Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-29@05:51:12 GMT

ادعای ساخت دارو برای درمان قطعی کرونا

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۵۸۷۱۷

ادعای ساخت دارو برای درمان قطعی کرونا

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل، در حالی که توجهات به سمت ساخت قطعی واکسن کروناست یک شرکت عظیم داروسازی در بریتانیا بی سر و صدا و بدون ایجاد عوارض موثرترین داروی کرونا را تولید می کند؛ دارویی بر پایه آنتی بادی. این دارو نیز مانند واکسن های مختلف وارد فاز نهایی شده است.

شرکت داروسازی گلکسواسمیت کلاین (GSK) می گوید که این دارو Vir-7831 نام دارد تا سال 2021 به بازار عرضه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر ادعای مطرح شده این دارو درمانگر بیماری کروناست. هم اثر بخشی بالا دارد و هم عوارضی را ایجاد نخواهد کرد.

این دارو از آنتی بادی - پروتئین های یافت شده در افرادی که از کرونا جان سالم به در برده اند - استفاده می کند که از نظر ژنتیکی در آزمایشگاه اصلاح شده است. سپس این مواد در مراحل اولیه بیماری به بیماران تزریق می شوند. این بدان معناست که بر خلاف تصور این دارو «پیشگیری» نیست بلکه «درمان» است. این در حالی است که واکسن ها صرفا برای پیشگیری تعبیه شده اند اما به اشتباه از سوی بسیاری از مردمان جهان به عنوان «درمان» بیماری کرونا تلقی می شوند.

حالا داروی Vir-7831 هم ممکن است با اشتباهات روبرو شود بدان معنا که بسیاری تصور کنند این دارو برای پیشگیری است نه درمان.

ادعای این شرکت بریتانیایی بخش مهمی از نگرانی های دنیا را در رابطه با بیماری کرونا از بین می برد چرا که در حال حاضر هیچ دارویی وجود ندارد که باعث شود افراد مبتلا به کرونا به طیف وسیع و شدید آن مبتلا نشوند.

آزمایشات اولیه داروی Vir-7831 در آمریکا بر روی 20 بیمار کرونایی انجام شد و نتایج آن کاملا مثبت و بی خطر بود.

اکنون این مطالعه در سراسر آمریکای شمالی ، آمریکای جنوبی و اروپا گسترش می یابد و هدف آن آزمایش نهایی در رابطه با این دارو است.

آنتی بادی ها پروتئین هایی هستند که سیستم ایمنی بدن هنگام آلوده شدن فرد به ویروسی مانند کرونا ایجاد می کند.

برای برخی از افراد - به ویژه افراد مسن و کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند - بدن آنها برای تولید آنتی بادی کافی برای مبارزه با بیماری تلاش می کند.

در درمان شرکت بریتانیایی GSK از آنتی بادی های مونوکلونال استفاده می شود که در آزمایشگاه مهندسی شده و از آنتی بادی هایی که به طور طبیعی توسط بیماران بهبود یافته کرونا  تولید می شود تقلید می کند.

اگر این روش درمانی موفقیت آمیز جلو برود فرآیند وخیم شدن را از بین خواهد برد و سیستم ایمنی را مقابل ویروس کرونا مقاوم تر می کند.

از آنتی بادی های مونوکلونال در حال حاضر برای درمان کزاز ، ابولا و دیفتری استفاده می شود. این روش درمانی اخیرا به شدت مورد توجه قرار گرفته و برخی از ژورنال های پزشکی بر این عقیده اند درمان با این داروی مبتنی بر آنتی بادی خیلی بیشتر از ساخت واکسن کرونا باید مورد توجه قرار بگیرد.

این شرکت داروسازی قصد دارد در صورت تایید نهایی سازمان جهانی بهداشت، در مرحله نخست 60 میلیون دوز از این دارو را با هزینه 500 میلیون پوندی تهیه کند.

آزمایشات انسانی این ماه آغاز شده و تولیدکنندگان دارو امیدوارند که این دارو را تا ماه دسامبر تولید کنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا واکسن شیوع آنتی بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۸۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پا قلب دوم انسان است، از این رو مراقبت از آن برای حفظ سلامتی بسیار ضروری است. نوعی کفی طبی ارتوپدی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات تولید شده که علاوه بر کاهش فشار غیرطبیعی به پا، از ایجاد بوی نامطبوع نیز جلوگیری می‌کند.

امروزه به دلیل مشغله‌های کاری و بالا رفتن میانگین سنی جامعه، مشکلات ارتوپدی نیز در حال افزایش است. عدم تشکیل شدن قوس کف پا و یا به عبارتی صافی کف پا باعث فشار غیرطبیعی وزن بدن به کف پا شده که عوارض ناشی از این فشار باعث درد زانو، لگن و کمر می‌شود.

کفی‌های طبی مخصوص صافی کف پا با داشتن برجستگی‌های متناسب با قوس کف پا و ساختار کف پا باعث حفظ سلامتی می‌‌شود. کارگاه تولیدی ایمانی اقدام به تولید کفی طبی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات می‌کند که با برند پایپا طب در بازار قابل تهیه هستند.

این کفی‌ها که هم برای کفش‌های ورزشی و هم رسمی قابل استفاده هستند، از برجستگی‌ متناسب با قوس پا برخورداربوده و به حفظ ساختار قوس کف پا کمک شایانی می‌کنند. استفاده از این کفی‌های نانویی می‌تواند به اصلاح کف پای صاف نیز کمک کند و در عین حال کاربر از مزیت آنتی‌باکتریال بودن آن نیز بهره‌مند می‌شود.

این شرکت برای افرادی که با مشکل دیابت روبرو هستند  کفی طبی دیابتی تولید کرده است. افراد دیابتی‌ به طور معمول از گردش خون ضعیف و از دست دادن احساس در اندام‌های خود رنج می‌برند و این مشکل بیشتر در پای آن‌ها دیده می‌شود.

با پیشرفت دیابت، آن‌ها ممکن است به نوروپاتی مبتلا شوند که مشکلات حسی را به دنبال دارد و اغلب باعث می‌شود فشار و اصطکاک بیش از حد و سایر آسیب‌ها را به خوبی حس نکنند.

به همین دلیل، بیماران دیابتی در معرض زخم، عفونت و در موارد شدید قطع عضو هستند.

مناسب بودن کفش برای جلوگیری از اصطکاک، زخم‌های فشاری و فشار اضافی روی پا در این افراد بسیار مهم است. همچنین کفی‌ها به عنوان قسمت داخلی کفش، مستقیماً با کف پا در تماس هستند.

تعرق پا علاوه بر ایجاد بوی نامطبوع و آزاردهنده باعث رشد باکتری و قارچ بین انگشتان و بیماری‌های عفونی می‌شود. کفی طبی دیابتی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات می‌تواند در کاهش این مشکل موثر باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت