Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ علی اکبر حق دوست در گزارش عملکرد شهریورماه ۹۹ با اشاره به شرایط بازگشایی دانشگاه‌ها بیان کرد: موج دوم شیوع بیماری کووید ۱۹ و تردیدهای ایجاد شده پیرامون زمان و نحوه شروع به کار دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی، چالشهایی بوجود آورده بود که تصمیم گیری در این رابطه را دچار مشکل می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در خصوص بازگشایی دانشگاه‌ها اما، سیاست ما کماکان استفاده از آموزش های مجازی برای دروس نظری و محدود کردن آموزش‌های حضوری به دروس عملی و کارآموزی و کارورزی بوده است. امیدوارم با درایت و تدبیر همکاران در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، سال تحصیلی جدید را با برنامه ریزی بهتری سپری کنیم و یاد بگیریم تا در کنار کرونا فعالیت‌های آموزشی را با قدرت و کیفیت خوب ادامه دهیم.

حق دوست با اشاره به تغییر ساختار تشکیلاتی در معاونت آموزشی و دانشگاه های علوم پزشکی گفت: در شرایط کنونی که تغییرات در جامعه خیلی سریع اتفاق می افتد، اگر ساختارهای قدیمی اصلاح نشوند در پاسخگویی دانشگاه به نیازهای جامعه اختلال ایجاد خواهد شد. با توجه به اهمیت موضوع، قوی تر کردن گروه های آموزشی و گسترش همکاری های درونی و بیرونی بین گروه‌های آموزشی، مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های دانش بنیان در اولویت قرار می‌گیرد.

وی همچنین با اشاره به سی و نهمین نشست شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی و بررسی چالش‌های آموزشی رشته‌های دندانپزشکی به دلیل همه گیری کرونا گفت: برای غلبه بر مشکلات به ویژه در رابطه با آموزش ادغام یافته با درمان، باید از تجربیات و سطح بندی حوزه درمان در این موضوع استفاده شود و این تجربیات با توجه به ویژگی‌های رشته دندانپزشکی، بومی سازی شود تا فاصله بین درمان، پزشکی و دندانپزشکی به حداقل برسد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت درباره ترویج گفتمان پاسخگویی و دغدغه مند کردن اعضای هیئت علمی و دانشجویان نسبت به مسئولیت‌های اجتماعی گفت: تا وقتی که این بحث در بدنه دانشگاه، در گروه‌های آموزشی، برنامه‌های درسی و اذهان اعضا هیئت علمی و دانشجویان رسوخ پیدا نکند، نتیجه عینی و ملموس نخواهد داشت و لازم است پاسخگویی اجتماعی به طور جدی توسط دانشگاه‌ها در همه سطوح پیگیری شود.

وی از تدوین نقشه رشد، توسعه و تعالی دانشگاه‌ها و مرجعیت علمی خبر داد و گفت: تدوین نقشه رشد و تعالی و تمایز دانشگاه‌ها گام مهم برای نیل به مرجعیت علمی و از اولویت‌های آموزش پزشکی کشور است. در همین راستا مرکز نصر کلان پروژه تعیین نقاط تمایزی دانشگاه‌ها را انجام داده و بر اساس شاخص‌های علمی و مستندات موجود، نقاط سرآمدی هر دانشگاه احصا شده است.

حق دوست گفت: در گام بعدی، باید با تعامل با دانشگاهها نقشه راه توسعه و تعالی هر دانشگاه برای رسیدن به مرجعیت علمی تدوین شود. داشتن نقشه راه مدون می‌تواند در برنامه ریزی‌های راهبردی برای توسعه همه جانبه دانشگاه‌ها کمک شایانی کند و منجر به توسعه هدفمند و متوازن شود.

وی درباره بین المللی سازی آموزش پزشکی اظهار کرد: تمرکز دانشگاه‌ها، بیشتر روی جذب دانشجوی خارجی در سال‌های اخیر بوده، در حالیکه بین‌المللی سازی مفهوم بسیار وسیع‌تری از جذب دانشجوی خارجی دارد و ما باید در دانشگاه افرادی در تراز بین‌المللی تربیت کنیم که بتوانند در سطح بسیار بالایی مدیریت کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت از واسپاری مسئولیت برگزاری همایش کشوری آموزش علوم پزشکی به دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و گفت: یکی از تصمیم‌های مهم بعد از برگزاری بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی گرفته شد، این بود که وزارت بهداشت خود به طور مستقیم درگیر اجرای این همایش نباشد و مسئولیت برگزاری آن به دانشگاه‌های علوم پزشکی واگذار شود. بنابراین مسئولیت برگزاری همایش بعدی آموزش علوم پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی شیراز واگذار شد.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1075956 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۷۵۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیام تبریکی به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، این دهه را فرصت مغتنمی دانست تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم.

متن پیام تبریک قاسم عموعابدینی به شرح زیر است:

خدمت‌رسانی به جامعه، فرهنگ‌سازی و توسعۀ حرفه‌ای تدریس از جمله اهداف راهبردی دانشگاه‌های موفق دنیاست. جایگاه والای ایران در کسب دستاوردهای علمی، مرهون تلاش‌های عالمانه و متعهدانه اعضای هیات علمی و یاوران علمی است که روشنی‌بخش مسیر اعتلای دانایی و فرهیختگی‌اند. بخش اعظم این تلاش‌ها در کلاس‌های درس که سنگر اصلی خدمت‌رسانی اساتید است، در تعامل اثربخش با دانشجویان رقم می‌خورد.

دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی است تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم. توجه به کیفیت در آموزش عالی از لوازم نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی است و همت ستودنی و کوشش خستگی‌ناپذیر بزرگ‌مردان و زنانی که طلایه‌داران علم‌آموزی و معرفت‌افزایی هستند، در تحقق دانشگاه حکمت‌بنیان و تمدن‌آفرین نقشی مهم و غیر قابل انکار دارد.

در دانشگاه ها، اساتید نه تنها از آثار علمِ آموزش، بهره‌مند هستند، بلکه در تولید آن مشارکت دارند و تولید این دانش منحصر به متخصصان آموزش نیست. تحقق دانشگاه تمدن‌ساز و حکمت‌بنیان و تحقق مرجعیت علمی و سرآمدی جهانی آموزش، نیازمند توجه جدی به مقولۀ آموزش است و بر این اساس رویکرد برنامه‌محوری، استادمحوری، شاگردپروری و اخلاق‌مداری در کانون توجه نظام آموزش عالی کشور بر اساس برنامه هفتم توسعه قرار دارد.

معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با تأکید بر نقش مهم اساتید در این مسیر، انتخاب سرآمدان آموزشی را مورد توجه قرار داده است. دهه سرآمدی آموزش در سال ۱۴۰۳ با شعار «سرآمدی آموزشی، هدفمندی و مردمی‌سازی آموزش» از هشتم تا هفدهم اردیبهشت ماه در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با هدف تبیین جایگاه والای آموزش و تقدیر و تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می شود.

در پایان، با تبریک دهۀ سرآمدی به همه تلاشگران عرصه آموزش در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، بر عهد خود، که حمایت همه‌جانبه از توسعه کیفی، نیازمحوری و مبتنی بر دانایی فرایند آموزشی است، تأکید می‌کنم و از همه دست‌اندرکاران برای برگزاری هر چه با شکوه‌تر این مراسم دعوت می‌نمایم.

کد خبر 6089608

دیگر خبرها

  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد