Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه مدیران استان مرکزی رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در ادارات را جدی بگیرند گفت: ظرفیت مراکز درمانی دولتی در استان مرکزی تکمیل شده است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سید محمد جمالیان ظهر امروز در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی با اشاره به وضعیت استان در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی اظهار داشت: بر اساس قانون، مصوبات ستاد ملی کرونا و دستور رئیس جمهور همه کارمندان باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و در غیر این صورت باید با آنها برخورد شود اما با گذشت چند روز از این مصوبه اما هنوز هیچ اداره و دستگاهی گزارشی از برخورد با کارمند متخلف ارائه نداده که انتظار می‌رود این مهم توسط مدیران ادارات پیگیری شود و اهتمام ویژه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس آمارهای هفته گذشته کارمندان بیشترین میزان درگیری با این بیماری داشتند که علاوه‌ بر آنها کادر درمان و پزشکان هم درگیر شده‌اند که این روند سبب افزایش میزان فشار بر کادر درمان و اخلال در کار می‌شود و با بازدید از مراکز درمانی و کادر درمان بیشتر نارضایتی گروه پرستاری و پزشکی داشتند که از مردم درخواست داریم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: با افزایش آمار مبتلایان به بیماری کرونا ظرفیت مراکز درمانی تکمیل شده و مراکز دولتی جوابگوی موارد بستری نیستند و با توجه به اینکه استان مرکزی مرکز درمانی نیروهای مسلح ندارد درخواست می‌کنیم که بیمارستان‌های خصوصی و تامین اجتماعی هم بیماران کرونایی را پذیرش و ارائه خدمت کنند.

جمالیان تصریح کرد: باید با افرادی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند برخورد شود به طوری که تعدادی از صنوف و افراد تنها با دیدن بازرس و مسئولان ماسک می‌زنند به همین سبب باید با اصناف متخلف طبق قانون یعنی 5 روز تعطیلی برای مشاهده تخلف و 9 روز تعطیلی برای تکرار تخلف در نظر گرفته شود زیرا این بیماری موضوع جدی است که باید برخورد جدی با متخلفان انجام شود‌.

وی بیان کرد: درباره وضعیت آرامستان هم باید تمهیدات جدی اندیشیده شود زیرا همه فشار بر کادر درمان است به طوری که در بازدید از آنها با نارضایتی از وضعیت مردم در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی بیان کردند که مردم به راحتی به جشن، مهمانی و غیره بدون رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌روند اما تاوان سهل‌انگاری آنها را باید ما و خانواده ما بپردازند به همین سبب اگر توان و ظرفیت کادر درمان کاهش یابد با فاجعه‌ روبه‌ رو می‌شویم و این موضوع بزرگنمایی نیست بلکه بی‌تفاوتی و عادی‌انگاری نسبت به این موضوع در بین کادر درمان جبران‌ناپذیر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه کادر درمان مطالبه‌گر و پرخاشگر است زیرا توان آنها به انتها رسیده و این روند عاقبت خوبی ندارد گفت: تناقضات در مصوبات و اجرای آنها شرایط را سخت کرده زیرا بر اساس مصوبات بازرسی و معرفی صنف متخلف انجام می‌شود اما دادگاه حکم منع تعقیب صادر می‌کند که این کار تنها به سلامت مردم آسیب وارد می‌کند.

وی اضافه کرد: سامانه 33890 برای نوبت‌گیری در همه کلینیک‌ها راه‌اندازی شده و مردم می‌توانند با شماره‌گیری این سامانه برای نوبت‌گیری اقدام کنند تا در کلینیک‌ها تجمع نشود و با فاصله 15 دقیقه مراجعان حضور داشته باشند، در زمینه پادگان‌ها هم مشکلاتی وجود دارد که امیدواریم با کارشناسان بهداشت همکاری بیشتری شود.

187 شهرستان کشور در وضعیت قرمز کرونا/ کاهش میزان رعایت پروتکل‌‌های بهداشتی موارد جدید ابتلا به کرونا در آمریکا به بالاترین سطح در 2 ماه اخیر رسید اولویت اشغال تخت‌های بیمارستانی با بیماران کرونایی است/ کمبود دارو در استان کرمان نداریم

جوانان بخش عمده و بیشتر مبتلایان به کرونا هستند 

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک هم در این جلسه با اشاره به آمار میزان ابتلا و مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا گفت: در هفته گذشته حدود یک هزار و 915 نفر به کرونا مبتلا شدند و یک نفر در آشتیان، 22 نفر تفرش، 748 نفر اراک، 16 نفر فراهان، 33 نفر شازند، 39 نفر دلیجان، 22 نفر خنداب، 21 نفر محلات و 15 نفر کمیجان بودند که می‌توان گفت 917 نفر در هفته گذشته در شهرستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک به کرونا مبتلا شدند.

