Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- یک پیشکسوت سینما و تلویزیون با اشاره به برگزاری جشنوراه فصل همدلی، گفت: خلق آثار هنری یقینا یکی از راهکارهای مهم در راستای زنده نگه داشتن تمام مجاهدت های کادر درمان است.
عزت‌الله مهر آوران پیشکسوت سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری آریا، شکست کرونا را در گرو تعامل و همکاری گسترده مردم با کادر درمان عنوان کرد و گفت: در حقیقت باید بدانیم که این بیماری بدون همت همگانی و همکاری با مسئولان حوزه سلامت و کادر درمان به واسطه رعایت پروتکل‌های بهداشتی مهار نخواهد شد؛ همه ما مردم در قبال متولیان حوزه سلامت، وظیفه مهمی بر دوش داریم؛ نباید با کم‌توجهی به نکات بهداشتی خستگی کادر درمان را دوچندان کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه با تاکید بر اینکه سرانجام «ویروس کرونا» محکوم به شکست است و این بیماری از بین خواهد رفت، افزود: اما مهم‌ترین مسئله‌ای که در میان به شدت حائز اهنیت است و نه تنها در اذهان جامعه کنونی بلکه در حافظه تاریخی کشورمان ماندگار خواهد شد و سینه به سینه به نسل‌های بعدی منتقل می‌شود، فداکاری و ایثارگری‌های کادر درمان است.
مهر آوران با بیان اینکه در این برهه حساس که اکثر کشورها درگیر ویروس کرونا هستند، جامعه بشری مطمئنا باید قدردان تلاش‌های کادر درمان باشد،‌ گفت: هر کس به زعم خود باید در مسیر زنده نگه داشتن خصلت‌های انسانی کادر درمان قدم بردارد و بکوشیم با بهره مندی از تمام داشته های موجود از این قشر فداکار تقدیر و میزان خستگی آنها را کم کنیم.
وی با بیان اینکه خلق آثار هنری یقینا یکی از راهکارهای مهم در راستای زنده نگه داشتن تمام مجاهدت های کادر درمان است، گفت: کسی نمیتواند نقش هنر و هنرمندان در این زمینه را انکار کند؛ لذا زبان هنر گویاترین ابزاری است که می‌تواند مقتدرانه به میدان آید و برای بازگو کردن تمام صفات نیک مسئولان حوزه سلامت به نسل‌های بعدی خوش بدرخشد؛ یکی از بی نظیرترین ابزارهای هنر ساخت و تولید مستند، سریال و هنرهای نمایشی در زمینه مقابله کادر درمان با کروناست.
این هنرمند با بیان اینکه همنوع دوستی یکی از صفات برجسته ایرانیان است، گفت: تاریخ گواه می‌دهد که مردم ایران زمین، در برهه‌های حساس که با مشکلاتی بزرگ مواجه بودند،‌به کمک همدیگر شتافتند؛ دیروز در جنگ تحمیلی و در لباس رزم،‌ امروز در لباس پرستاری در مقابله با کرونا. مردم ایران همواره در مواجه با بحران‌ها خوش درخشیدند.
وی با اشاره به جشنواره فصل همدلی که از سوی متولیان فرهنسگرای اندیشه به منظور تجلیل و تقدیر از زحمات کادر درمان راه‌اندازی شده است، گفت: راه‌اندازی این پویش‌ها مصداق بارز این حقیقت است که مردم ایران قدردان کسانی هستند که برای نجات جان ملت و کشور در خط مقدم مبارزه با دشمن قرار دارند؛ فرهنگسرای اندیشه در واقع قدردان کادر درمانی است که امروز به منظور صیانت از جان همنوعانشان در خط مقدم مقابله با کرونا قرار گرفته است.
مهر آوران با بیان اینکه متولیان فرهنگسرای اندیشه به رسالت خطیر خود در قبال کادر درمان جامه عمل پوشانده است، گفت: این اقدام این فرهنگسرای می‌تواند تلنگری برای سایر نهادهای فرهنگی باشد که در این مسیر با شدت و حدت بیشتری قدم بردارند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مهر آوران جشنواره فصل همدلی زنده نگه داشتن کادر درمان مهر آوران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۸۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی

پژوهشگران فناوری جدیدی را توسعه داده‌اند که با آن می‌توانند محتویات چربی یا همان لیپیدهای موجود در سلول‌های سرطانی را مشاهده و مطالعه کنند.

به گزارش مشرق، دانشمندان فناوری تصویربرداری جدیدی را ابداع کرده‌اند که به آنها اجازه می‌دهد تا درون یک سلول سرطانی را به صورت زنده ببینند و نحوه تعامل آن با محیط اطراف خود را مشاهده کنند.

به نقل از آی‌ای، این تیم به رهبری دانشگاه ساری(Surrey) در انگلیس به دنبال مشاهده و مطالعه محتوای چربی‌های(لیپیدها) موجود در سلول‌های سرطانی بود.

لیپیدها اجزای کلیدی سلول‌ها هستند و به سلول‌های سرطانی اجازه رشد، تکثیر و متاستاز را می‌دهند.

این تکنیک با همکاری کالج دانشگاهی لندن توسعه یافته است و شرکت داروسازی GSK و شرکت‌های یوکوگاوا(Yokogawa) و سایکس(Sciex) نیز در آن مشارکت داشته‌اند.

نظارت بر محتوای چربی سلول‌ها

با استفاده از سیستم شرکت یوکوگاوا به نام SS۲۰۰۰، سلول‌های سرطانی منفرد از یک ظرف کشت شیشه‌ای نمونه‌برداری شد. این سیستم نوآورانه سلول‌های زنده منفرد را با استفاده از لوله‌های کوچک استخراج می‌کند و امکان تجزیه و تحلیل دقیق را فراهم می‌کند. عرض این لوله‌ها به سختی ۱۰ میکرومتر، یعنی نصف قطر نازک‌ترین موی انسان است.

در مرحله بعد، این سلول‌ها با رنگ فلورسنت رنگ‌آمیزی شدند. این کار به پژوهشگران امکان داد تا قطرات لیپید را در طول آزمایش بررسی کنند.

سپس این تیم با محققان شرکت Sciex برای ایجاد یک رویکرد جدید طیف‌سنجی جرمی همکاری کرد. این روش به آنها اجازه می‌داد لیپیدها را بشکنند و ساختار واقعی سلول را تعیین کنند.

سرانجام کل این فرآیند به مشاهده چگونگی تکامل سلول‌های سرطانی در پاسخ به تغییرات محیط اطراف منجر شد.

یوهانا فون گریشتن از دانشکده شیمی و مهندسی شیمی دانشگاه ساری گفت که مشکل سلول‌های سرطانی این است که هیچ دو سلولی شبیه به هم نیستند.

وی افزود: این امر طراحی یک درمان خوب را سخت‌تر می‌کند، زیرا برخی سلول‌ها همیشه بیش از سایرین در برابر درمان مقاومت می‌کنند. با این حال، همیشه ثابت شده است که مطالعه سلول‌های زنده پس از حذف آنها از محیط طبیعی، با جزئیات کافی برای درک واقعی آرایش آنها دشوار است. به همین دلیل بسیار هیجان انگیز است که بتوانیم سلول‌های زنده را زیر میکروسکوپ نمونه‌برداری کنیم و محتوای چربی آنها را یک به یک بررسی کنیم.

به گفته پژوهشگران این یافته‌ها می‌توانند بینشی در مورد چگونگی واکنش سلول‌ها به تشعشع ارائه دهند.

پژوهشگران همچنین از این رویکرد تازه کشف شده برای تجزیه و تحلیل مولکول‌های چرب لیپیدی در چندین سلول سرطانی استفاده کردند. جالب توجه است که آنها تفاوت‌هایی را در نمایه لیپیدی سلول‌های مختلف شناسایی کردند.

کارلا نیومن معاون مدیر بخش تصویربرداری سلولی و دینامیک در GSK در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: روش جدید ما راه را برای مطالعه سلول‌های سرطانی با جزئیاتی که قبلاً ندیده‌ایم، هموار می‌کند. یک روز نیز ممکن است بتوانیم ببینیم که چگونه سلول‌های سرطانی با همسایگان خود ارتباط برقرار می‌کنند. این می‌تواند درمان‌های جدید و هدفمندتری را فراهم کند.

این تکنیک می‌تواند بینش‌های ارزشمندی در مورد چگونگی پاسخ انواع سرطان به درمان‌ها ارائه دهد. همچنین می‌تواند به پزشکان در درک تأثیر تابش و تشعشع بر سلول‌ها کمک کند، به ویژه اینکه چگونه برخی از سلول‌های سرطانی در برابر پرتودرمانی مقاومت می‌کنند. این مقاومت ممکن است به عود سرطان منجر شود.

درک عمیق‌تر از بیولوژی سرطان می‌تواند به توسعه درمان‌های مؤثرتری در آینده منجر شود.

علاوه بر این، پژوهشگران بیان می‌کنند که مطالعه لیپیدها داخل سلول‌های منفرد ممکن است به بخش‌های مختلف سلامت از جمله ایمنی و بیماری‌های عفونی نیز کمک کند.

این یافته‌ها در مجله Analytical Chemistry منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • پخش زنده| جشنواره ملی امتنان از کارگران با حضور رئیس‌جمهور
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • برگزاری تمرین امروز پرسپولیس با ۵ مصدوم
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • عملیات بیت المقدس نقطه عطف دفاع مقدس است
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر زیبای دژکرد
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است
  • همدلی مردم ایران با تیم ملی فوتسال
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است