Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر گفت: در شش ماه نخست سال جاری با توجه به شرایط کرونایی کشور 36 هزار 700 نفر ساعت آموزش های مهارتی با رعایت پروتکل های بهداشتی در زندان های استان بوشهر ارایه شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر؛ عبدالمجید دراهکی در نشست با مدیر کل زندان ها و اقدامات تامینی استان بوشهر ،اظهار کرد: توانمندسازی زندانیان در زمینه فراگیری مهارت های فنی و حرفه ای در اشتغال آنان پس از آزادی بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که 24 دوره مهارتی با تنوع 19 حرفه جدید در زندان شهرستان های بوشهر،دشتی و دشتستان برگزار شده است،افزود: آموزش در زندان ها علاوه بر نقش سازنده و تقویت روحیه خودباوری موجب تضمین اشتغال و تامین معاش آینده مددجویان و همچنین بازگشت موثر آنان به جامعه می شود.
دراهکی از توانمندسازی بیش از 1000 مددجوی زندان های استان بوشهر با همکاری اداره کل زندان ها و اقدامات تامینی تا پایان سال جاری خبر داد و اضافه کرد: آموزش های مهارتی در اصلاح و تربیت زندانیان و ایجاد اشتغال پایدار برای آنان موثر است و از ارتکاب جرم و بازگشت مجدد آنان به زندان جلوگیری می کند و نقش بسزایی در کاهش معضلات اجتماعی دارد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر به همکاری 15 مربی آموزش فنی و حرفه ای در راستای توانمندسازی مهارتی زندانیان با اداره کل زندان های استان اشاره کرد و گفت: با توجه به نقش مهارت آموزی در کاهش آسیب های اجتماعی در صورت وجود زیر ساخت های لازم جهت برگزاری دوره های مهارتی در زندان ها استان تعداد مربیان بیشتری به زندان ها اعزام خواهیم کرد.
وی ادامه داد: اشتغال و حرفه‌آموزی در بین زندانیان باعث تربیت نیروی متخصص خواهد شد و دغدغه زندانیان برای یافتن شغل پس از آزادی را کم می کند داشتن مهارت در فرد زندانی ضمن ایجاد شرایط اولیه برای اشتغال، منجر به تقویت شخصیت و توجه به استعدادها و توانایی های درونی و فردی می‌شود.
گسترش آموزش‌های فنی و حرفه ای برای توانمند سازی زندانیان استان بوشهر
مدیر کل زندان ها و اقدامات تامینی استان بوشهر نیز گفت: توسعه اشتغال و حرفه آموزی زندانیان و کمک به رفع مشکلات معیشتی خانواده آنان تکلیف مهم مسئولان و کارکنان زندان های استان است.
رضا مقبلی قرائی با اشاره به رسالت ذاتی سازمان زندانها در جهت کاهش آسیب های اجتماعی و توانمند سازی مددجویان در دوران حبس و زمینه سازی برای بازگشت سعادتمند به جامعه تاثیر آموزش های حرفه اموزی در زندان‌ها را مهم و از ماموریت های اصلی مراکز تامینی و تربیتی دانست .
وی تصریح کرد: با ایجاد کارگاه های آموزشی و بهره مندی از توانایی های مجموعه آموزش فنی و حرفه ای در استان و رفع مشکلات و موانع آتی می توان سهم بسزائی در سالم سازی جامعه و جلوگیری از بازگشت مجدد زندانیان به زندان داشت .
مقبلی قرائی با اشاره به اهمیت فرآیند اشتغال وحرفه آموزی در زندان ها یادآور شد: آموزش مهارت های اساسی زندگی به ویژه برگزاری دوره های فنی وحرفه ای در زندان ها ومراکز تامینی وتربیتی عامل موثری در پیشگیری از آسیب های اجتماعی زندانیان است.
مدیر کل زندان ها و اقدامات تامینی استان بوشهر با تاکید بر اینکه تلاش در راستای ایجاد فرهنگ کار و تولید در بین زندانیان و اعضای خانواده آنان به عنوان رویکردی بسیار مهم در دستور کار است، افزود: تجارب و پژوهش ها نشان می دهد که کاهش آسیب در داخل زندان و جامعه ارتباط مستقیم با آموزش مددجویان دارند و این وظیفه مهم با تعامل دستگاه های اجرایی میسر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کل زندان ها و اقدامات تامینی آموزش فنی و حرفه ای زندان های استان استان بوشهر زندان ها حرفه ای مدیر کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۰۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران

فرماندار مهران با اشاره به تردد زائران اربعین حسینی و عتبات عالیات در طول سال از این منطقه گفت: در این ایام روزانه بیش از ۱۰ هزار گردشگر مذهبی از مرز بین‌المللی مهران تردد می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حمیدرضا رئیسی امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در اولین جلسه شورای مهارت شهرستان با بیان اینکه مهران به عنوان یکی از مهم‌ترین شهرستان‌های استان در برگزاری رویداد اربعین حسینی نقش مهمی دارد، اظهار کرد: دولت سیزدهم دستاوردهای مهمی داشته است، اما بسیاری از اقدامات دولت به خوبی رسانه‌ای نشده است.

وی با اشاره به اینکه اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور باید بند به بند اجرا شود تا مشکلات به حداقل برسد، افزود: اصلی‌ترین وظیفه سازمان تربیت نیروهای ماهر و نیمه ماهر است.

سرپرست آموزش فنی و حرفه‌ای ایلام از اولویت‌بندی فعالیت‌های مهارتی سازمان خبر داد و افزود: اولین اولویت دانشگاهیان هستند که در زمان فارغ‌التحصیلی باید دارای مهارت خاصی باشند تا در جهت اشتغال‌زایی مشکلی نداشته باشند.

رئیسی با بیان اینکه دومین اولویت سربازان هستند که پس از پایان خدمت سربازی برای اشتغال باید مهارت داشته باشند، افزود: آموزش جوانان در زمینه مهارتی نفت و گاز از دیگر اولویت‌های آموزشی است؛ با استفاده از ظرفیت‌های استان باید مهارت این رشته‌ها فراهم شود تا جوانان بتوانند در شرکت‌های نفت و گاز استان فعال شوند.

سرپرست آموزش فنی و حرفه‌ای گفت: دانش‌آموزان از مهم‌ترین اقشار آموزشی به شمار می‌روند زیرا می‌توانند در رشته‌های مختلف مهارتی در کارگاه‌ها مشغول شوند.

رئیسی با بیان اینکه تاکنون ۳۰۰ نفر آموزش‌های مهارتی در حوزه نفت و گاز را فراگرفتند، گفت: ۲۰۰ نفر از جوانان استان در کارگاه‌های مهارت تخصصی آموزش می‌بینند.

وی ادامه داد: ایجاد کارگاه‌های آموزشی به ویژه هتل داری با توجه به تردد زائران اربعین حسینی در مهران ایجاد شود.

مسعود چراغی، رئیس مرکز آموزش فنی حرفه‌ای شهرستان مهران نیز با اشاره به اینکه سال گذشته ۹۰۰ نفر در قالب ۱۴۳۸۵۶ نفر ساعت آموزش دیدند، اظهار کرد: کارگاه‌های مکانیک خودروی سبک، جوشکاری صنعتی در مرکز آموزش فنی حرفه‌ای مهران افتتاح شد.

وی از آمادگی جهت راه‌اندازی کارگاه آموزشی در رشته‌های کشاورزی شامل کشت هیدروپونیک و کشت زعفران خبر داد و گفت: تجهیز کارگاه HSC در دست اقدام است و در آینده‌ای نزدیک افتتاح می‌شود.

علی عباس شفیعی، فرماندار مهران نیز با اشاره به تردد زائران اربعین حسینی و عتبات عالیات در طول سال عنوان کرد: در این ایام روزانه بیش از ده هزار گردشگر مذهبی از مرز بین‌المللی مهران تردد می‌کنند.

وی افزود: صادرات غیر نفتی مرز مهران، شرکت فولاد، پارک پروپیلن با ۹۱ زیر مجموعه، شرکت نفت و گاز واقع در دو میدان نفتی آذر و میدان نفتی چنگوله (با تولید بیش از ۸ هزار میلیارد بشکه نفت) حداقل هزار نفر اشتغال‌زایی را شامل می‌شود.

فرماندار مهران بیان کرد: با استفاده از پتانسیل سامانه گرمسیری که موجب کشت دیم ۱۲ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی شهرستان می‌شود، می‌توان بیکاری جوانان شهرستان و حتی استان را ریشه کن کرد.

عباس شفیعی ادامه داد: با توجه به پتانسیل‌های موجود می‌توان کارگاه‌های آموزشی دارای تنوع بالاتری در مرکز آموزش فنی حرفه‌ای شهرستان ایجاد کرد.




کد خبر 750944

دیگر خبرها

  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان