Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-08@04:28:31 GMT

برخی حوادث طبیعی ما را غافلگیر کرده است

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۹۱۰۲۶

برخی حوادث طبیعی ما را غافلگیر کرده است

وزیر کشور با اشاره با اینکه در برخی حوادث طبیعی غافلگیر شدیم، گفت: وضعیت انبار‌های هلال احمر قانع کننده نیست. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور عصر امروز در جلسه ستاد ملی پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران اظهار کرد: پیش بینی‌های لازم برای پیشگیری از بلا‌ها و حوادث در نظر گرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: وظایف قانونی این ستاد بررسی و تدوین سند راهبرد مدیریت بحران، برنامه ملی کاهش حوادث و سوانح و برنامه بازسازی و بازتوانی جهت تقویت است.

وزیر کشور گفت: پایش به هنگام مخاطرات جوی و اعلام هشدار‌های لازم به ذی نفعان یکی از دستورات این جلسه بود، ما در برخی حوادث غافلگیر شدیم و باید الگو‌های بارش و دما را به موقع اعلام کنند. حداقل باید پیش بینی‌ها یک هفته‌ای باشد.

رحمانی فضلی بیان کرد: رصد و بازبینی پل‌های کم ارتفاع دستور کار بعدی بود که در موقع سیل این پل‌های کم ارتفاع می‌تواند خطرساز باشد، حذف این پل‌ها می‌تواند از انحراف سیل جلوگیری کند.

وی ادامه داد: باید برای شرایط خاص و استفاده از انواع سوخت برنامه داشتیم تا در سرمای شدید و سیل و… تلفات انسانی نداشته باشیم و کار‌ها متوقف نشوند.

وزیر کشور گفت: وضعیت انبار‌های هلال احمر برای مواقع خاص قانع کننده نیست و مدیریت بحران باید بر آن نظارت داشته باشد چراکه در مواقع بحران مردم از ما مطالبه می‌کنند.

رحمانی فضلی بیان کرد: پاکسازی و لایروبی کانال‌ها و جوی‌های آب‌ها باید مداوم انجام شود.

وی گفت: باید جلوگیری کنیم که در حریم رودخانه‌ها منزلی ساخته نشود، بیش از ۷۰ درصد منازلی که در سیل‌ها تخریب می‌شوند منازلی هستند که در حریم رودخانه‌ها ساخته شده بودند.

وزیر کشور تصریح کرد: در حوادث نباید عشایر را فراموش کنیم و باید توجه ویژه‌ای به این افراد شوند، باید خدمات رسانی بین همه توزیع شود.

رحمانی فضلی گفت: قانون بیمه باید درست شود، بیمه محصولات کشاورزی و مباحث دیگر مانند ساختمان باید با جدیت در نظر گرفته و پرداخت شود.

وی گفت: عکس‌های ماهواره‌ای و هوایی در حوادث به ویژه سیل بسیار راه گشا و کار راه انداز هستند و در زمان هم صرفه جویی می‌شود. از این عکس‌ها می‌توان در برآورد خسارات استفاده کرد.

وزیر کشور گفت: مدیریت بحران را باید به سمت هوشمندسازی ببریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رحمانی فضلی هلال احمر حوادث رحمانی فضلی وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۱۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان‌وبلوچستان، فارس و تهران رکوددار بیشترین تعداد حوادث ترافیکی در کشور

معاون روابط عمومی اورژانس کشور جزئیات و آمار تعداد حوادث ترافیکی، فوتی‌ها و مصدومان این حوادث را تشریح کرد.

بابک یکتاپرست در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به حوادث ویژه ترافیکی در بازه زمانی هشتم تا چهاردهم اردیبهشت اظهار کرد: طی هفته گذشته ۲۳۳ مورد حادثه ویژه ترافیکی به ثبت رسید که منجر به مصدومیت ۱۳۱۷ نفر شده است و ۱۱۱۷ نفر به مراکز درمانی اعزام شدند و ۲۰۰ نفر در محل حادثه خدمات درمانی دریافت کرده، همچنین در این مدت ۶۲ نفر نیز در حوادث ترافیکی فوت کردند.

وی درباره بیشترین آمار حوادث ترافیکی در استان‌های کشور افزود: استان سیستان و بلوچستان با ۲۲ حادثه و ۱۲۴ نفر مصدوم و ۹ فوتی، استان فارس با ۲۰ حادثه و ۱۰۸ مصدوم و ۱۰ فوتی و استان تهران با ۱۸ حادثه و ۷۹ نفر مصدوم و شش فوتی به ترتیب در جایگاه اول تا سوم ثبت بیشترین آمار حوادث ویژه ترافیکی قرار دارند.

معاون روابط عمومی اورژانس کشور با اشاره به اینکه بیشترین تعداد مصدومان حوادث ترافیکی در سه استان سیستان و بلوچستان، فارس و خراسان رضوی ثبت شده است، گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان با ۱۲۴ نفر، فارس با ۱۰۸ نفر و خراسان رضوی با ۸۵ نفر بیشترین مصدوم سوانح ترافیکی را در مدت زمان مذکور داشتند.

یکتاپرست ادامه داد: طی هفته گذشته ۱۱ مورد حادثه ترافیکی مرتبط با حمل و نقل عمومی به ثبت رسیده است که منجر به مصدومیت ۱۰۸ نفر و فوت دو نفر شده که معادل پنج درصد از سوانح ترافیکی ویژه ثبت شده است.

وی با تاکید بر اینکه بیشترین فوتی ناشی از حوادث ترافیکی ویژه در استان‌های فارس و خوزستان با ۱۰ نفر، سیستان و بلوچستان با ۹ نفر و تهران با شش نفر به ثبت رسیده است، خاطرنشان کرد: در هفته گذشته ۲۲ مورد حادثه ترافیکی مرتبط با تریلی و کامیون به ثبت رسیده که منجر به مصدومیت ۱۰۱ نفر و فوت ۲۱ نفر شده که معادل ۹ درصد از سوانح ترافیکی ویژه ثبت شده، همچنین ۱۵ مورد حادثه ترافیکی مرتبط با وانت‌بار به ثبت رسیده است که منجر به مصدومیت ۷۲ نفر و فوت چهار نفر شده که معادل شش درصد از سوانح ترافیکی ویژه ثبت شده است.

معاون روابط عمومی اورژانس کشور اضافه کرد: در هفته گذشته ۱۵ حادثه ترافیکی مرتبط با موتورسیکلت به ثبت رسیده است که منجر به مصدومیت ۵۶ نفر و فوت سه نفر شده که معادل چهار درصد از سوانح ترافیکی ویژه ثبت شده است.

یکتاپرست تصریح کرد: بر پایه داده‌های ثبت شده در سامانه ثبت حوادث ویژه در هفته گذشته توسط مراکز هدایت عملیات و بحران دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ۶۴۵ مورد حادثه ویژه به ثبت رسیده است که نسبت به هفته قبل از جهت تعداد حادثه ثبت شده شاهد افزایش ۱۱ درصدی هستیم، همچنین در این مدت ۲۳۳ مورد حادثه ویژه ترافیکی رخ داده که افزایش ۴۸ درصدی نسبت به هفته قبل داشته است و ۴۱۲ مورد حادثه ویژه غیرترافیکی داشتیم که کاهش دو درصدی نسبت به هفته قبل داشته است.

کد خبر 750808

دیگر خبرها

  • آخرین آمار مصدومان حوادث جوی ۱۴۰۳
  • فوت ۴ نفر بر اثر اصابت صاعقه در سال ۱۴۰۳
  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • فیدان: تنش بین اسرائیل و ایران با حمله به سفارت آغاز شد
  • یک هفته با ۶۲ کشته | مصدومیت ۱۳۱۷ نفر در تصادفات ۷ روز اخیر
  • ۱۳۱۷مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت در کشور
  • حوادث هفته گذشته کشور ۱۶۹ کشته و ۳۰۰۰ مصدوم داشت
  • سیستان‌وبلوچستان، فارس و تهران رکوددار بیشترین تعداد حوادث ترافیکی در کشور
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد