Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-07@05:18:42 GMT

یمن: سازمان ملل به تعهدات خود عمل کند

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۹۴۳۳۲

به گزارش جام نیوز به نقل از العالم، مانع العسل" رییس اداره همکاری بین المللی در شورای عالی امور بشردوستانه یمن"برنامه جهانی غذا در سال جاری میزان کمک های خود را تا حد زیادی کاهش داده است. به بیان دیگر برنامه جهانی ژانویه ۲۰۲۰ بیش از ۹ میلیون سبد حاوی این کمک ها را توزیع کرد که این رقم در ماه آوریل کاهش یافت و میزان کمک ها به ۵ میلیون سبد رسید و وضعیت در حال بدتر شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآورشد که بسیاری از اوقات، مواد غذایی و داروهایی که از سوی سازمان های جهانی به یمن ارسال می شود، تاریخ مصرف شان در حال انقضا است.

مقام یمنی گفت: برنامه جهانی غذا در اجرای توافق مربوط به پرداخت کمک های نقدی به خانواده ها کوتاهی می کند و نوعی کندی در اجرای توافق امضا شده با برنامه جهانی غذا وجود دارد و هر از گاه موانعی از سوی آنها دیده می شود.

وی از برنامه جهانی غذا خواست نسبت به اجرای توافق مورد نظر و اعطای کمک های نقدی بر اساس طرح ارایه شده در آوریل گذشته مبنی بر پرداخت ۹۳ دلار به هر خانواده اقدام کند.

العسل همچنین از سازمان ملل خواست برای پایان دادن به توقیف (کشتی های حامل) فرآورده های نفتی تلاش کند زیرا به گفته وی خسارت ناشی از ادامه این وضعیت متوجه مردم یمن است.

وی افزود: توقیف فرآورده های نفتی برگی است که به پرونده جنایات انجام شده علیه مردم یمن می افزاید و بر شهروندان یمنی تاثیر منفی می گذارد.

محاصره و تداوم درگیری، موجب شده بیشتر یمنی‌ها محتاج کمک‌های انسانی باشند.

میلیون‌ها یمنی در آستانه قحطی قرار دارند و طبق اعلام سازمان ملل، یمن بدترین بحران‌های انسانی در جهان را تجربه می‌کند.

عربستان به همراه امارات متحده عربی و برخی کشورهای دیگر عربی ششم فروردین سال ۱۳۹۴ با تشکیل ائتلاف به اصطلاح عربی، تجاوز خود به کشور یمن را آغاز کرد اما ظرف پنج سال گذشته سایر همپیمانان سعودی از این ائتلاف خارج شدند.

در طول این سال‌ها، هزاران شهروند یمن که بیشتر آنان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند، بر اثر حملات هوایی جنگنده‌های سعودی جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: برنامه غذایی یمن سازمان ملل برنامه جهانی غذا کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۴۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح حمام خون راه می‌اندازد

آفتاب‌‌نیوز :

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت تدروس آدهانوم بار دیگر درباره هرگونه حمله زمینی رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب نوار غزه هشدار داد و خواستار توقف جنگ شد. 

وی طی پستی در شبکه اجتماعی، نوشت که سازمان جهانی بهداشت عمیقاً نگران است که عملیات نظامی در سطح وسیع در رفح غزه ممکن است منجر به حمام خون شود و سیستم بهداشتی را که از پیش فروپاشیده، تضعیف کند».

این در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی همچنان در حال بمباران مناطق مختلف رفح است و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بر انجام حمله زمینی به این منطقه با ادعای نابودی آخرین گردان‌های حماس پافشاری می‌کند. هرچند که کشور‌های اروپایی، ایالات متحده آمریکا به عنوان متحدان اصلی رژیم اسرائیل از نتانیاهو می‌خواهند که از این اقدام پرهیز کند. 

زیرا علاوه بر خسارات انسانی که این حمله بر نوار غزه تحمیل می‌کند، به منزله یک ضربه قوی به عملیات‌های امدادرسانی در سراسر نوار غزه است، زیرا رفح در قلب عملیات‌های امدادی قرار دارد. چیزی که سخنگوی دفتر سازمان ملل برای هماهنگی امور بشردوستانه (اوچا) ینس لارمه جمعه در ژنو در خصوص آن سخن گفت. 

آدهانوم چند روز پیش نیز درباره فاجعه انسانی در رفح در صورت حمله زمینی به آن هشدار داد و از همه طرف‌ها خواست که برای آتش‌بس و صلح پایدار تلاش کنند.

سازمان جهانی بهداشت طی بیانیه‌ای اعلام کرد که این حمله، همچنین باعث تضعیف «سیستم بهداشتی از قبل فلج شده» می‌شود، در حالی که تنها ۱۲ بیمارستان از ۳۶ بیمارستان در غزه هنوز فعال هستند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • هفته جهانی نجوم، تعامل بین منجمان و شهروندان
  • برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است
  • مدیر برنامه جهانی غذا: شمال غزه به «قحطی تمام عیار» دچار شده است
  • پیام شی به نشست سازمان همکاری اسلامی
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • آخرین شانس صلح؛ مذاکرات آتش‌بس در قاهره نتیجه بخش است؟
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح حمام خون راه می‌اندازد