Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرئوف قادری گفت: در موج سوم کرونا هیچ مقوله از سوی وزارت بهداشت و ستاد مقابله با کرونا در زمینه استفاده از ظرفیت شهر آفتاب مطرح نشده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ اسفندماه 1398 و در ابتدای روزهای شیوع کرونا تجهیز سالن‌های شهر آفتاب برای خدمات‌رسانی به بیماران مبتلا به کرونا مطرح شد اما هم‌اکنون نیز بیش از زمان های ابتدایی شیوع کرونا تعداد مبتلا و فوتی در کشور داریم و مدیران مراکز درمانی از نداشتن تخت های بیمارستانی برای درمان و تیمار مبتلایان به کرونا گلایه مندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو بحث ایجاد نقاهتگاه ها و سوله ها دوباره اوج گرفته است. 

محمدرئوف قادری، مدیرعامل شهر آفتاب، به خبرنگار شهری برنا گفت: تاکنون مقوله‌ای تحت عنوان استفاده از ظرفیت شهر آفتاب برای اسکان بیماران کرونایی مطرح نشده است.

او افزود: در روزهای نخست شیوع کرونا مقوله‌ای در زمینه استفاده از ظرفیت شهر آفتاب برای نقاهتگاه بیماران کرونا مطرح شد در آن دوران شهر آفتاب و شهرداری تهران اعلام آمادگی برای رسیدگی به وضعیت سلامت جامعه کرده‌اند.

قادری با اعلام آمادگی در زمینه خدمات‌رسانی به مسائل بهداشتی جامعه در ایام کرونایی تصریح کرد: طی 6-7 ماه قبل اقدامات در زمینه بازدید از شهر آفتاب انجام شد. هرچند وزارت بهداشت و  ستاد مقابله با کرونا در زمینه شهر آفتاب تصمیم قطعی نگرفته‌ تا از امکانات موجود استفاده کنند.

مدیرعامل شهر آفتاب در پایان گفت: در موج سوم کرونا هیچ مقوله از سوی وزارت بهداشت و درمان و ستاد مقابله با کرونا در زمینه استفاده از ظرفیت شهر آفتاب مطرح نشده است. 

انتهای پیام: 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرآفتاب کرونا زهرا سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۲۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک

یک کارشناس انرژی، استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را از دلایل رونق استفاده از متانول به‌عنوان سوخت در جهان توصیف کرد.

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره فرایند تبدیل متانول به بنزین (MTG) توضیح داد: در سال‌های اخیر استفاده مستقیم و غیرمستقیم از متانول به‌عنوان سوخت در دنیا رونق یافته است و برآورد می‌شود در آینده نیز این روند افزایشی باشد، بنابراین فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) می‌تواند در ایران هم مدنظر قرار گیرد.

استفاده بهینه از متانول مازاد با هدف رفع ناترازی انرژی

وی با بیان اینکه ایران ظرفیت بالایی برای تولید متانول دارد و بیش‌ از ۹۴درصد متانول تولیدی کشور صادر می‌شود، افزود: اکنون بنزین تولیدی کشور، حاصل پالایش نفت‌ خام در پالایشگاه‌هاست، اما در این فرایند بنزین تولیدشده حاصل تبدیل مستقیم متانول به بنزین است، بنابراین می‌توانیم از این ظرفیت تولیدی استفاده کنیم. شایان ذکر است در این فرایند مقداری هم محصول ال‌پی‌جی تولید می‌شود.

این کارشناس انرژی درباره کیفیت این فرآورده تصریح کرد: به ازای هر واحد MTG با ظرفیت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن در سال خوراک ورودی، حدود ۵۹۷ هزار تن بنزین با کیفیت بالا (با استاندارد یورو ۵) تولید می‌شود که معادل روزانه ۲.۵ میلیون لیتر بنزین به ازای هر واحد MTG است.

نوروزی گفت: این محصول افزون بر رفع ناترازی تولید و مصرف بنزین، ظرفیت ارزشمند صادراتی نیز دارد.

تبدیل متانول به سوخت در مسیر توسعه زنجیره ارزش

وی افزود: مجتمع‌های تولیدی ما این فرصت را پیدا خواهند کرد تا با استفاده بهینه از متانول مازاد، گامی بزرگ همسو با توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی بردارند.

این کارشناس با اشاره به مدت‌زمان بهره‌برداری هر واحد MTG ادامه داد: زمان مورد نیاز برای احداث و سپس بهره‌برداری از هر واحد حدود دو سال است. این مدت‌زمان در مقایسه با پالایشگاه‌های متداول حدود یک‌چهارم خواهد بود.

نوروزی یادآور شد: کوتاه‌بودن اجرای پروژه و درنتیجه سرعت بازدهی اقتصادی، سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای MTG را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودده کرده است.

دیگر خبرها

  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • وظیفه شیعیان در دوران غیبت زمینه‌سازی و آماده کردن شرایط برای ظهور امام زمان(عج) است
  • بهره‌گیری از ظرفیت استادان در مقوله آراستگی و شئونات رفتاری دانشگاه‌ها
  • مشارکت‌های مردمی همزمان با تزریق زمین در نهضت ملی مسکن
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت