Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، دفتر ریاست جمهوری لبنان بیانیه‌ای را در خصوص زمان رایزنی‌های پارلمانی برای تشکیل دولت جدید این کشور صادر کرد.

بر اساس این گزارش، در بیانیه این دفتر آمده است که «میشل عون» رئیس جمهور لبنان رایزنی‌های پارلمانی جهت تشکیل دولت جدید را به هفته آینده موکول کرده است.

طبق اعلام دفتر ریاست جمهوری لبنان، رایزنی‌های پارلمانی برای تعیین نخست وزیر جدید این کشور پنجشنبه هفته آینده آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که پیشتر «مصطفی ادیب» به دلیل برخی کارشکنی‌های داخلی و فشارهای خارجی از تشکیل کابینه جدید انصراف داده بود.

درحال حاضر «حسان دیاب» به عنوان نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان اداره امور کشور را در دست دارد. وی پس از انفجار مهیب بیروت از سِمَت خود استعفا کرده بود.

کد خبر 5042993

منبع: مهر

کلیدواژه: میشل عون لبنان بیروت ایالات متحده امریکا عراق دونالد ترامپ ویروس کرونا رژیم صهیونیستی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 مناقشه قره باغ فلسطین عربستان سعودی ارمنستان لبنان جو بایدن جمهوری آذربایجان ترکیه رایزنی های پارلمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۳۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند

دفتر کاپ گفته است که افغانستان در معرض یک «چرخه معیوب درگیری» قرار خواهد گرفت و تغییرات اقلیمی به عنوان یک تهدید چند برابر عمل می‌کند.

نشریه دیپلمات آسیا به نقل از دفتر کاپ اعلام کرد انزوای جهانی افغانستان و ناتوانی طالبان سبب ایجاد نگرانی‌ها مبنی بر گسترش بحران اقلیمی این کشور به منطقه و فراتر از آن شده است.

به گفته این نهاد، یکی از تأتیرات منفی به قدرت رسیدن دوباره طالبان در افغانستان، بازماندن این کشور از نشست‌های جهانی تغییرات اقلیمی، به‌شمول نشست‌های صندوق آب‌وهوای سبز (GCF) است.

بربنیاد این گزارش، افغانستان تنها می‌تواند ۴۰ درصد از برق مورد نیاز خود را تأمین کند که این تولید ناکافی، سبب مودجودیت حدود شش ساعت برق در مراکز صحی کشور شده است.

گفتنی است که افغانستان افزون بر بحران‌ سیاسی و اقتصادی با بحران تغییرات اقلیمی دست‌وپنجه نرم می‌کند.

کاهش آب‌های زیرزمینی، سرازیرشدن سیلاب‌های ویران‌گر، بالا رفتن درجه حرارت، کاهش بارندگی، باران‌های بی‌موقع و تغییر رطوبت هوا از نشانه‌های تغییر اقلیم در افغانستان خوانده شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست
  • معاون رئیسی: از مجلس فعلی راضی هستیم اما... /در بودجه اختلافاتی بین دو قوه وجود داشت
  • پرونده ٢ شهرستان استان یزد در حال پیگیری برای تبدیل به فرمانداری ویژه
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • اجرای قانون هوای پاک از توان مسئولین استان تهران خارج است
  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • مجلس هفته آینده جلسه علنی ندارد
  • رئیسی هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور