Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای از سفر «الیوت آبرامز» به آلمان برای دیدار با نمایندگانی از کشورهای انگلیس، فرانسه، آلمان و همچنین اتحادیه اروپا خبر داد.

هدف از سفر آبرامز که نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و ونزوئلا است؛ رایزنی در باب سیاست تعامل با ایران، پاسخگو کردن این کشور از بابت اتهامات حقوق بشری، عدم رفع تحریم‌های تسلیحاتی و همچنین اقدام بین‌المللی در مواجهه با برنامه هسته‌ای آن عنوان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صحبت درباره اتهامات حقوق بشری ونزوئلا و موضع‌گیری علیه انتخابات پارلمانی این کشور که ماه دسامبر برگزار خواهد شد از دیگر محورهای این سفر دو روزه بود که در بازه زمانی ۱۷ الی ۱۸ مهر انجام شد.

این در حالی است که ساعاتی پیش، هایکو ماس وزیر خارجه آلمان، در واکنش به تحریم ۱۸ موسسه مالی ایران توسط وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد: ما در سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران مشارکت نمی‌کنیم و همواره مخالفت خود را با اجرای این سیاست ابراز کرده‌ایم.

در همین رابطه «ماریا آدِبار» سخنگوی وزارت خارجه آلمان، نیز در نشستی خبری با انتقاد از تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، گفت: این تحریم‌ها ارسال کالاهای بشردوستانه به ایران را باز هم دشوارتر می‌کند و این از دیدگاه ما در دوران کرونا نشانه خوبی نیست و به این اقدام انتقاد داریم.

سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان با اشاره به مواضع کشورش درباره سیاست فشار حداکثری آمریکا گفت: ما به طور مرتب با تحریم‌های فرامرزی و فرا سرزمینی آمریکا مخالفت کرده‌ایم و در این باره همواره تاکید می‌کنیم که باید این امکان وجود داشته باشد تا تجارت بشردوستانه انجام شود.

وزارت خزانه داری ایالات متحده آمریکا روز گذشته در اقدامی خصمانه ۱۸ بانک ایرانی را تحت تحریم‌های جدید قرار داد.

در بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا آمده است که این وزارتخانه پس از رایزنی با وزارت خارجه این کشور نهادهای مالی ایران را برای قرار دادن در لیست تحریم‌ها شناسایی کرده است.

پربیننده ترین کرونا ثروت پولدارها را به ۱۰تریلیون دلار رساند! موج جهانی دلارزدایی و ذخیره طلا تشدید شد بهمنی: با کمک بخش خصوصی تحریم‌های بانکی را دور می‌زنیم آمریکا باز هم ایران را تحریم کرد!/ کدام بانک‌های ایران تحریم شدند؟ جواب دولت ایران به پیشنهاد کمک آمریکا به دلیل کرونا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آلمان برنامه هسته ای ایران واشنگتن ونزوئلا وزارت خارجه آمریکا الیوت آبرامز قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۷۹۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی عرب زبان وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد

 به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از رویترز، سخنگوی عرب زبان وزارت خارجه آمریکا به دلیل مخالفت خود با سیاست واشنگتن در رابطه با جنگ غزه، استعفا کرد.

وب سایت این وزارتخانه نشان داد که هاله گریت همچنین معاون مرکز رسانه منطقه‌ای دبی بود و تقریباً دو دهه پیش به عنوان افسر سیاسی و حقوق بشر به وزارت امور خارجه پیوست.

او در وب‌سایت شبکه‌های اجتماعی لینکدین نوشت: من پس از ۱۸ سال خدمت برجسته در مخالفت با سیاست غزه آمریکا، در آوریل ۲۰۲۴ استعفا کردم. 

یکی از سخنگویان وزارت امور خارجه که در نشست مطبوعاتی روز پنجشنبه درباره این استعفا گفت این وزارتخانه کانال‌هایی برای نیروی کار خود دارد تا در صورت مخالفت با سیاست‌های دولت، نظرات خود را به اشتراک بگذارند.

پیش از این نیز سه مسئول آمریکایی در اعتراض به حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی در جنگ غزه استعفا کرده بودند.

نزدیک به یک ماه قبل، آنل شلین از دفتر حقوق بشر وزارت امور خارجه استعفای خود را اعلام کرد و جاش پل، مقام وزارت امور خارجه در ماه اکتبر استعفا کرد.

طارق حبش، یکی از مقامات ارشد وزارت آموزش آمریکا که فلسطینی-آمریکایی است، در ماه ژانویه از سمت خود کناره گیری کرده بود.

آمریکا در بحبوحه حمله مداوم اسرائیل به غزه که ده‌ها هزار شهید برجای گذاشته و سبب ایجاد یک بحران انسانی شده است، در سطح بین المللی و گروه‌های حقوق بشری به دلیل حمایت از اسرائیل مورد انتقاد شدید قرار گرفته است.

گزارش‌هایی از نشانه‌هایی از مخالفت در دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، با ادامه افزایش تلفات در جنگ وجود دارد.

در ماه نوامبر، بیش از هزار مقام در آژانس توسعه بین المللی آمریکا بخشی از وزارت امور خارجه، نامه سرگشاده‌ای را امضا کردند که در آن خواستار آتش بس فوری شدند. اسنادی که از سیاست دولت انتقاد می‌کنند نیز به کانال مخالف داخلی وزارت امور خارجه ارسال شده است.

این جنگ همچنین باعث بحث شدید و تظاهرات ضد جنگ در سراسر آمریکا، مهمترین متحد اسرائیل شده است.

دیگر خبرها

  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • تور منطقه‌ای «جان بس» برای رایزنی درباره افغانستان
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر به‌عنوان ابزار سیاسی علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • کره شمالی : آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می کند
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • تحریم مشترک سه کشور علیه ایران | از اشخاص تا هواپیما و کشتی!
  • صف‌آرایی شکست‌خوردگان، علیه ایران | آمریکا و اروپا دوباره دست به تحریم شدند
  • سخنگوی عرب زبان وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد