Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن نظیفی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این گلخانه‌ها در مساحت‌های کمتر از ۳۰۰ مترمربع در داخل محدوده شهر و روستا برای افزایش تولید در محیط‌های کنترل شده گلخانه‌ای ، افزایش بهره‌وری از زمین‌های خرد و کوچک کشاورزی و تسریع و تسهیل در فرآیند صدرو مجوزها، در تعدادی از روستاهای بخش مرکزی این شهرستان اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تعداد پرونده‌های ثبت‌نامی در سایت "پنجره واحد خدمات الکترونیک را ۱۴ مورد ، تعداد مجوزهای صادره را هفت مورد، تعداد افراد معرفی شده به بانک‌های عامل را پنج نفر و تعداد دریافت‌کنندگان تسهیلات را پنج نفر ذکر کرد که در روستاهای ملاکندی ، ایران‌آباد و پیریواتلو در حال احداث بوده و در مجموع هزار و ۵۰۰ مترمربع گلخانه بنا کرده‌اند.  

وی افزود: برگزاری کارگاه‌های آموزشی، توزیع اطلاعیه‌های ترویجی، برگزاری بازدیدهای ترویجی، آموزش چهره به چهره، ثبت‌نام در سایت، بازدیدهای کارشناسی و تکمیل فرم‌های بازدید، ارسال پرونده به سازمان جهاد کشاورزی استان، صدور مجوز، ثبت‌نام در سامانه سیتا، تشکیل پرونده فیزیکی و ارسال آنها به کارگروه استانی و معرفی به بانک عامل در صورت تایید زو اقدامات انجام گرفته است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی پارس آباد مغان برداشت محصول اشتغال زایی فصلنامه علوم و فنون کشت های گلخانه ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی پارس آباد مغان برداشت محصول اشتغال زایی وزارت جهاد کشاورزی پارس آباد مغان برداشت محصول اشتغال زایی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۱۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد

رئیس جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه استفاده از دانش‌‌بنیان در تولیدات دامی همدان ضرورت دارد، گفت: امسال صنایع کوچک روستایی در استان توسعه می‌یابد. - اخبار استانها -

رضا بهراملو در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار‌ داشت: استفاده از علوم کاربردی و پژوهش‌های تحقیقاتی بر پایه دانش‌بنیان و استفاده از آنها در زمینه‌های اصلاح دام، افزایش تولید دام و غیره می‌تواند یکی از عوامل مهم در جهش تولید در استان همدان باشد.

وی با اشاره به گستردگی جهاد کشاورزی و مسئولیت آن در تولیدات موادغذایی که دام، محصولات زراعی و باغی، مراتع، تولید گوشت و غیره را شامل می شود، افزود: در استان همدان باید از عدد تکراری تولید سالانه محصولات کشاورزی فاصله بگیریم و به تولید 5 میلیون تن محصول سالم و با کیفیت دست یابیم.

رئیس جهاد‌کشاورزی استان همدان با تاکید بر اینکه توسعه صنایع کوچک روستایی نیز از برنامه‌های دیگر امسال است بیان کرد: در این حوزه استقبال همه جانبه وجود دارد و باید عملیاتی شود به نحوی که روستاهای استان مولد و صنایع کوچک روستایی راه‌اندازی شود.

بهراملو تاکید کرد: با این طرح راه‌اندازی دامداری‌های کوچک روستایی 50 راسی، کشت گیاهان دارویی، صنایع تبدیلی با بعد خانگی، تولید نان کامل، گلخانه‌های کوچک مقیاس 300 مترمربعی و ایجاد صنایع لبنی روستایی با مشارکت مردم، روستاییان و کشاورزان در دستور کار است.

وی با اشاره به اینکه هدف جهاد کشاورزی افزایش سرمایه دامی برای وابسته نبودن به دیگر کشورها است، تاکید کرد: در تلاش هستیم با برنامه ریزی و همراهی بانک‌ها مشکلات مربوط به ارائه تسهیلات کم بهره به دامداران را مرتفع و با سوق دادن دانش‌بنیان‌ها به سمت فعالیت در حوزه دامداری کیفیت تولیدات دامی استان را افزایش دهیم.

رئیس جهاد‌ کشاورزی استان همدان همچنین با بیان اینکه بیش از 960 واحد دامداری سنگین در استان همدان فعال هستند که 378 مورد آنها شیری و مابقی آن گوشتی است، گفت: استان همدان نیز با برخورداری از آب و هوا، مراتع و چراگاه‌ها و شرایط جغرافیایی مطلوب، دارای زمینه‌های بسیار مناسبی برای فعالیت در این زمینه است که همت علاقمندان در کنار حمایت و همکاری مسئولان را می‌طلبد.

بهراملو در پایان تاکید کرد: استفاده از روش‌های نوین پرورش دام، اصلاح نژاد، بهبود تغذیه دام‌ها و ثبت مشخصات در رکوردگیری گاوهای شیری به منظور شناسایی دام‌های برتر از نظر ژنتیکی، از جمله اقدامات سودآور در عرصه دامپروری است که می‌توان با پرداختن به آن اقتصاد این بخش را تقویت و درآمدزایی روستاییان را افزایش داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • جابه‌جایی ۲۵۲ هزار تن کالا از استان اردبیل
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • افزایش ۴۵ درصدی کرایه تاکسی در پارس آباد
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • حل مشکل شهروندان با پیگیری خبری
  • اهدای جهیزیه به نوعروسان نیازمند بستان آبادی
  • احداث ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس در تهران تا پایان شهریور ۱۴۰۳