Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

ترامپ این اختلافات را نادیده گرفت و در ویدئویی که از کاخ سفید منتشر شد، گفت: «از کووید–۱۹ نترسید».

اما تفاوت های بسیاری در زمینه مداوای رئیس جمهوری ۷۴ ساله آمریکا با بسیاری از شهروندان آمریکایی در رده سنی او وجود دارد.

امکان گرفتن آزمایش های مکرر از ترامپ فراهم بوده است که اکثر هفتاد و چهار ساله های آمریکایی از آن بی بهره اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه گاردین در گزارشی در این خصوص نوشت: احتمال مثبت شدن نتیجه آزمایش های رئیس جمهوری سفیدپوست آمریکا کمتر از سایرین بود. براساس اعلام سازمان آمریکایی موسوم به «بنیاد خانواده کایزر»، اگرچه نسبت آزمایش کرونا در گروه های نژادی و قومی یکسان است، نتیجه آزمایش بیماران لاتین تبار بیش از دو برابر و نیم بیشتر است و این میزان در بیماران سیاهپوست و آسیایی تبار تقریبا دو برابر سفیدپوستان است.

این مساله نشان می دهد که افراد رنگین پوست در آمریکا با موانع بیشتری برای انجام آزمایش کرونا روبه رو هستند.

به افرادی که آزمایش کرونا در آنها مثبت می شود، گفته می شود صرفنظر از سن و سالشان علائم بیماری را در منزل کنترل کنند.

اما ترامپ از این امکان برخوردار بود که به محض مثبت شدن نتیجه آزمایش، از بالگردی شخصی برای انتقال به بیمارستان نظامی برخوردار شود.

وی در منزل خود در کاخ سفید نیز از مراقبت های ویژه تیمی از متخصصان حرفه ای و متعهد بهره مند بود.

وی به کلینیکی در منزل مجهز به اتاق های آزمایش و تجهیزات بیمارستانی دسترسی دارد که تجهیزاتی برای انجام عملیات نجات بخش اضطراری را نیز دربرمی گیرد. همچنین در صورت پیشامد اتفاقی اورژانسی، می تواند به ناوگان بالگردی اش متوسل شود تا ظرف چند دقیقه به بیمارستان انتقال یابد.

«کروتیکا کوپالی» پزشک بیماری های عفونی در دانشگاه پزشکی کارولینای جنوبی گفت: رئیس جمهوری به بهترین متخصصان، بهترین مراقبت های پزشکی و هرگونه تمهیدات جبران کننده پزشکی که بخواهد، دسترسی دارد. این آنگونه مراقبت های پزشکی نیست که اکثر مردم در آمریکا و در جهان از آن برخوردارند.

اگر یک فرد ۷۴ ساله در بیمارستان پذیرش شود، می تواند همچون رئیس جمهوری به داروی ضد ویروسی رمدسیویر دسترسی داشته باشد. اما به جز در مواردی که در یک آزمایش بالینی ثبت نام کند، نمی تواند از درمان پادتن آزمایشی که ترامپ از آن برخوردار شد، بهره مند شود.

شرکت آمریکایی دارویی «ریجنرون» اعلام کرد که این نوع درمان برای کمتر از ۱۰ نفر در خارج از رویه آزمایش بالینی مهیاست.

پس از کاهش سطح اکسیژن ترامپ، وی تحت درمان استروئیدی قرار گرفت که معمولا برای افرادی در مرحله وخیم این بیماری مورد استفاده قرار می گیرد.

پزشکان ترامپ مشخص نکرده اند که آیا وی دگزامتازون دریافت کرده است یا نه، زیرا بیماری اش وخیم تر از آنچه آنها گفته اند، بوده یا دلایل دیگری داشته است.

ترامپ تنها فرد در دنیا است که گفته می شود از این ترکیب درمان پزشکی برخوردار شده است.

به طور معمول، بیماران به هنگام دریافت داروهای تزریقی و آزمایشی از بیمارستان مرخص نمی شوند.

به گفته کوپالی، این واقعیت که ترامپ توانست از بیمارستان مرخص شود، نشان می دهد که تا چه حد از مراقبت های خاصی در مقایسه با سایرین برخوردار شده است.

ترامپ از بابت هزینه های درمان نگرانی ندارد، زیرا پوشش درمانی رایگان، یکی از مزایای رئیس جمهوری بودن است.

هفتاد و چهار ساله های دیگر برای تامین هزینه های درمان خود به بیمه سلامت دولت برای افراد ۶۵ سال به بالا چشم دوخته اند.

یک بیمار ۷۴ ساله پس از پذیرش در بیمارستان باید یک هزار و ۴۰۸ دلار قبل از شروع استفاده از بیمه پرداخت کند. اکثر مشمولان بیمه پزشکی سالمندان از پوشش مازاد برای کاهش این هزینه ها برخوردارند، اما ۶.۱ میلیون نفر تنها به مزایای اولیه دسترسی دارند.

چنانچه فردی با بسته اولیه مجبور به ماندن در بیمارستان بیش از مدت اقامت ترامپ باشد، در ازای هر یک روز اضافه در بیمارستان باید ۳۵۲ دلار دیگر پرداخت کند. این برای افرادی با مکمل های بیمه پزشکی سالمندان کاملا رایگان نیست.

موارد اضافه شده می تواند برای سالمندان تا ۴۶۱ دلار حق بیمه ماهیانه هزینه داشته باشد و آنچه تحت پوشش قرار می گیرد به نوع مکمل بستگی دارد.

همانند ترامپ، اکثر افراد ۷۴ ساله از بابت هزینه درمان هایی چون اکسیژن مکمل نگران نیستند. اما بیشتر مراقبت های دیگری که ترامپ از آن برخوردار می شود، برای اکثر افراد مسن پوشش داده نمی شود.

بیماران مشمول بیمه سلامت سالمندان برخلاف رئیس جمهوری باید در ازای دریافت داروهای بدون نسخه همچون ویتامین دی، زینک، ملاتونین و آسپرین، پول پرداخت کنند.

اما با وجود مراقبت های منحصر به فردی که ترامپ دریافت می کند، هنوز هم فردی ۷۴ ساله است، مساله ای که وی را در خطر بالای ابتلا به مشکلات حاد تنفسی به دلیل ابتلا به کرونا قرار می دهد.

براساس اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا، مرگ ناشی از کرونا در افراد ۶۵ تا ۷۴ سال تقریبا ۹۰ برابر بیش از افراد ۱۸ تا ۲۹ سال است. این میزان برای بیماران سیاهپوست و لاتین تبار بیشتر است.

کوپالی گفت که آسیب پذیری رئیس جمهوری در زمینه سلامت توام با تصمیم وی برای خودداری از ارائه اطلاعاتی در مورد علائم بیماری اش، صلاحیت او برای ادامه زمامداری بر کشور را زیر سوال می برد.

وی افزود: ترامپ ممکن است در سال های بعدی ریاست جمهوری با چالش های بسیاری از جمله توانایی وی در انجام وظایفش در این سمت در نتیجه علائم طولانی مدت این بیماری رو به رو شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ترامپ کرونا ویروس رئیس جمهوری ۷۴ ساله ۷۴ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۹۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط ترامپ برای کمک به اوکراین

رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، برای کمک به اوکراین شرط تعیین کرده است.

به گزارش مشرق، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، درباره کمک آمریکا به اوکراین در صورت بازگشت به کاخ سفید گفت: «در بازگشت به کاخ سفید به کی‌یف کمک خواهم کرد اما به این شرط که اتحادیه اروپا نیز باید هزینه را پرداخت کند.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت که اروپا نیز باید سهم خود را در کمک به اوکراین بپردازد.

ادعای ترامپ در حالی صورت گرفته است که گفتگوی هیأت های آمریکا و اوکراین پیرامون توافقنامه امنیتی بلندمدت میان دو کشور از روز سه شنبه بار دیگر آغاز شده است.

بر اساس اعلام رسانه‌ها، وزارت امور خارجه آمریکا در این ارتباط خبر داد که هیأت های ایالات متحده و اوکراین در مورد ادامه مذاکرات بر سر توافقنامه امنیتی بلندمدت بین واشنگتن و کی یف گفتگو کردند.

این سومین دور از گفتگوهای امنیتی دو طرف به شمار می آید.

بر این اساس، مقامات اوکراینی و آمریکایی دور سوم گفتگوها را برای دست یابی به یک توافقنامه امنیتی دوجانبه نهایی بین دو کشور برگزار کردند.

در بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری اوکراین آمده است که طرفین در مورد متن پیش نویس توافقنامه امنیتی گفتگو کردند و به پیشرفت قابل توجهی نیز در تدوین مفاد اصلی سند دست یافتند.

گفتنی است که کی‌ یف چند توافقنامه امنیتی ۱۰ ساله با شماری از کشورهای عضو ناتو امضا کرده است. این توافقنامه‌ ها شامل حمایت بلندمدت از اوکراین در مقابل روسیه است.

کشورهای غربی از آغاز درگیری ها میان روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صدها میلیارد دلار کمک به کی‌یف کمک کرده اند.

به تازگی نیز، «میخائیل اونوفر» معاون فرمانده گردان تیپ ۵ تهاجمی نیروهای مسلح اوکراین در مصاحبه با روزنامه اوکراینسکایا پراودا گفته است که اوکراین به شدت با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی مواجه است.
به گفته وی، پس از اینکه تجهیزاتی صدمه می بیند از قطعات آن برای تعمیر انواع دیگر استفاده می شود.

روز سه‌شنبه نیز «داگلاس مک‌گرگور» مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلم کرد که این نگرانی وجود دارد که حتی پیش از حمله بزرگ روسیه، ارتش اوکراین از نظر نیروی نظامی دچار کمبود شدید شود.

وی دراین‌باره نوشت: ارتش اوکراین هم‌اکنون با کمبود سرباز و نیروی نظامی روبروست وحمله روسیه هنوز آغاز نشده است.

مک‌گرگور با اشاره به اینکه ارتش اوکراین روزانه صدها نیروی نظامی را از دست می‌دهد افزود که اوکراین به فروپاشی کامل نزدیک شده است.

ضدحملات ارتش اوکراین که از پیش‌تر مقامات و رسانه های غربی و اوکراینی با آب‌وتاب فراوان وعده آن را داده بودند، سرانجام ۴ ژوئن (۱۴ خرداد سال ۱۴۰۲) بی‌سروصدا و بدون اعلام رسمی در محورهای مختلف آغاز شد و بنا بر گزارش‌ها، نیروهای اوکراینی نه تنها تاکنون موفق به شکست خطوط دفاعی ارتش روسیه و پیشروی چشمگیری نشدند، بلکه حجم زیادی از تجهیزات نظامی مدرن اهدایی غربی‌ها نیز در این ضدحملات نابود شده یا سالم به تصرف نیروهای ارتش روسیه درآمد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان