Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از آستان نیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی در دیدار اعضای فراکسیون محرومیت‌زدایی و ‌گروه‌های جهادی مجلس شورای اسلامی که در تالار ولایت حرم مطهر رضوی انجام شد، ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، به روایت «اِعلَموا اَنَّ حَوائِجَ النّاسِ اِلَیکُم مِن نِعَمِ اللهِ عَلَیکُم، فَلا تَمَلُّوا النِّعَمَ فَتُحَوَّلَ اِلی غَیرِکُم» از امام حسین(ع) اشاره و ابراز کرد: امام حسین(ع) در این روایت می‌فرمایند عرض حاجت مردم به شما، از نعمتهای الهی است، پس‌ازاین نعمت خسته نشوید که اگر چنین باشد خداوند زمینه‌ی آن را از انسان می‌گیرد و به دیگری می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به جایگاه دستگیری و گره‌گشایی از مشکلات نیازمندان در مکتب اسلام، عنوان کرد: در نگاه اسلامی مراجعه و عرض نیاز مردم به انسان یک نعمت است و اینکه انسان، توانایی برای یاری و خدمت به مردم داشته باشد، یک «نعمت الهی» به شمار می‌رود، اما در نگاه مادی این امر زحمت و مزاحمت دانسته می‌شود، لذا از مواجه با مردم فرار می‌کنند.

وی سفرهای استانی مسئولان و نمایندگان مجلس را اقدامی بسیار ارزشمند ارزیابی و عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب از زمستان سال 69 سفرهای استانی خود را با همراهی مسئولان دولتی آغاز کردند، هدف ایشان از این سفرها آشنایی مسئولان با مسائل و مشکلات مناطق مختلف کشور بود، معظم له تلاش کردند این فرهنگ را در میان مدیران و تصمیم گیران کشور تزریق کنند که بروید از نزدیک مشکلات را ببینید تا بتوانید درست تصمیم‌گیری کنید.

مسئولان با سفرهای استانی از نزدیک مشکلات مردم را ببینند

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی حاضر در جلسه گفت: سفرهای استانی را تعطیل نکنید تا در میان مسئولان کشور این فرهنگ شود که تصمیم سازان و تصمیم گیران باید شخصاً به مناطق محروم بروند و درد مردم را از نزدیک ببینند و بفهمند.

وی محرومیت‌زدایی را نیاز امروز کشور دانست و به اعضای فراکسیون محرومیت‌زدایی و ‌گروه‌های جهادی مجلس شورای اسلامی گفت: در محرومیت‌زدایی روی یک مسئله خاص تمرکز کنید، یک مشکل را کامل حل کنید و سپس به سراغ مشکلات بعدی بروید.

تولیت آستان قدس رضوی در ادامه با اشاره به آموزش از راه دور محصلان در دوران کرونا، عنوان کرد: امروز دانش آموزان مناطق محروم امکان تحصیل از طریق فضای مجازی را ندارند، محرومان جامعه از امکاناتی مانند کامپیوتر و اینترنت برخوردار نیستند لذا فرزندان آن‌ها دچار عقب‌ماندگی تحصیلی می‌شوند، در مقابل آن‌هایی که متمکن بوده از تمامی امکانات برخوردار هستند، باید برای تحصیل مستضعفین در این شرایط فکری کرد، این مشکل توسط نمایندگان مجلس قابل‌حل است تا عدالت آموزشی در کشور برقرار شود.

وی بابیان اینکه حضور اعضای فراکسیون محرومیت‌زدایی و ‌گروه‌های جهادی مجلس شورای اسلامی در کمیته امداد و بنیاد مستضعفان می‌تواند مثمر ثمر باشد، بیان کرد: این حضور علاوه بر اینکه موجب آشنایی نمایندگان با فعالیت‌ها و خدمات این نهادها می‌شود، می‌تواند موجب رفع مشکلات و تنگناهای آن‌ها برای امدادرسانی بهتر و بیشتر به نیازمندان و محرومان شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی با اشاره به تفاوت کار محرومیت‌زدایی در مجلس شورای اسلامی با نهادهای امدادرسان، عنوان کرد: از مجلس شورای اسلامی این توقع می‌رود که محرومیت‌زدایی در تراز مجلس داشته باشد، به این معنا که با طراحی و قانون‌گذاری گام‌هایی اثرگذار در رفع محرومیت مناطق محروم بردارد.

