Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-28@09:46:05 GMT

سود داغ 41 درصدی برای «کهمدا»

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۸۲۳۸۱

سود داغ 41 درصدی برای «کهمدا»

در حالی که فروش مقداری شرکت شیشه همدان افت فاحشی داشت اما؛ سودآوری رشد مطلوبی را تجربه کرد.   به گزارش پول نیوز، شرکت شیشه همدان سال مالی منتهی به خرداد ماه دارد و در سال مالی 99 توانست به ازای هر سهم 1253 ریال سود ساخت که نسبت به سال مالی 98 رشد 41 درصدی را نشان می دهد.


درآمدهای عملیاتی در این رشد اثرگذاری بالایی داشت و با افزایش 54 درصدی موجب شد، سود ناخالص افزایش 74 درصدی را تجربه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




تعداد فروش محصولات «کهمدا» در سال مالی 99 افت بسیار قابل توجهی داشت و در حالی که سال مالی 98 با فروش 330 هزار تن محصول به پایان رسید، در سال مالی 99 به فروش 74 هزار تنی قناعت کرد. در این میان، فقط افزایش نرخ های فروش به کمک شرکت آمد تا درآمدها افت نکند و تا سطح 2 هزار و 644 میلیارد ریال صعود کند.


با توجه به پایان یافتن عمر استاندارد کوره واحد (۱)، میزان تولید با فرض ادامه فعالیت کوره مذکور تا پایان سال مالی منتهی به 1400 به میزان ۷۰ هزار تن و مبلغ فروش 3 هزار میلیارد ریالی پیش بینی شده است. با توجه به روند فروش طی سنوات گذشته پیش بینی می شود ۱۰۰ درصد محصولات تولید شده به فروش برسد. نرخ فروش محصولات برای دوره آتی متناسب با قیمت فروش فعلی برای هر تن 43 میلیون ریال برآورد گردیده است.


لازم به ذکر است که عملیات آجر چینی کوره و نصب ماشین آلات واحد ۳ در جریان است اما؛ میزان تولید و فروش این کوره در برآوردهای سال آتی منظور نشده است.


این طرح تاکنون 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برآورد شده تا پایان بهار سال 1400 به بهره برداری برسد و 93 هزار تن به تولیدات شرکت افزوده شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: محصولات شرکت شیشه همدان سودآوری فروش سال مالی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۲۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهسازی پایان می یابد

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد بذرپاش روز جمعه در بازدید از قطعه ۶ آزادراه تبریز-ارومیه با بیان اینکه بیش از ۲۶۰ کیلومتر پروژه آزادراهی و بزرگراهی در زمان حاضر در آذربایجان شرقی در دست اجراست.، گفت: این استان، استانی پهناور و مهمی بوده و جمعیت قابل توجه و دسترسی‌های ترانزیتی دارد.

وی افزود: یکی از مهمترین محورهای این استان، آزادراه تبریز- ارومیه است که سال‌های سال در قطعات مختلف در حال کار بوده و گاه تغییر سرمایه گذار را شاهد بودیم.

وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه ۱۲ کیلومتر از قطعه ۶ این آزادراه عملیاتی شده است، گفت: ۱۶ کیلومتر باقی مانده، برنامه ریزی شده تا با تزریق مالی از روش‌های مختلف شامل توزیع قیر، ردیف بودجه، ماده ۵۶ مصوب و کمک‌های بانکی در ۲ ماه آینده اجرایی شود.

وی همچنین گفت: استفاده از ظرفیت مولدسازی برای این پروژه جمع بندی و مقرر شده است تا سازمان ملی مسکن به عنوان مشارکت و با عنوان آورده دولتی به این پروژه کمک کند.

بذرپاش امسال را سال اتمام بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام قرار داده‌ایم، افزود: پروژه مراغه- هشترود نیز که یک قطعه ۲۹ کیلومتری است در مراحل پایانی بوده و نیاز به تزریق مالی دارد که در چند ماه آینده تأمین مالی خوبی خواهد شد.

وی گفت: محور تبریز-صوفیان از جمله محورهای ترانزیتی بوده و مرز بازرگان به عنوان یکی از مرزهای پرتردد ما با ترکیه است که سهم بالایی در ترانزیت دارد بنابراین نیازمند کار سریع‌تر با تزریق مالی است که در این راستا در ۲ یا سه ماه آینده محور رفت آن تکمیل شده و محور برگشت نیز تا هفته دولت آماده می‌شود.

بذرپاش با بیان اینکه در دولت سیزدهم، عزم جدی برای رفع گره‌های اصلی محورهای ارتباطی وجود دارد، گفت: حضور بنده در اینجا و همکاران استانی و ملی و مدیران استانی برای رفع گره‌ها است.

وزیر راه و شهرسازی در خصوص مناطق حاشیه نشین با اشاره به بازدید دیروز رئیس جمهور از مناطق حاشیه نشین تهران گفت: یکی از راهکارها بسته پیشنهادی ۱۹ بندی است که به شهردارهای کشور ابلاغ شده و در مورد تسریع صدور پروانه برای بافت‌های فرسوده است.

کد خبر 6088927

دیگر خبرها

  • مقصر هدر رفت ۳۰ هزار لیتر نفت کوره محکوم شد
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • بارسا چاره‌ای ندارد: فروش حداقل یک ستاره
  • امسال بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهسازی پایان می یابد
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • وعده لاپورتا به هواداران بعد از ماندنی شدن ژاوی