علی علی محمدی افزود: از 917 مورد ابتلا به کرونا 430 نفر زن و بقیه مرد بودند که براساس گروه شغلی 265 نفر خانه‌دار، 123 نفر بازنشسته، 199 نفر کارمند، 29 نفر کارگر، 45 نفر کارگر و سایر گروه‌های پرستاری، 106 نفر شغل آزاد، 13 سرباز و نظامی و غیره بودند.

وی ادامه داد: بر اساس میانگین سنی افراد مبتلا در شهرستان‌ها 12 نفر در سنین یک تا 9 سال، 12 نفر سنین 10 تا 19 سال، 120 نفر سنین 20 تا 29 سال، 228 نفر در سنین 30 تا 39 سال، 164 نفر در سنین 40 تا 49 سال، 113 نفر در سنین 50 تا 59 سال، 130 نفر در سنین 60 تا 69 سال، 77 نفر در سنین 70 تا 79 سال بودند که در هفته گذشته به کرونا مبتلا شدند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: 20 مورد فوت بر اثر بیماری کرونا در شهرستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک داشتیم که از این تعداد 7 مورد مرد و 13 مورد زن بودند که بر اساس گزارشات 5 نفر شازند، یک نفر دلیجان و 14 نفر مربوط به اراک بود و بر اساس رسته شغلی متوفیان 6 نفر بازنشسته، 12 نفر خانه‌دار، یک نفر شغل آزاد و سایر موارد است.

وی بیان کرد: در هفته گذشته دانشگاه علوم پزشکی ساوه 949 نفر مبتلا به کرونا داشتند که بر اساس بازه سنی مبتلایان دو مورد زیر یک سال، 3 مورد 10 تا 19 سال، 128 مورد 20 تا 29 سال، 30 تا 39 سال 201 مورد، 40 تا 49 سال 219 مورد ، 50 تا 59 سال 167 مورد بوده است.

علی محمدی خاطرنشان کرد: در دانشگاه علوم پزشکی ساوه 124 مورد ابتلا به کرونا خانم‌های خانه‌دار بودند که پس از آن پرسنل بهداشت و درمان با 44 مورد بیشترین میزان ابتلا داشتند همچنین میزان فوت ناشی از این بیماری در دانشگاه‌های زیرمجموعه حدود 9 نفر اعلام شده که 3 نفر از آنها خانم‌های خانه‌دار بودند به همین سبب باید تمهیدات ویژه‌ای برای این قشر از جامعه اندیشیده شود.

وی افزود: در دانشکده علوم پزشکی خمین هم 49 مورد ثبت شده که 9 نفر بستری و بقیه در خانه قرنطینه شدند به همین سبب مردم باید بیشترین استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی داشته باشند.

انتهای پیام/713/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رعایت پروتکل های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک هفته گذشته بیماری کرونا مراکز درمانی استان مرکزی نفر در سنین همین سبب کادر درمان خانه دار بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۰۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف و ضبط ۱۲۰۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در کاشان

ایسنا/اصفهان مدیر نظارت بر فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از کشف و ضبط بیش از ۱۲۰۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و قاچاق از یک واحد صنفی عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی در این شهرستان خبر داد.

الهام تاجر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ارزش این میزان کالای غیرمجاز بیش از یک میلیارد ریال بود که واحد صنفی متخلف به دستور مقام قضایی تعطیل شده و پس از تکمیل پرونده به مراجع ذیصلاح معرفی خواهد شد.

وی ضمن هشدار به خطر استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز، تصریح کرد: مواد غیرمجاز و به ویژه فلزات سنگین که در این گونه محصولات به کار می‌رود، بسیار خطرناک و حتی سرطان‌زا بوده و در بلندمدت آسیب‌های جدی و جبران ناپذیری به پوست وارد می‌کنند.

مدیر نظارت بر فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تأکید کرد: شهروندان هنگام خرید کالاهای سلامت‌محور به نشان غذا و دارو و تاریخ مصرف بر روی برچسب دقت کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره تلفن ۰۳۱۵۵۴۷۰۲۱۲ گزارش کنند.

تاجر با تأکید بر لزوم آگاهی مردم از اهمیت شناسایی اصالت کالاهای سلامت‌محور مصرفی، افزود: باید با برنامه‌ریزی‌های مناسب و اطلاع رسانی به موقع، به سمتی برویم که آگاهی مردم در مورد محصولات قاچاق و غیرمجاز افزایش پیدا کند و از آثار سوء آن مطلع شوند.

وی گفت: شهروندان توجه داشته باشند که اصالت کد بهداشتی درج شده روی محصولات را با مراجعه به نشانی fdacrm.ir راستی آزمایی کنند تا برای سلامتی آنها مشکل ایجاد نشود.

مدیر نظارت بر فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تصریح کرد: با هدف حفظ سلامت شهروندان، بازرسی از اصناف در گشت مشترک با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو، نمایندگان اداره تعزیرات حکومتی و پلیس اماکن شهرستان کاشان به صورت ادواری انجام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • کشف و ضبط ۱۲۰۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در کاشان
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان