Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از فواید گسترش روز افزون علم کاهش مرگ و میر جهانی است. همین امر از ۱۹۶۰ تا به امروز سبب افزایش شدید جمعیت جهان شده است. هم اینک ۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون نفر بر روی کره زمین زندگی می‌کنند.

یکی از چالش‌های بزرگ در این زمینه بی تردید تامین نیاز‌های غذایی این جمعیت عظیم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها تصور کنید اگر قرار باشد جمعیت کره زمین در هفته به طور میانگین نیازمند ۱۰۰ گرم گوشت باشد، باید بیش از ۴۵ میلیون تن گوشت در یک سال در جهان تولید شود. با این وجود به طور قطع نیاز‌های انسان بسیار فراتر از ۱۰۰ گرم گوشت است. از همین رو، تامین منابع غذایی برای انسان یکی از موضوعاتی است که دانشمندان به طور گسترده در حال کار بر روی آن هستند و به تازگی محققان به فناوری جدیدی در این زمینه دست یافته اند.

براساس اعلام سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) تامین پروتئین حیوانی لازم برای جمعیت جهان در سال‌های آتی بسیار مشکل خواهد بود. پیش بینی می‌شود تا سال ۲۰۵۰ نیاز جهانی برای پروتئین حیوانی دو برابر شود. از همین رو دانشمندان می‌گویند باید به فکر جایگزینی مناسب برای تامین نیاز‌های انسانی بود. دانشمندان آمریکایی شرکت فناوری آربیوم در همین راستا در حال کار بر روی تبدیل چوب به پروتئین هستند.

این شرکت آمریکایی می‌گوید می‌تواند طی یک فرآیند ۷ روزه بدون آلودگی زیست محیطی محصولی تولید کند که  چوب را به پروتئین قابل استفاده برای انسان و حیوان تبدیل می کند. در این فرآیند چوب در طی یک فناوری پیچیده تخمیر می‌شود.

مارک چورل، مدیر اجرایی این شرکت در این رابطه گفت: ما بسیار خرسندیم که به آخرین فناوری روز جهان برای چنین کاری دست یافته ایم و می‌توانیم با کمک این فناوری بدون آنکه به کره زمین آسیب وارد کنیم مواد غذایی لازم برای مردم تامین کنیم.

بیشتر بخوانید

وزارت بهداشت عهده دار تولیت تامین غذای سالم/ آمریکایی‌ها به دنبال بستن راه‌های باریک تامین دارو تجهیزات پزشکی

دانشمندان آمریکایی امیدوار هستند بتوانند این فناوری را هر چه سریعتر تجاری سازی کنند. با این حال هنوز ابعاد مختلف این فناوری تشریح نشده است. پیش تر دانشمندان درباره استفاده از هر گونه مواد غذایی تراریخته و اصلاح ژنتیکی شده هشدار داده بودند. پیدا کردن جایگزین‌هایی برای تامین مواد غذایی در جهان یکی از مهمترین مسائلی است که دانشمندان برای کاهش آسیب زیست محیطی به دنبال آن هستند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جمعیت کره زمین فناوری غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۳۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!/ عکس

امیرمسعود عابدین: این خودرو که بی‌ام‌و M۴ Maloo نام دارد، دارای روکش ضد خش جدید با روکش آینه‌ای است. اما بدون شک جذاب‌ترین ویژگی این خودرو، بدنه ute است که آن را به اولین پیکاپ M۴ در جهان تبدیل کرده است.

این تبدیل توسط DinMann تکمیل شد که مسلماً کار بسیار منظمی را انجام داده و با اقداماتی نظیر برش بخش عقبی سقف، جدا کردن کابین، اضافه کردن قسمت بار و قاب فلزی سفارشی و یک درب عقب کاربردی همراه شده است. کل این فرایند تبدیل شش هفته طول کشیده است.

به گزارش خبرآنلاین، قطعات فیبرکربنی روی سپرها و رکاب‌های جانبی دیده می‌شوند. به‌روزرسانی‌های دیگری مانند روکش موتور جدید و ادوات فیبرکربنی روی داشبورد به کار برده شده‌اند. بخشی از صندلی ردیف عقب هنوز در داخل کابین وجود دارد.

نشان Competition به این معنی است که موتور ۳.۰ لیتری شش‌سیلندر توئین توربو، ۵۰۳ اسب بخار قدرت و ۶۵۰ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند. قدرت تولیدی از طریق یک گیربکس هشت‌سرعته اتوماتیک با کمک سیستم xDrive به هر چهار چرخ منتقل می‌شود.

جهت مشاهده لیست قیمت روز خودرو های داخلی و خارجی می توانید به صفحه لیست قیمت روز خودرو در خبرآنلاین مراجعه کنید.

227322

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901911

دیگر خبرها

  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!/ عکس
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • علم و فناوری دانشمندان ایرانی عامل موفقیت عملیات «وعده صادق» بود
  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • چرا این ماده غذایی کالا‌ی مورد علاقه سارقان است؟
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است