لزوم تشویق و حمایت مجلس از سرمایه‌گذاران مناطق محروم

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی گفت: مجلس می‌تواند موانع قانونی سر راه خدمت‌رسانی به نیازمندان و محرومیت‌زدایی را بردارد، همچنین با وضع قوانینی سرمایه‌گذاران را برای سرمایه‌گذاری در مناطق محروم تشویق و حمایت کند.

وی بابیان اینکه مجلس باید با اتخاذ تدابیر و تصویب قوانینی موجب توزیع عادلانه امکانات و سرمایه‌های مادی و انسانی در کل کشور شود، ابراز کرد: متأسفانه اکنون بسیاری از نخبگان، سرمایه‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در پایتخت متمرکزشده است، باید تدابیری اندیشیده و قوانینی وضع شود تا این سرمایه‌ها به‌طور عادلانه در کشور توزیع شوند.

عدالت در نظارت مجلس

تولیت آستان قدس رضوی عدالت در نظارت را یکی دیگر از مسئولیت‌های نمایندگان مجلس دانست و عنوان کرد: مناطق برخوردار کشور از امکانات و دسترسی به رسانه‌ها بهره‌مند هستند، اگر اشکال، نابسامانی، تعطیلی قانون و یا توقف پروژه‌ای را ببینند از طریق رسانه‌ها و فضای مجازی و قدرتی که در این زمینه‌دارند به مسئولین تذکر می‌دهند، اما مناطق کم برخوردار تنها محرومیت معیشت ندارند بلکه در دسترسی به رسانه‌ها و بیان مشکلات نیز محروم هستند.

وی تصریح کرد: پروژه‌هایی در مناطق محروم رهاشده است که اگر در شهرهای بزرگ بود تاکنون بارها به سرانجام رسیده بود، این کار نمایندگان است که به مناطق محروم کمک و به آن‌ها رسیدگی کنند، نباید نظارت نمایندگان تنها به شهرهای بزرگ و مناطق برخوردار معطوف باشد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات محرومیت‌زدایی آستان قدس رضوی اشاره کرد و گفت: بر اساس حکم رهبر معظم انقلاب آستان قدس رضوی رسیدگی به مناطق محرومی از کشور که در آن‌ها موقوفه دارد، مناطق محروم حاشیه مشهد و توجه به زائران محروم و نیازمند را وظیفه خود می‌داند.

تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اینکه بخشی از عواید موقوفات مناطق محروم را صرف نیازمندان آن مناطق خواهیم کرد، گفت: حاشیه شهر مشهد ازجمله مناطق محرومی است که آستان قدس رسیدگی به آن را به میزان توان و امکانات وظیفه خود می‌داند، بنده چه پیش از مفتخر شدن به خادمی حضرت رضا(ع) و چه پس‌ازآن بارها از حاشیه شهر مشهد بازدید و به‌طور مُفصل وضعیت آن را بررسی کرده‌ام.

آستان قدس رسیدگی به حاشیه مشهد را وظیفه می‌داند

وی با اشاره به سکونت یک و نیم میلیون نفر از جمعیت مشهد در حاشیه این شهر، افزود: موضوع رسیدگی به حاشیه شهر مشهد همواره از دغدغه‌های مقام معظم رهبری بوده است، لذا وظیفه خودمان می‌دانیم به میزان توان و امکانات برای محرومیت‌زدایی از این منطقه تلاش کنیم؛ در این راستا اخیراً با همکاری بسیار خوب شهرداری مشهد، اجرای ۱۲ پروژه بزرگ شهری باهدف ساماندهی حاشیه مشهد آغازشده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی بابیان اینکه آستان قدس رضوی برای اجرایی شدن این پروژه حدود 28 هکتار زمین را در اختیار مدیریت شهری قرار داده است، گفت: آستان قدس به میزان امکانات و توان هیچ تعللی در همکاری با مسئولان و کمک به آنان برای رفع مشکلات مردم ندارد.

وی ضمن اشاره به اقدامات آستان قدس رضوی در دوران شیوع ویروس کرونا برای رسیدگی به نیازمندان، ابراز کرد: در این دوران آستان قدس رضوی صد میلیارد تومان برای رسیدگی به نیازمندان و محرومان هزینه کرده است، همچنین با اعزام هیئت‌هایی به تمام بیمارستان‌های درگیر کرونا کشور و اهدای بسته‌ها و غذای متبرک به بیماران و کادر درمانی از آن‌ها دلجویی کرده است، همچنین در این دوران رواق امام خمینی(ره) به پایگاهی برای بسته‌بندی ارزاق غذایی توسط خدام برای نیازمندان مبدل شد.

تولیت آستان قدس رضوی در پایان از نمایندگان مجلس خواست که با وضع قوانینی از فرهنگ وقف و استنقاذ حقوق موقوفه حمایت کنند.

گفتنی است، در ابتدای این دیدار سید احسان قاضی‌زاده هاشمی رئیس فراکسیون محرومیت‌زدایی و گروه‌های جهادی مجلس شورای اسلامی به بیان گزارشی از فعالیت‌های این فراکسیون پرداخت و در ادامه تعدادی از اعضا این فراکسیون به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/ 70042/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: تولیت استان قدس رضوی حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی مشکلات مردم اعضای فراکسیون محرومیت زدایی گروه های جهادی مجلس شورای اسلامی گروه های جهادی مجلس شورای اسلامی حجت الاسلام والمسلمین مروی فراکسیون محرومیت زدایی تولیت آستان قدس رضوی نمایندگان مجلس سفرهای استانی مناطق محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۷۸۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد هاشمی رفسنجانی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخاب مجلس گفت: مجلس دو وظیفه مهم دارد یکی قانونگذاری و دیگری نظارت بر اجرای قانون است.

وی در گفتگو با ایرنا افزود: اکنون بسیاری از مشکلاتی که در کشور بخصوص در حوزه فساد به وجود می‌آید به دلیل عدم نظارت بر اجرای قانون است چراکه اگر نظارتی وجود داشت اینقدر فساد نبود. مشکلات کوچک و بزرگی که در حال حاضر در کشور وجود دارد اگر نیاز به قانون مناسب دارند، این قوانین باید تصویب شوند.

این فعال سیاسی نقش مجلس در اداره کشور را نقش بسیار بزرگ و بااهمیتی توصیف و خاطرنشان کرد: از این جهت اگر نمایندگان مجلس کسانی باشند که دانش و تعهد و نظارت بر اجرا داشته و کارآمد باشند و قوانین خوب تصویب کنند وضعیت کشور و مردم بهتر از این خواهد بود.

هاشمی ادامه داد: بنابراین به لحاظ تحلیلی بسیار مهم است که مردم با توجه به شرایطی که دارند نمایندگانی را انتخاب کنند که آنها را به‌ خوبی می‌شناسند و مطمئن هستند که در جهت رسیدگی به حل مشکلات مردم حرکت می‌کنند، قوانین مناسب تصویب و بر آن قوانین نظارت می‌کنند.

دغدغه مجلس آینده حل مشکلات و چالش‌های کشور باشد

وی تصریح کرد: مشارکت و حضور پرشور مردم ‍پای صندوق‌های رای از این جهت مهم است که مجلسی روی کار بیاید که هم دغدغه و شرایط مردم را مدنظر قرار دهد و هم برای رفع گرفتارهای‌ مردم تلاش کند و از طرفی نظارت بر اجرای قوانین هم داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903314

دیگر خبرها

  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • هافبک محروم یوونتوس بازیگر شد!
  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • فدراسیون فوتبال بانوان بقیه تیمها راهم محروم کرد!
  • آبرسانی به ۷۸ هزار نفر از جمعیت روستایی لرستان