Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، آوا دارویت از جمله بازیگران ایرانی است که پدری ایتالیایی دارد اما خود علاقه زیادی به فرهنگ و سنت اقوام مختلف ایران دارد. او تجربه بازی در سریال‌های «وارش»، «خانواده دکتر ماهان»، فیلم‌های سینمایی «اسکی‌باز» و «تمرین برای اجرا» را داشته و برای نقش «هاویر» در سریال «ایلدا» تلاش کرده تا از عهده نقش به خوبی برآید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با او که این روزها بر قاب تلویزیون نقش بسته و زنی جسور و قدرتمند را به تصویر کشیده به گفت‌و‌گو نشستیم.

 

دارویت درباره چگونگی حضورش در این سریال گفت: روزی که فیلمنامه ایلدا را خواندم بسیار شیفته نقش هاویر شدم همانطور که از اسمش پیداست هاویر در گویش لری به معنای «به یاد ماندنی» و این نقش مرا درگیر خود کرد و امیدوارم آن را به خوبی بازی کرده باشم که به یادماندنی باشد. به عقیده من هر خانم بازیگری علاقه دارد که چنین نقشی را بازی کند.

 هاویر جسور و شجاع/ شخصیتی خاکستری

بازیگر سریال «هست و نیست» ادامه داد: هاویر دختر لر، جسور و قدرتمندی است که در عین حال که جنبه‌های مثبت شخصیت او بسیار زیاد است ممکن است او هم دچار خطا واشتباه شود، به نوعی شخصیتی خاکستری است و واقعی بودن این شخصیت برایم بسیار جذاب بود. اگر با دقت سریال را دنبال کنید تمام کاراکترها این ویژگی را دارند ممکن است ایرج در نگاه اول کاراکتری منفی باشد اما خصوصیات و وجهه مثبت هم دارد که مخاطب آن را دوست داشته باشد. این خصوصیات که برای کاراکترها در نظر گرفته شده بود آن ها را بیش از پیش واقعی و ملموس می‌کند که برایم جذاب بود. من شانس داشتم  که جناب  قویدل (کارگردان) و جناب سبط احمدی (تهیه کننده) به من اعتماد کردند و این نقش را به من سپردند که از ایشان به دلیل اعتمادشان سپاسگزارم.

 

 *دغدغه‌ام دنبال کردن فرهنگ و آداب اقوام است

وی درباره علاقه‌اش به اقوام و فرهنگ و رسوم آن‌ها گفت: علاقه زیادی به آشنایی با فرهنگ و رسوم اقوام مختلف ایران داشته و دارم و برای من آشنایی با اقوام بسیار جذاب است‌ یکی از دغدغه‌های من دنبال کردن فرهنگ و آیین اقوام مختلف است و علاقه زیادی به این دست آثار دارم. قبلا در سریال «وارش» نقش دختری بلوچ را بازی کردم و در فیلم سینمایی «اسکی باز» که درباره فرهنگ بختیاری است نقش دختری خبرنگار و عکاس را داشتم که وارد آن خطه می‌شود و درباره این قوم تحقیق می‌کند.

 *حضور هاویر در جنگ/ انتقام با انگیزه عشق

دارویت بازیگر مجموعه «ایلدا» درباره حس زنانگی شخصیت هاویر توضیح داد: از دیگر ویژگی‌های هاویر این است که در عین حال که بسیار جسور و قدرتمند است پا به پای مردها هم تیراندازی می‌کند و در قسمت‌های آتی شاهد حضورش در جنگ خواهید بود. خالی از حس زنانه و عاطفی نیست. او احساس عاطفی و زنانه هم دارد و به دلیل عشقی که به شیرزاد دارد تصمیم به انتقام می‌گیرد؛ ترکیب جذابی بین عشق و زنانگی هاویر و جسارت و قدرت او است.

وی در پاسخ به این سوال که چقدر از این دست زنان در میان ایلات و عشایر دیده می‌شود گفت: با توجه به مطالعات و حضور در میان اقشار مختلف فکر می‌کنم زنان زیادی مثل هاویر داریم. از زمان پخش سریال کامنت‌های زیادی دریافت کردم که شخصیت‌ها و کاراکترهای واقعی را در مقایسه با هاویر علاقمندان به این فرهنگ و سنت و مخاطبین سریال نام می‌برند. در قصه‌های مربوط به فرهنگ لر هم این دست زنان ترسیم شده است.

 

 *شانس زندگی ام شغل والدینم بود

وی درباره یادگیری فرهنگ و سنت اقوام مختلف ایرانی گفت: به دلیل شغل پدر و مادرم که به ترتیب ناظر ارشد کارخانجات صنعتی و آرشیتکت ساختمان بودند، هر سال در یک شهر و با یک فرهنگ و سنت زندگی کردم. در شهرهای خوزستان، یزد، اراک، میانه، تبریز ، بندر ماهشهر زندگی کردم و با هر پروژه‌ای که خانواده‌ام قبول می‌کردند به بخشی از ایران عزیز سفر می‌کردم و با فرهنگ‌های مختلف و متفاوت آشنا شدم؛ به همین دلیل به هر جایی از کشور سفر کنم احساس غریبی نمی کنم زیرا  نوع رفتار و سنت افراد را به خوبی می شناسم شاید یکی از شانس های بزرگ زندگی ام این است که به واسطه شغل والدینم در جای جای این کشور زندگی کردم. چند سال با قوم لر، عرب و ترک زندگی کردم.

*مستندات اقوام لر را دیدم

دارویت درباره مطالعه درخصوص نقش «هاویر» توضیح داد: به پیشنهاد آقای قویدل موزه ای در خرم آباد بود که دارای فیلم های مستند زیادی مربوط به آداب و رسوم مردم (عزا، عروسی و...) بود که بعد از هر آف صحنه ای که شامل من می‌شد به موزه می‌رفتم و از آن فیلم ها برای رسیدن هرچه بهتر به نقش استفاده می کردم که کمک بسیار خوبی بود.

 

 *دیالوگ‌ها کلمات اصیل لری است

وی درباره انتقاد درباره لهجه و گویش استفاده شده در سریال گفت: از ابتدای کار آقای قویدل نظرشان این بود که یک آوای مشترکی بین همه بازیگرها وجود داشته باشد و تصمیم گرفته بودند بازیگران مجموعه لهجه نداشته باشند تا بقیه اقوام کشور هم بتوانند از سریال لذت ببرند؛ ضمن این که در دیالوگ‌های سریال که توسط نوشین پیرحیاتی نوشته شده از کلمات اصیل لری استفاده شده است. بازیگران فقط لهجه لری ندارند تا همه بتوانند از سریال استفاده کنند.

بازیگر نقش هاویر در «ایلدا» درباره مهارت‌های سوارکاری و تیراندازی و آموختن آن گفت: تیراندازی را برای سریال خانواده دکتر ماهان یاد گرفتم. در آن مجموعه نقش دختری محیط بان را بازی می‌کردم، لازم بود که تیراندازی را بیاموزم. در مورد سوار کاری و آموختن آن هم باید بگویم که در سریال ایلدا سوارکاری را آموختم. امیدوارم توانسته باشم به درستی این کاراکتر را به نمایش بگذارم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زنان فرهنگ فیلم سینمایی آوا اقوام مختلف فرهنگ و سنت زندگی کردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۳۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوی کردن‌زیر ساخت‌های فرهنگی

دریافت 42 MB

حجت الاسلام هادی سلطانی کیا، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان خوشاب در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به سخنان رهبر معظم‌انقلاب برای توجه به فرهنگ و جهاد در عرصه فرهنگی اظهار کرد: برای عمران و آبادانی ساختمان‌ها خیلی از مردم یاری می‌کنند و مهندسان می‌توانند بناهای ساختمانی را تکمیل کنند ولی در عرصه فرهنگی نیازمند جهاد مبلغان برای حضور در روستاها وتوجه به مناطق محروم و توجه به فرهنگ کودکان معصومی است که برای رشد نیازمند قوی کردن‌زیر ساخت‌های فرهنگی هستند.

تصویربردار: علی اکبر ملکی

کد خبر 6088686

دیگر خبرها

  • داستان تیتراژ سریال دلیران تنگستان
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • داستان تیتراژ سریال«دلیران تنگستان»/ وقتی موسیقی ایرانی محترم است
  • قوی کردن‌زیر ساخت‌های فرهنگی
  • ضرورت جریان شناسی تحریف تاریخ ایران
  • سریال مشاور و روایتی از باز کردن کلاف‌های پیچیده زندگی
  • (تصاویر) چهره واقعی زن داعشی سریال پایتخت | نیلوفر رجایی کیست؟!
  • بیانیه مطبوعاتی سفارت ایران در فرانسه در ارتباط با وقایع بخش کنسولی
  • تیپ و چهره واقعی «آنا ساوای» بازیگر نقش ماریکو ساما در سریال شوگون + تصاویر
  • 10 سریال گانگستری تماشایی که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند(+عکس)