Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-30@15:53:57 GMT

راهکار طلایی برای خوابیدن فقط در دو دقیقه

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۹۳۲۵۳

دکتر نیل استنلی، کارشناس  خواب  می‌گوید که مهم‌ترین عامل در کمبود خواب، آرام کردن ذهن است و فرد برای آنکه به خواب برود به اتاقی مختص خوابیدن، بدن آرام، و مهم‌تر از همه ذهن آرام نیاز دارد، بنابراین کند کردن ذهن به خواب بهتر کمک می‌کند.

یک روش فوق‌العاده ارتشی وجود دارد که گفته می‌شود تنها در دو دقیقه به هر کسی کمک می‌کند تا به خواب برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای ارتش آمریکا از این راهکار برای خوابیدن در موقعیت‌های نامساعد استفاده می‌کنند.

 

فرد باید مراحل زیر را به ترتیب ذکر شده برای به خواب رفتن انجام دهد:
۱- عضلات صورتتان را آرام کنید، از جمله زبان، فک و عضلات اطراف چشم.

۲ - شانه‌هایتان را تا جای ممکن پایین بیاندازید، سپس بالا و پایین بازو‌ها را به ترتیب پایین بیاندازید.

۳- نفس بکشید، سینه‌تان را آرام کنید، سپس پاهایتان را آرام کنید، از ران‌ها شروع کنید و به پایین بروید.

۴- بعد برای ۱۰ ثانیه تلاش کنید تا ذهنتان را خالی کنید و سپس به یکی از این موارد فکر کنید: روی یک قایق بر دریاچه‌ای آرام دراز کشیده‌اید و آسمانی صاف و آبی بالای سرتان است. روی ننویی از جنس مخمل سیاه در یک اتاق سیاه دراز کشیده‌اید و در نهایت حدود ده ثانیه برای خودتان تکرار کنید: فکر نکن، فکر نکن، فکر نکن. گفته می‌شود این روش، پس از شش هفته تمرین، در مورد ۹۶ درصد از افراد موثر است.

بسیاری از کاربران که از بی‌خوابی گلایه می‌کنند این روش را عملی می‌دانند، اما معتقدند با توجه به روحیات و سیستم بدنی هر فرد برخی راهکار‌ها برای افرادی موثر و برای برخی چندان مفید واقع نمی‌شوند بنابراین هر فرد می‌تواند یک روش را که بیشتر از سایر روش‌ها به او کمک می‌کند تا راحت‌تر به خواب برود را انتخاب کند و از آن استفاده کند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: خواب خوابیدن خواب ذهن کمبود خواب جبران خواب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۳۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس سند جدید تحول و تعالی قوه قضاییه، «اطاله در فرآیند دادرسی» در کنار دو چالش «غیرمتقن بودن برخی آراء و تصمیمات قضایی» و «اجرای ناقص و دیرهنگام برخی از احکام» از جمله موانعی است که در مسیر تحقق مأموریت اول قوه قضاییه در زمینه «رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات، حل و فصل دعاوی و رفع خصومات»، قرار دارد.

سند تحول برای «اطاله در فرآیند دادرسی» هفت علت شناسایی کرده است. این عوامل عبارتند از: ۱- کثرت و افزایش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه، ۲-و جود زمینه‌های خطا در پذیرش، ۳- تجدید رسیدگی ناشی از ضعف در شیوه ابلاغ، ۴- فقدان زیرساخت‌های لازم برای فصل خصومت، ۵- نظارت ناکافی بر زمان رسیدگی به پرونده، ۶- حجم بالای ادعاهای مربوط به اعسار، ۷-و جود پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد.

سند تحول قضایی، راهبرد «ایجاد سازوکارهای انگیزشی و حقوقی مناسب برای تحقق فصل خصومت» را برای رفع عامل فقدان زیرساخت‌های لازم برای فصل خصومت، ارائه داده است و دو راهکار برای اجرای این راهبرد مشخص کرده است.

راه‌های ایجاد سازوکارهای مناسب برای تحقق فصل خصومت در سند تحول

سند تحول قضایی دو راهکار اجرایی به‌منظور ایجاد سازوکارهای انگیزشی و حقوقی مناسب برای تحقق فصل خصومت، مشخص کرده است.

راهکار اول: تدوین شاخص‌های ارزیابی عملکرد قضات و کارکنان در موضوع فصل خصومت و ایجاد سازوکار انگیزشی و ارائه مشوق‌های مؤثر برای تحقق حداکثری فصل خصومت، افزایش صدور آراء ماهیتی و کاهش صدور قرارهای شکلی در مراجع قضایی.

متولی اجرای این برنامه، دادگستری استان‌ها، دیوان‌عالی کشور، دادستانی کل کشور، دادسرای انتظامی قضات، معاونت راهبردی و معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه است و مهلت اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۳ است.

راهکار دوم: تسهیل فرآیندها و تدوین قوانین و مقررات لازم به‌منظور توسعه فصل خصومت، افزایش صدور آراء ماهیتی و کاهش صدور قرارهای شکلی از قبیل قرارهای رد دعوا، عدم استماع دعوا و عدم صلاحیت.

مسوولیت اجرای این راهکار با معاونت حقوقی و امور مجلس، دیوان‌عالی کشور و دادستانی کل کشور و مهلت زمانی اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۵ است.

کد خبر 6092690

دیگر خبرها

  • کسانی که زود عصبانی می‌شوند سراغ این دمنوش بروند
  • درمان کسانی که زود عصبانی می‌شوند
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت
  • بهترین مدل خوابیدن برای حفظ سلامتی بدن
  • با دقت در نحوه خوابیدن به خواسته‌های درونی خود پی ببرید
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • این میوه را حتما قبل از خواب بخورید
  • فیلم/ خوابیدن یک سگ روی ریل هنگام عبور قطار
  • با جوراب خوابیدن خوب است یا بد؟ | چه کسانی نباید با جوراب بخوابند؟
  • توقف منچستریونایتد مقابل تیم انتهای جدولی/ شفیلد به دسته پایین‌تر سقوط کرد + فیلم