Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، فرید سپری شامگاه شنبه در نشست روسا و معاونین جهاد کشاورزی کردستان با نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: هدف همه ما رفع محرومیت است و باید برنامه‌ها را به گونه‌ای تعریف و اجرا کنیم که زمینه تحقق این مهم را فراهم سازیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان خاطرنشان کرد: به دلیل نفتی‌بودن اقتصاد کشور، تحریم‌های ظالمانه دشمنان این اقتصاد را با تنش مواجه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: شیوع ویروس کرونا نیز موجب شد نه تنها اقتصاد ایران بلکه اقتصاد جهان با چالش جدی مواجه شود.

سپری افزود: در پایان سال 98 با وجود دو مشکل جدی تحریم‌های ظالمانه دشمنان و شیوع کرونا ویروس آنچه اقتصاد ایران را در این گردنه سخت نجات داد، بخش کشاورزی بود.

وی اظهار کرد: براساس اعلام بانک مرکزی، رشد بخش کشاورزی در همین شرایط بحرانی 8.8 دهم، رشد بخش صنعت 2.3 دهم و بخش خدمات منفی 2 دهم درصد بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان تصریح کرد: برنامه 100 هزار هکتاری توسعه اراضی دیم به آبی و طرح شبکه‌های آبیاری حوزه رودخانه مرزی یا شمالغرب کشور به میزان 18 هزار و 810 هکتار است.

 وی با بیان اینکه کردستان 1.8 دهم مساحت کشور و 7 درصد روان‌آب‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: 3 درصد بارندگی کشور، 7 درصد روان‌آب‌ها و 19 درصد آب‌های تجدیدپذیر کشور مربوط به کردستان است.

سپری اظهار کرد: کردستان سررشته 5 حوضه آبریز کشور است و آب را به تمام کشور می‌رساند این در حالی است که تنها 12 درصد از اراضی زیرکشت این استان آبی است.

وی ادامه داد: 10 درصد از گندم مازاد بر نیاز کشور از کشاورزان کردستانی خریداری می‌شود.

سپری گفت: کردستان در تولید توت‌فرنگی مقام اول و در سیب‌زمینی هم مقام ششم کشور را دارد.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، کردستان رتبه دوم کشوری در تولید و خرید گندم، رتبه اول در تولید گندم دیم، رتبه اول تولید توت‌فرنگی، رتبه نهم تولید مرغ و ... کشور را به خود اختصاص داده است.

وی با یادآوری تولید سالانه 244 هزار تن شیر در کردستان، گفت: زنجیره فراوری این محصول به صورت کامل در استان انجام می‌شود.

سپری با عنوان اینکه 60 درصد از تولید گوشت قرمز استان به سایر استان‌های کشور صادر می‌شود، خواستار صدور مجوز صادرات محدود این محصول به اقلیم کردستان عراق شد.

وی خاطرنشان کرد: یک واحد گاوداری ۵ هزار راسی در مریوان ظرفیت بسیار خوبی برای رونق و توسعه صادرات گوشت قرمز به اقلیم است که نمایندگان این مهم را در مجلس پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه 30 درصد از جمعیت استان در حوزه کشاورزی شاغل هستند، افزود: یکی از دلایل آن این است که در سایر بخش‌ها مانند اقتصاد و غیره ظرفیت لازم برای اشتغال‌زایی مردم فراهم نشده است.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان نماینده مجلس کردستان فرید سپری جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۳۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید گندم در خوزستان به ۵۶۰ ‌هزار تن رسید

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان از خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم ‌از کشاورزان استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز‌، امید جهان‌نژادیان  با اشاره اینکه فصل خرید تضمینی گندم استان از 20 فروردین ماه سال جاری آغاز شد، اظهار داشت: عملیات خرید محصول گندم از شهرستان هندیجان آغاز شد و تا به امروز بیش از 560 هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی خریداری شده است.

وی با بیان اینکه عملیات برداشت و خرید در اکثر شهرهای خوزستان آغاز شده است، افزود: در حال حاضر وارد پیک خرید شده‌ایم و روزانه بیش از 60 هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری می‌شود.

جهان‌نژادیان با اشاره به آمادگی کامل اداره کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان جهت خرید محصول گندمکاران ادامه داد: در سال جاری 103 مرکز ویژه خرید گندم آماده است تا مانند سال‌های گذشته تا دانه آخر گندم کشاورزان استان را دریافت کند.

وی یادآور شد: در سال گذشته در خوزستان بیش از یک میلیون و 720 هزار تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان استان خریداری شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم در باوی +فیلم
  • اجرای طرح جهش تولید گندم در دیم‌زارهای چهارمحال‌وبختیاری
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • خرید گندم در خوزستان به ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور