Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاست سایت فردا: درحالی که همه رسانه‌ها، نخبگان و افکار عمومی تقابل دولت و مجلس را به خصوص در این شرایط حساس کشور تقبیح کرده و خواستار فاصله‌گرفتن از این فضا و تدبیر مشکلات موجود هستند؛ برخی آقایان اصرار دارند که با کش دادن قضایا به راه خود رفته، کاستی‌های موجود در کارشان را با تخریب دیگرانی که وارد میدان شده و تلاش می‌کنند؛ لاپوشانی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حواشی لغو جلسه سران قوا به بهانه بازدید رئیس مجلس از بیمارستان کرونایی‌ها و تاکید دولتی‌ها بر نمایشی خواندن اقدامات قالیباف همچنان ادامه داشت، اما آقای روحانی هم وارد میدان شد و به آن دامن زد. او امروز در جلسه هیات دولت با همان تکه‌پرانی‌های همیشگی از لغو جلسه سه نفره دفاع کرد و گفت: «رهبر انقلاب تأکید کرده‌اند که باید همه به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا عمل کنند و کسی استثنا نیست، زیرا این موضوع به عنوان یک وظیفه ملی و قانونی است.... همه باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنیم. خداوند به ما عقل داده است و بر اساس عقل باید جان خود و دیگران را حفظ کنیم. قانون، شرع و شرایط بهداشتی جهانی نیز بر رعایت پروتکل‌ها تأکید دارد.»
وی تاکید کرد: «من هرجلسه‌ای را منوط به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا کردم. کسی نمی‌تواند برود وسط سیل و بگوید که من نمیترسم!»
آقای رئیس جمهور همچنین در واکنش به حواشی ایجاد شده که اتفاقا همکاران و مشاوران ایشان کلید زده‌بودند، گفت: «من از همه خواهش می‌کنم که سیاه‌نمایی را لااقل تا پایان کرونا تعطیل کنیم. حالا الان که کرونا و تحریم را باهم داریم، اما لااقل تا پایان کرونا سیاه‌نمایی را کنار بگذاریم. والله، بالله هرچه اختلاف ما بیشتر شود، دشمن بیشتر استفاده می‌کند. اینهمه «رحما بینهم» را از قرآن شنیدیم، پس با خودمان مهربان باشیم و «اشدا علی الکفار» دشمن شویم، یعنی فریاد خود را به سر آمریکا بکشیم.»
روحانی همچنین از منتقدان وضع موجود نیز انتقاد کرد و گفت: «امروز ما در جنگ اقتصادی هستیم و باید مانند زمان جنگ هشت ساله همه کنار هم باشیم، یک عده گویا کلا مسئولیت خود را نقد کردن می‌بینند. انگار که خداوند آنان را خلق کرده که نقد کنند. البته نقد کردن خوب است منتها فقط نقد کردن؟ هیچ کاری دیگری نمی‌شود کرد؟ هیچ کمکی نمی‌شود انجام داد؟ لااقل در کنار نقد بگویند که اول خودشان چه کرده‌اند؟ هم‌حزبی‌ها و هم‌فکران خودش چه کرده‌اند؟ این را هم بگویند.»
وی با کنایه زدن به رئیس مجلس که پیش‌تر از کاهش ارزش پولی ملی نقد کرده بود، گفت: «می‌گویند ارزش پول ملی کم شده است. بانک مرکزی چه کند؟ شما بگویید که جز برنامه‌های فعلی چه کاری از دست بانک مرکزی برمی‌آید؟ در کنار نقدهای‌شان برنامه‌ای هم ارائه دهند.... البته کسانی که نقد می‌کنند خودشان می‌دانند که وضعیت ما چطور است و می‌دانند که دشمن دربرابر ما چطور همه قول و قرار‌های خود را زیر پا گذاشته است.»
گفتنی است که رئیس دفتر رئیس جمهور نیز به تبعیت از رئیسش از همین در درآمد و در پاسخ به خبرنگارانی که از علت لغو جلسه سران قوا می‌پرسیدند، گفت: «جلسه اخیرا به دلیل پروتکل‌های بهداشتی لغو شد، ولی اتفاقات عجیبی در حال رخ دادن است.»
وی گفت: «سران قوا هم جلسات سه نفره دارند که برخی مواقع پیش می‌آید که به دلیل کاری که برای یکی از سران قوا پیش می‌آید این جلسه لغو می‌شود و خبرش هم منتشر نمی‌شود، ولی الان نمی‌دانم چرا این طور شده است. جلسه اخیرا به دلیل پروتکل‌های بهداشتی لغو شد، ولی اتفاقات عجیبی در حال رخ دادن است. در مجالس قبلی دو یا سه نفر بودند که از الفاظ نامناسب استفاده کرده و تند بودند، ولی در مجلس اخیرا تعداد آن‌ها بیشتر شده است و این نوع ادبیات موجب تفرقه می‌شود. تا زمان انتخابات خیلی مانده، اما برخی به اسم رسیدگی به مشکلات مردم سفر کرده و حرف‌های تبلیغاتی می‌زنند و انتظارات مردم را بالا می‌برند. در حالی که برای حل مشکلات مردم نباید شعار و تبلیغات انجام شود. از این جلساتی که اخیرا لغو شده زیاد اتفاق می‌افتد.»

منبع: فردا

کلیدواژه: روحانی واعظی دولت کرونا مجلس پروتکل ها سران قوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۸۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالرضا رحمانی فضلی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، در گفتگویی، به بیان دیدگاه های خود پیرامون اهمیت توسعه متوازن در کشور پرداخته است.

وزیر سابق کشور در بخش هایی از این گفتگو که ماهنامه گفتگوی اجتماعی منتشر کرده، گفته است: اساس رضایت‌مندی مردم و قبول مشروعیت برای حکومت‌ها برمبنای کارآمدی است. پس اگر کارآمدی باشد، رضایت‌مندی هم وجود خواهد داشت. اگر رضایتمندی باشد، مقبولیت است. اگر مقبولیت باشد، مشروعیت هم کنارش قرار دارد و این سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی می‌شود که منجر به تنظیم متعادل رابطه دولت و مردم و در نتیجه امنیت می‌شود و در نهایت هم به رابطه سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بین «مردم و مردم» و «مردم و دولت» می‌انجامد. عنصر بسیار پرقدرت همه این‌ها، توسعه متوازن و متعادل است.

رحمانی فضلی ادامه داد: هر دولت، رئیس‌جمهور و مجلسی، از قوی‌ترین تا ضعیف‌ترین، منها تا به اضافه بیست درصد، درجه توفیق دارد. من ۵ درصد اضافه نیز گفتم. یعنی دولت ضعیف ۲۰ درصد کشور را عقب می‌برد و دولت قوی ۲۰ درصد کشور را جلو می‌برد. ۸۰ درصد کشور معطل تغییرات نظام‌ها، ساختارها، کارکردها ، قوانین و روابط هستند.

وزیر سابق کشور در بخشی دیگر از گفتگوی خود اظهار داشته است: اگر در کشور بستر و فضای باثبات در حوزه اقتصادی، سیاست داخلی، سیاست خارجی و مشارکت مردم نداشته باشید، نمی‌توانید کاری انجام دهید.

وی در این گفتگو با اشاره به اینکه اگر از من پرسیده شود در شرایط کنونی بزرگترین مشکل کشور در حوزه‌های برنامه‌ریزی و توسعه چیست؟ من در یک کلمه به شما می‌گویم، عدم توازن و تعادل در کشور در بحث توسعه.

وی عنوان کرد: نظام پولی ، بانکی و مالی ما واقعاً یک نظام انحصاری متمرکز ضد توسعه است؛ از ساختار بانک‌ها بگیرید تا عملکردهایشان. مقام معظم رهبری در عموم و خصوص بارها گفته‌اند که چرا بانک‌ها شرکت‌داری می‌کنند؟! بانک تمام منابع را از سطح کشور جمع می‌کند، بعد در توزیع منابع اولویت اول آن‌ها شرکت‌ها و پروژه‌های بانک؛ اولویت دوم شرکت‌ها و پروژه‌های بانک دیگری که ضربدری کار می‌کنند و اولویت سوم مشتری‌های بزرگ خودش است، اولویت چهارمی وجود ندارد. از یک نظام پولی و بانکی ناقص‌الخلقه، نظام اداری، نظام بودجه‌ریزی، نظام مالیاتی و نظام برنامه‌ریزی که همه اجزا بد کار می‌کنند چه انتظاری می‌توان داشت. نتیجه‌اش می‌شود عدم توازن و تعادل در توسعه. چشم‌اندازهای هراسناک شهرهای بزرگ، مشکلات وحشتناک شهرهای بزرگ، محرومیت‌های وحشتناک مناطق محروم، معطل ماندن ظرفیت‌ها در مناطق محروم و مهاجرت‌ها نتیجه همین عدم توازن و تعادل است.

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901081

دیگر خبرها

  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • دعوای مجلس و دولت بالا گرفت؛ ماجرا چیست؟
  • رد پای رشد قیمت اجاره خانه در پرند/ انتظارات تورمی قیمت مسکن در شهرهای حاشیه تهران را افزایش داد
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • کدام نمایندگان جلسه مجلس را تعطیل کردند؟