Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@06:23:01 GMT

نبود نخاله‌گاه یکی از معضلات شهر تبریز است

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۶۱۱۸۳

نبود نخاله‌گاه یکی از معضلات شهر تبریز است

به گزارش خبرنگار مهر، جواد رحمتی قبل از ظهر امروز در جلسه کارگروه مدیریت پسماند استان، با اشاره به اینکه ایجاد نخاله‌گاه، وظیفه شهرداری است، افزود: برای جمع‌آوری، حمل و دفع نخاله‌های ساختمانی باید شیوه‌نامه‌ای تهیه شده و محل مناسبی برای ایجاد نخاله‌گاه تعیین شود.

وی اظهار داشت: به دلیل نبودن سازوکار مناسب برای حمل و دفع نخاله، حاشیه جاده‌ها به محل تخلیه نخاله‌های ساختمانی تبدیل شده و مناظر نامناسبی را ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمتی گفت: سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز ضمن مدیریت حمل نخاله و کنترل خروج ماشین‌های حمل نخاله از شهر، ظرف یک ماه آینده محل مناسبی را برای ایجاد نخاله‌گاه تعیین و شیوه‌نامه مربوط به آن را تدوین کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به اهمیت بازیافت زباله، گفت: بازیافت در حوزه‌های مختلف امر متداولی در دنیا به شمار می‌رود و امروزه حتی از زباله انرژی تولید می‌کنند.

وی با بیان اینکه در حوزه بازیافت، اقدام جدی در استان انجام نشده است، گفت: با وجود امکانات و تجهیزات مکانیزه، هنوز شاهد نگاه سنتی در این حوزه هستیم و روش و ایده‌ای که اجرایی شده باشد مطرح نشده است.

رحمتی از دبیرخانه کارگروه مدیریت پسماند خواست تا موضوع بازیافت را به عنوان یکی از موضوعات اصلی این کارگروه قرار داده و گزارش‌های جامع در این خصوص تهیه کند.

کمبود ماشین‌آلات معضل اصلی مدیریت پسماند در روستاها

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی هم در این جلسه کمبود ماشین‌آلات را معضل اصلی مدیریت پسماند در روستاها عنوان کرد و گفت: برای ۲۷۰۸ روستا و ۱۹۳۸ دهیاری در سطح استان، تنها ۵۳۵ ماشین حمل زباله وجود دارد که کافی نیست.

تقی کرمی با بیان اینکه جمع‌آوری بموقع زباله تأکید همیشگی ما به دهیاران است، افزود: راهکار اساسی تحقق این امر، تأمین اعتبار مورد نیاز برای تهیه تجهیزات ضروری است.

وی با اشاره به اختصاص اعتبار از محل اعتبارات دهیاری‌های استان برای ایجاد مرکز جمع‌آوری و دفع اصولی زباله در ۷ شهرستان، از عدم اقدام مناسب در برخی از این شهرستان‌ها انتقاد کرد.

در این جلسه گزارش دانشگاه علوم پزشکی تبریز درخصوص اقدامات مدیریت پسماند مطب‌ها و کلینیک‌های خصوصی، گزارش شهرداری‌های تبریز، مراغه و اهر درخصوص سامان‌دهی مراکز دفن پسماند و گزارش شهرداری تبریز درخصوص احداث نخاله‌گاه ارائه شد.

کد خبر 5042787

منبع: مهر

کلیدواژه: تبریز جواد رحمتی مدیریت پسماند شهرداری تبریز ویروس کرونا شیراز اربعین 99 چهل سالگی دفاع مقدس آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا اربعین حسینی گرگان کرمانشاه خطبه های نماز جمعه دفاع مقدس مجلس شورای اسلامی ستاد ملی مقابله با کرونا مدیریت پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۱۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم گفت: با وجود اینکه اطلاع‌رسانی کافی برای اعلام ساعت جمع‌آوری زباله صورت گرفته، نزدیک به ۱۲ درصد پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود.

سیدمحسن میرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم فرهنگ‌سازی و آموزش را از موضوعات مهم خدمات شهری دانست و اظهار کرد: اگر شهروندان همکاری و مشارکت نداشته باشند، به شهر پاکیزه نخواهیم رسید.

وی در خصوص آموزش‌های شهروندی افزود: پساب خاکستری یا فاضلابی که در بعضی مناطق توسط برخی شهروندان وارد معابر شهری می‌شود یکی از مشکلات مهم محیط زیست شهری در قم است.

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: طی هماهنگی با مرکز بهداشت و شرکت آب و فاضلاب مقرر شد که به شهروندان اطلاع‌رسانی کنند که تعداد زیادی توانستند با شبکه آب و فاضلاب ارتباط بگیرند و بسیاری از انشعابات وصل شد.

میرهادی عنوان کرد: زباله‌های خارج از نوبت که برخی شهروندان در بعضی مناطق خارج از منزل می‌گذارند یکی از معضلات محسوب می‌شود در حالی که ساعت اعلام شده برای جمع‌آوری پسماند از ۲۱:۰۰ تا ۶:۰۰ است.

وی گفت: نزدیک به ۱۲ درصد از پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود، با وجود اینکه اطلاع‌رسانی لازم به شهروندان انجام شده است و امیدواریم با همراهی مردم بتوانیم زباله روز را کاهش دهیم.

کد خبر 748158

دیگر خبرها

  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • نخاله‌های ساختمانی مهمترین عامل آسیب زا به طبیعت مهریز
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین نخاله‌گاه تبریز