Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ به گزارش رویترز، به دنبال کاهش محدودیت‌های ناشی از ویروس کرونا در سنگاپور، پیش‌بینی می‌شود افت اقتصادی این کشور در سه ماهه سوم سال به میزان چشمگیری کند شود که به بانک مرکزی اجازه می‌دهد تنظیمات پولی را در هفته آینده بدون تغییر نگاه دارد.

طبق پیش‌بینی 11 اقتصاددان در نظرسنجی رویترز، انتظار می‌رود تولید ناخالص داخلی نسبت به بازه زمانی مشابه در سال گذشته، 6.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

8درصد کاهش یابد. اقتصاد سنگاپور در ماه‌های آوریل تا ژوئن 13.2درصد سقوط کرد. در حالی این کشور به قرنطینه رفت، با رکورد بدترین عملکرد خود مواجه شد.

این نظرسنجی نشان داد که تولید ناخالص داخلی بر اساس تطابق فصلی و سالانه، ممکن است 35.3درصد جهش را در ژوئیه تا سپتامبر تجربه کند، در حالی که در سه ماهه دوم، سقوط 42.9درصدی را تجربه کرده بود.

استراتژیست ارشد خزانه‌داری در HL Bank گفت: "ما انتظار داریم که از پایین‌ترین سطح سه ماهه دوم شاهد جهش باشیم، زیرا اگرچه برخی محدودیت‌ها همچنان باقی مانده اما فعالیت‌های اقتصادی در ماه ژوئن تا حدودی از سر گرفته شده است."

همه 14اقتصاددان مورد نظرسنجی توسط رویترز پیش‌بینی کردند که اداره پول سنگاپور (MAS)، در بررسی خود در تاریخ 14 اکتبر، سیاست مبتنی بر نرخ ارز را متوقف خواهد کرد. با این وجود، اقتصاددانان می‌گویند بدترین وضعیت اقتصادی به پایان رسیده، آنها انتظار دارند که روند بهبود کند باشد و سیاست‌های مالی را عامل اصلی هربازگشتی می‌دانند.

دولت حدود 100میلیارد دلار استرالیا (73.47میلیارد دلار) یا 20درصد از تولید ناخالص داخلی خود را برای کمک به خانوار و مشاغل آسیب دیده از ویروس کرونا هزینه کرده است. با این وجود انتظار می‌رود این اقتصاد کوچک در بدترین حالت خود در سال جاری، 5 تا 7درصد منقبض شود؛ در حالی که نرخ بیکاری در ماه آگوست بالاترین میزان خود را از اواسط سال 2004 تا کنون تجربه کرده است.

یکی از کارشناسان این کشور گفت: "ما در حال بهبود هستیم اما هنوز بهبودی نسبی را تجربه می‌کنیم و مسیر پیش رو احتمالا تدریجی و بسیار ناپایدار خواهد بود."

پربیننده ترین جواب دولت ایران به پیشنهاد کمک آمریکا به دلیل کرونا نگاهی به قرارداد ۲۵ساله ایران و چین خون ترامپ پادتن ویروس کرونا ساخت استقبال انگلیس برای گنجاندن توافقی بزرگتر در برجام از دست دادن اطلاعات حیاتی درباره برنامه هسته‌ای ایران

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا تولید ناخالص داخلی تولید ناخالص داخلی سیاست های پولی بهبود اقتصادی سقوط اقتصادی ویروس کرونا کرونا ویروس اخبار کرونا بازگشایی مشاغل اقتصاد سنگاپور افت اقتصادی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۸۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار

امتداد - تمام ارکان نظام باید به دنبال تداوم سیاست ثبات ارزی باشند؛ چرا که راهکار علاج اقتصاد بیمار ایران این مقوله بسیار مهم است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، آلبرت بغزیان؛ اقتصاددان در گفت‌وگو با خبرنگار ایبِنا در خصوص مدیریت بانک مرکزی بر بازار ارز و تاثیراتی که سیاست ثبات اقتصادی و ارزی در جلوگیری از سفته بازی به‌جا می‌گذارد، گفت: یکی از کارکرد‌های ثبات ارزی که طی سال گذشته توسط بانک مرکزی قابلیت خود را در اقتصاد به نمایش گذاشت، اهمیت تمرکز بر مسائلی است که به ثبات اقتصادی و ارزی منتهی می‌شود، بنابراین این موضوع علاوه براینکه در دستور کار بانک مرکزی است، باید یکی از الزامات مهمی باشد که تمام ارکان دولت‌ها به آن پایبند باشند تا اقتصاد کشور دچار مخاطرات جدی نشود که بی ثباتی ایجاد می‌کند.

وی یادآور شد: هر چند تنش‌های سیاسی و نظامی طی هفته‌های اخیر در مدت محدودی وضعیت بازار ارز را دچار مخاطراتی کرد، اما عدم دستکاری بانک مرکزی به صورت تعمدی درمسائل مرتبط با نرخ ارز نشان داد این بانک خواستار تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی است؛ به همین خاطر نیز نوسانات به تدریج کمتر شدند.

بغزیان در ادامه بحث یادآور شد: به دلیل تداوم سیاست‌های بانک مرکزی در موضوع ثبات ارزی در ماه‌های گذشته شاهد این واقعیت بسیار مهم در عرصه جامعه بودیم که مردم مدتی جویای نرخ ارز نبودند چرا که ثبات ارزی در دستور کار بود.

این اقتصاددان گفت: با اینکه در اجرای سیاست ثبات ارزی توسط بانک مرکزی نرخ دلار در بازار آزاد تفاوتی با نرخ ارز رسمی و دولتی داشت، اما به دلیل ایجاد اطمینان در مردم که بازار ارز نوسان ندارد کسی به دنبال خرید ارز و تقاضای کاذب نبود.

وی با بیان اینکه وجود ثبات ارزی باعث هدایت سرمایه‌ها به سمت بانک‌ها در حساب‌های بلند مدت و سرمایه گذاری در تولید و بورس شد، تاکید کرد: بنابراین این روند نشان می‌دهد تمام ارکان نظام باید به دنبال تحقق و تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی باشند؛ چرا که راهکار و علاج اقتصاد بیمار ایران، این مقوله بسیار مهم است.

بغزیان گفت: ثبات ارزی و بازگشت آرامش به اقتصاد و بازار‌ها منوط به رسیدن دولت به این درک است که نباید در کار بانک مرکزی دخالت کند، بلکه باید اجازه داده شود تا سیاست تثبیت در بانک مرکزی دنبال شود.

این اقتصاددان در پایان تصریح کرد: از سوی دیگر دولت نباید بابت رفع کسری بودجه و تامین نقدینگی مورد نیاز خود بانک مرکزی را تحت فشار قرار دهد، بلکه باید در این مسیر برای اجرای سیاست‌های بانک مرکزی همراه آن باشد تا زمینه برای مشارکت مردم در امر جهش تولید فراهم شود و سایر سیاست‌ها در بخش‌های مختلف نیز کارساز باشند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • سقوط بزرگ فروش چین در انتظار اپل
  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت
  • پاشنه و یک تمرین ساده برای داشتن پاهایی قوی و سالم/ روش انجام حرکت، فواید و تغییرات مورد انتظار (+فیلم)
  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • شاه کلید مهار تورم
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • مهم‌ترین بازیگران افزایش تورم کدامند؟