Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)، اسماعیل عبدالهی دبیر هیأت امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در جلسه شورای گسترش این استان تدوین نظام نامه گسترش دانشگاه را یکی از اقدامات زیربنایی و ساختاری ارزنده در سنوات اخیر برشمرد و اذعان کرد: با ابلاغ این نظام نامه، تکلیف تمام ارکان دانشگاه از کوچکترین عضو در استان تا عالی ترین مدیران سازمان بر مبنای چارچوبی مدون و نظام مند به دور از اعمال سلایق شخصی و نظرات فردی مشخص شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر تصریح کرد: اختصار و ارائه راهکارهای مناسب به دور از پیچیدگی ها و بروکراسی های معمول از محاسن این نظام نامه است.

عبدالهی با اشاره به مشخص بودن اعضای کمیته های گسترش استانی، عنوان کرد: تصمیمات باید مدلل، مستند، قابل توجیه، متناسب با ظرفیت های استانی و منطقه ای، براساس خرد جمعی و با چشم انداز مناسب اتخاذ شود.

این مسئول با بیان اینکه خوشبختانه ریل گذاری مناسبی در جهت اهداف دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته است، تشریح کرد: براین اساس مسئولیت خطیری بر همه ارکان دانشگاه محول شده است که برآورده کردن آن نیازمند کار علمی هدفمند است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر اینکه از این پس تصمیم گیری های آموزشی و آمایشی در خصوص تمام رشته های تحصیلی بر مبنای دستورالعمل نظام نامه گسترش است، اضافه کرد: تحلیل های سطحی، با نگاه منطقه ای صرف و به دور از واقعیات در درازمدت نمی تواند ما را در پیشبرد اهداف یاری و به انجام مأموریت های کلان و ملی دانشگاه نزدیک کند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مأموریت دانشگاه آزاد اسلامی گره‌گشایی از مشکلاتی است که در مسیر توسعه کشور وجود دارد، توضیح داد: ساماندهی رشته‌های تحصیلی و گسترش آن همزمان با طرح مأموریت‌گرایی و متناسب‌سازی رشته‌ها با نیازهای منطقه ای و کشور از ملزوماتی است که باید مد نظر باشد.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، کمیته گسترش استانی را یکی از مهم ترین ساختارهای دانشگاهی هر استان دانست و عنوان کرد: تصمیمات این کمیته با آینده دانشگاه ارتباط مستقیم و تنگاتنگی دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در پایان خواستار بررسی و تعیین تکلیف تصمیمات و مصوبات قبل شد.

انتهای پیام /

حمید انصاری کد خبر: 1076180 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر آمایش سرزمینی اسماعیل عبدالهی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر آمایش سرزمینی اسماعیل عبدالهی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نظام نامه منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۷۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی

از میان ۲۰ تن از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، پنج نفر اصفهانی فعال در این دانشگاه در میان پراستتنادترین استادان معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ارائه مقالات و تحقیقات علمی و پژوهشی از جمله فعالیت‌های استادان و دانشمندان فعال در مراکز دانشگاهی و آموزش عالی است که ذیل همین فعالیت‌ها استناد به مقالات و پژوهش‌های برتر علمی روز جهان از سوی استادان بعنوان یک شاخص شناخته می‌شود.

شاخصی که در کشورهای توسعه یافته و مدرن به نسبت دیگر کشورها بالاترین درصدها را نشان می دهد و کشورهایی از جمله آمریکا، چین، انگلستان، آلمان و استرالیا در این بین سرآمد پراستنادترین‌ها هستند.

در کشورمان نیز دانشگاه آزاد اسلامی نیز ۲۳ هزار عضو هیئت علمی وابسته و پیوسته فعالیت دارند، که با طرح ها و برنامه‌ریزی های مدیران این دانشگاه استادان در حمایت از اساتید فناور، زمینه ارتقا علمی و تحقیقاتی استادان، رشد ۹ برابری به نسبت چهاردهه اخیر رشد نشان می‌دهد.

استان اصفهان با داران بودن مراکز متعدد دانشگاهی، آموزشی و دانش بنیان از جمله مناطقی است که توانسته در بین پراستنادترین استادان جای گرفته و از میان ۲۰ استاد برتر پنج استاد پراستناد را به خود اختصاص دهد.

دکتر «داود طغرایی سمیرمی» از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر اصفهان، با ۶۴۹ مقاله و ۲۳ هزار و ۷۶۲ استناد در میان همه استادان دانشگاه‌های آزاد کشور سرآمد است و در جایگاه اول این فهرست جای گرفته است.

دکتر مسعود افرند با ۲۲ هزار و ۴۳۵ استناد از دانشگاه نجف آباد، دکتر آرش کریمی پور با ۱۵ هزار و ۷۶۳ استناد از واحد دانشگاهی نجف آباد، دکتر علی‌رضا نظام زاده اژیه با ۱۲ هزار و ۶۹۱ استناد از دانشگاه شهرضا و دکتر حمیدرضا بخششی راد با شش هزار و ۷۵۶ استناد از دانشگاه آزاد نجف آباد چهار استاد دیگری هستند که نامشان در میان استادان پراستناد جای گرفته است.

سهم این پنج استاد در مجموع ۸۱ هزار و ۴۰۷ مورد استناد به مقالات آنها از سوی محققان و دانش پژوهان بوده است.

کد خبر 749594

دیگر خبرها

  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد یک رسانه
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی