند و پیگیر موضوع نیز هستیم تا نسبت به دستورالعمل ها درست اقدام شود و انتظار داریم دستگاه های مرتبط در این زمینه به ما یاری دهند.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست معاونت طبیعی و تنوع زیستی تالاب شکارچیان غیرمجاز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست شکارچیان غیرمجاز سازمان حفاظت محیط زیست شکارچیان غیرمجاز اخبار کنکور سازمان حفاظت محیط زیست ویروس کرونا پروانه شکار شکار صادر حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۷۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در اولین رویداد ملی جایزه معماری شیخ بهایی در جمع خبرنگاران در رابطه با تعیین تعرفه نظام مهندسی ساختمان با بیان اینکه  همواره در طی سال های اخیر با چالش مواجه بوده ایم  گفت:  در سال های گذشته با مشکلات متعددی مواجه بودیم و یک سری تبعات اجتماعی نیز در این خصوص وجود داشت.

وی ادامه داد : از طرف دیگر در نظام فنی و اجرایی در خصوص نظام تعرفه هیچ مشکلی وجود ندارد سال های سال است که این موضوع روال طبیعی خود را دنبال می کند.

شکیب با طرح این سوال که چرا تعیین حق الزحمه مهندسان سازمان نظام مهندسی همواره با چالش مواجه می شود اظهار کرد:  تقریبا همه ساله این دغدغه در بین جامعه مهندسان وجود دارد که به این موضوع برمی گردد که یک مقررات ملی ساختمان داریم و از سوی دیگر مبحث دوم روشی را تعیین تعرفه مطرح کرده است .

وی افزود: این بنیان به ۱۸ سال قبل باز می گردد که از آن زمان تاکنون بازنگری انجام نشده است‌.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با بیان اینکه حق الزحمه های مهندسان براساس هزینه ساخت محاسبه می شود یادآور شد: این نوع فرمول محاسبه هیچ تطبیقی با هزینه ساخت واقعی ندارد. به همین دلیل از سال ۱۴۰۱ پیشنهاد داده ایم این موضوع به روز رسانی شود.

وی  با بیان اینکه  به وزارت راه وشهرسازی پیشنهاد داده ایم که یک شورای تعیین شکل گیرد که تیرماه سال گذشته انجام شد گفت:  به علت عدم تشکیل جلسات در وزارت راه وشهرسازی هیچ نوع خروجی در این خصوص نداشته ایم. بنابراین این چالش همچنان نیمه کاره مانده است‌.

شکیب با بیان اینکه  به طور قطع نمی توانیم از روش مبحث دو مقرارت ملی ساختمان برای تعیین حق الزحمه مهندسان استفاده کنیم گفت: در حال حاضر چاره ای جز این نیست که‌ وزیر راه و شهرسازی خود شخصا میزان افزایش تعرفه را اعلام کند. در این رابطه درخواست خود را داده ایم و بررسی در این زمینه در حال انجام است .

وی در پاسخ به این سوال که میزان افزایش حق الزحمه مهندسان در سال ۱۴۰۳ چه ميزان خواهد بود گفت: هنوز رقم دقیقی در این زمینه مشخص نشده است و ما انتظار داریم تعرفه مهندسان نیز به اندازه سازمان نظام پزشکی به میزان ۴۰ درصد، باشد و یا اینکه برابر با افزایش حقوق کارگران به میزان ۳۵ درصد باشد.

 شکیب  با بیان اینکه در صورتی که بر مبنای هزینه ساخت باشد قاعدتا باید ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کند گفت: اما به لحاظ شرایطی که در کشور وجود دارد توقع جامعه مهندسی آن است که به اندازه نظام پزشکی و یا معادل رشد حقوق کارگران باشد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان همچنین درباره زمان ابلاغ میزان افزایش تعرفه مهندسان گفت: براساس عرف باید در اواخر اسفند ماه اعلام میشد اما با تعلل مواجه شده ایم و تصور می‌کنم شنبه و یا یکشنبه حق الزحمه افزایش مهندسان ابلاغ شود .

وی همچنین در پاسخ به این سوال که بعضا گفته می شود یکی از عوامل طولانی شدن فرآیند صدور پروانه های ساخت تعلل در سازمان نطام مهندسی است گفت: ما این موضوع را نمی‌پذیریم و چنین چیزی وجود ندارد صدور پروانه های ساختمانی چند بخش دارد که یک بخش آن طراحی است و زمانی که طراح نقشه را آماده می‌کند در سازمان نظام مهندسی استان آپلود می شود کنترل در این بخش به طور معمول یک تا دو هفته انجام می شود و سپس به فرآیند تعیین ناظر ارجاع می شود که در این زمینه سازمان نظام مهندسی عملا هیچ مشکلی ندارد و سریعا ناظر انتخاب می شود.

وی درباره مدت زمان صدور پروانه ساخت بیان کرد: این زمان در حال حاضر حدود شش ماه است اما می تواند کاهش پیدا کند. ما در سازمان نظام مهندسی این آمادگی را داریم و با سیستمی شدن عملا این موضوع زمان بر نيست. 

وی در واکنش به این موضوع که وزارت راه وشهرسازی با صدور بخشنامه ای فعالیت های انتخاباتی سازمان نظام مهندسی و تجمعات از ابتدای خرداد ماه ممنوع کرده است گفت:  سازمان نظام مهندسی  نامه ای به وزیر راه وشهرسازی و معاونت مسکن وزارت راه وشهرسازی به این موضوع معترض شدیم ما هر سه سال یکبار و یا سالی یک بار انتخابات داریم نمی شود که برای انتخابات ۶ماه سازمان ها را تعطیل کنیم و آموزش نداشته باشیم این نوع بخشنامه ها راهکار نیست و باید راه حل دیگری برای آن پیدا کنند درخواست ما از وزیر راه وشهرسازی آن است که این بخش نامه ها را ابطال کنند.

**تعرفه گذاری نظام مهندسی باید از قیمت گذاری دستوری خارج شود

علی کریمی آنچه رییس سازمان نظام مهندسی استان تهران امروز (۶ اردیبهشت) در نخستین رویداد ملی و معارس شیخ بهایی، گفت: در دهه‌های اخیر ارمغان خلاقیت معماران دور از دسترس قرار گرفته و جلوه‌ آفرینش ساخت و ساز به چشم نمی‌رسد؛ ایران نیاز دارد تا مجدد ساختمان‌های با شکوه قدیمی ساخته شود.

رییس سازمان نظام مهندسی استان تهران در ادامه تاکید کرد: معماران باید از چهارچوب قوانین تکراری ساخت ساختمان‌های مکعبی و مستطیلی خارج شوند تا از گونه‌های نوین ساخت و ساز بهره‌مند شوند.

این مسوول عنوان کرد: یکی از دلایل عمده که موجب دامن زدن به این موضوع می‌شود،حق‌الزحمه است. نظام تعرفه گذاری مسیر خلاقیت و شکوفایی معماران را منحرف کرده و قانون‌گذار باید قانون تعرفه گذاری را تعلیق کند و این اتفاق نیازمند مطالبه جمعی فعالان این صنعت است.

کریمی آنچه در پایان خاطر نشان کرد: ساخت ملک‌های خوش طرح نیازمند سرمایه بوده؛ قطعا با قیمت‌گذاری‌های دستوری موج خلاقیت معماران شکوفایی نخواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • خط و نشان محیط زیست و میراث فرهنگی در میانکاله برای یکدیگر
  • جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی
  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • صدور حکم قضایی علیه مدیرعامل شرکت آب اصفهان
  • صدور مجوز الکترونیک کسب و کار