Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، «فرهاد دژپسند»  در حاشیه جلسه هیات دولت، اضافه کرد: حمایت دولت از بازار سرمایه، حمایت‌های بنیادی مانند مدرن‌سازی بازار و افزایش عمق آن است تا سهام‌دار در بازار سرمایه با گزینه‌های متعدد و متنوع مواجه باشد.

دژپسند افزود: به عنوان مثال یکی از اقدامات دولت، مورد توجه قرار دادن بازارگردانی توسط بنگاه‌ها است که تا پیش از مغفول مانده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براین اساس طی مصوبه شورای عالی بورس مقرر شد تا تمامی بنگاه‌ها، راسا امر بازاگردانی را انجام داده یا بازارگردان‌های حرفه‌ای در اختیار داشته باشند.

رئیس شورای عالی بورس حمایت دیگر دولت از بازار سرمایه را به موضوع فروش اختیاری اوراق تبعی مربوط دانست و خاطر نشان کرد: فروش اختیاری اوراق تبعی که در حال حاضر توسط تعداد زیادی از شرکت‌ها با استقبال مواجه شده است،  این امکان را به سهامدار می‌دهد که بداند بنگاهی که سهامش را خریداری کرده است، تصمیم دارد سهام خود را ظرف مدت مشخصی از زمان پیش رو،  با چه نرخی تنظیم کند. همچنین حمایت دیگر دولت به بحث سهام خزانه مربوط است. البته این حمایت دو جنبه متفاوت دارد. در نگاه اول برای سهامداران حاشیه امن ایجاد می‌کند و در نگاه دوم باعث می‌شود مدیران بنگاه‌هایی که سهام‌داری می‌کنند،  نسبت به سهام بنگاه‌هایشان مسئولانه‌تر اقدام کنند.

دژپسند ترغیب و تامین بازار از طریق عرضه اولیه‌ها و سهام شناور را مصداق دیگری از حمایت‌های بنیادی دولت از بازار سرمایه دانست و افزود: بر این اساس دولت زمینه ورود بنگاه‌هایی که دارای شاخص‌های مناسب هستند، به بازار سرمایه را فراهم می‌آورد.  همانگونه که در حال حاضر بحث حضور بنگاه‌های بزرگ مقیاسی مانند ستاره خلیج فارس به بازار سهام مطرح است. همچنین عرضه باقی‌مانده سهام دولت در بانک‌های ملت و تجارت و صادرات نیز در دست انجام است که در قالب دارا سوم عرضه خواهد شد.

وی درباره پیش بینی آینده بازار سرمایه نیز تصریح کرد: در روزهای اخیر شاخص بازار مثبت است، اما می‌خواهم تاکید کنم که وضعیت بازار سرمایه را نباید فقط بر اساس شاخص سنجید. شاخص برآیند خیلی از موارد است، اما همه نکات بازار را نشان نمی‌دهد. به عنوان مثال تحلیل‌گران مالی و بازار سرمایه ممکن است تحلیل کنند در دوره‌ای مشخص یک سهام را نداشته باشند و سهام دیگری را خریداری کنند. این تصمیمات ممکن است بر شاخص اثر منفی بگذارد، اما از سوی دیگر اینکه تحلیل‌گران همواره در حال آنالیز و انتخاب هستند،  نشان‌دهنده حیات بازار سرمایه است.

دژپسند در پایان خاطرنشان کرد: خواهش من از افرادی که به بازار سرمایه ورود می کنند این است که عقل محاسبه‌گری‌شان همواره فعال باشد درباره خرید سهام، نگهداشتن یا فروش سهام به صورت مداوم محاسبات لازم را انجام دهند. جنس بازار سرمایه جنس عقلانیت، محاسبه‌گری و پویایی است.

برچسب‌ها فرهاد دژپسند شاخص کل بورس بازار سرمایه سازمان بورس و اوراق بهادار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهاد دژپسند شاخص کل بورس بازار سرمایه سازمان بورس و اوراق بهادار فرهاد دژپسند شاخص کل بورس بازار سرمایه سازمان بورس و اوراق بهادار اخبار کنکور بازار سرمایه بنگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۹۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص

بازار سرمایه با توجه به افت ارزش معاملات فعلا در وضعیت رکودی به سر می برد و در این روز ها رشد خاصی را تجربه نمی کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بازار سهام آخرین روز کاری هفته را کاملا متعادل آغاز کرد، به طوری که به نظر می رسد فعلا نه انگیزه ای برای صعود دارد و نه آنقدر فروشنده در بازار حضور دارند تا بتوانند شاخص کل را منفی کنند.

در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی 4 هزار واحدی به 2 میلیون و 264 هزار واحد رسید. همچنین  نیز شاخص کل هم‌وزن نیز با رشدی جزئی واحدی به ارتفاع 750 هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فملی»، «فولاد» و «کچاد» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «آریا»، «حسیتا» و «ودی» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «شستا»، «ذوب» و «فملی» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «فن افزار»، «فزر» و «کرومیت» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 12 اردیبهشت ماه 1402، مبلغ 3 هزار میلیارد و 800 میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود 246 میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

دیگر نکته ای که در معاملات امروز بازار سرمایه به چشم می خورد، بازگشایی منفی صندوق های طلا با توجه به افت نرخ ارز در بازار غیر رسمی و همچنین نزول انس جهانی بود.

در بازار امروز 236 نماد در محدوده مثبت و 184 نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس 220 نماد در محدوده مثبت و 121 نماد در محدوده منفی معامله شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی