Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@08:30:51 GMT

فیلم| مرگ یک نفر در تجمع حامیان و مخالفان پلیس آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۹۵۹۸۸

فیلم| مرگ یک نفر در تجمع حامیان و مخالفان پلیس آمریکا

‍‍‍‍‍‍

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بعد از ظهر شنبه (دیروز به وقت محلی آمریکا) شهر دنور در ایالت کلرادو صحنه برگزاری تظاهرات دو دسته مخالف بود: یک دسته حامیان نیروی پلیس و دسته دوم، مخالفان خشونت‌های ساختاری و نژادپرستانه ماموران پلیس.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، نیروهای پلیس دنور به منظور جلوگری کردن از درگیری و خشونت‌ها بین این دو دسته از تجمع‌کنندگان، در «سیویک سنتر پارک» این شهر آمریکا که معترضان بودند، حضور پرشماری داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بحبوحه تظاهرات موافقان و مخالفان پلیس آمریکا در دنور، یک نفر از ساکنان دنور در جریان تیراندازی در این شهر کشته شد.

برخی رسانه‌ها خبر دادند که در بین تجمع کنندگان طرفدار نیروهای پلیس برخی حامیان راست افراطی حضور داشتند و مخالفان پلیس هم از حامیان جنبش «جان سیاهان اهمیت دارد» بودند.

پلیس دنور در توضیح اولیه خود درباره عامل تیراندازی منجر به مرگ یک نفر در این شهر از بازداشت یک مظنون خبر داد و اعلام کرد که ضارب، «یک گارد امنیتی خصوصی بود و هیچ ارتباطی با آنتیفا نداشت».

اداره پلیس دنور ساعتی بعد در توضیحی تکمیلی اعلام کرد که ماموران این اداره فرد دومین مظنون را در ارتباط با تیراندازی بازداشت کردند.

در شبکه‌های اجتماعی صحنه تیراندازی منجر به فوت یک نفر در دنور منتشر شده است. در این فیلم صدای تیراندازی شنیده می شود در حالی که نیروهای پلیس هم در صحنه حضور دارند و بعد از شنیده شدن صدای تیراندازی با عجله خود را به صحنه می رسانند.

نیروهای پلیس دنور بعد از حاضر شدن در صحنه، با تن خونین یک نفر مواجه می شوند و ضارب هم در صحنه حضور دارد. فرد زخمی در نهایت بر اثر شدت جراحات در بیمارستان جانش را از دست می دهد.

به گفته پلیس دنور، فرد مقتول پس از آن که با اسپری یک نیروی گارد خصوصی را هدف قرار داد، هدف تیراندازی او قرار گرفت.

پایگاه خبری محلی «دنور پُست» گزارش داد، فردی که هدف تیراندازی قرار گرفت و جانش را از دست داد، جزو تظاهرات کنندگان حامی نیروهای پلیس بود.

در ماه‌های اخیر و به دنبال کشته شدن نژادپرستانه «جورج فلوید» شهروند سیاه پوست آمریکایی توسط افسر سفیدپوست، تظاهرات و اعتراضات سراسری در اعتراض به خشونت و تبعیض نژادپرستانه در آمریکا شدت گرفت و همچنان ادامه دارد.

در هفته های اخیر، حامیان دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با انتقاد از مواضع معترضان ضد تبعیض نژادی و اتهام زنی به آنها درباره «آشوب و هرج و مرج»، دست به بسیج نیروهای خود در حمایت از ماموران پلیس زده‌اند.

 

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: دونالد ترامپ دنور آمریکا نژادپرستی پلیس تظاهرات نیروهای پلیس پلیس دنور یک نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۵۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، رئیس دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا درباره اعتراضات دانشجویی گفته است: تمام اقدامات ما، از جمله درخواست کمک پلیس، نتوانست به تظاهرات پایان دهد.

رئیس دانشگاه جورج واشنگتن همچنین تاکید کرد کهما با مقامات پایتخت در تماس هستیم و پلیس حضور خود را در داخل و اطراف دانشگاه افزایش می‌دهد.

دانشگاه‌های سراسر آمریکا بعد از آگاهی از جنایات پرشمار رژیم اشغالگر قدس علیه مردم غزه و کشتار حدود ۳۵ هزار انسان بی‌گناه، عرصه اعتراض علیه سیاست‌های این رژیم و دولت آمریکا به عنوان مهم‌ترین حامی آن تبدیل شده است. در این بین یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که با گسترش اعتراضات به مراکز دانشگاهی مختلف آمریکا جلب توجه می‌کند، سیاست‌های دولت آمریکا و پلیس این کشور است. دولت و پلیس در این کشور بدون توجه به خواسته‌های معترضین، تنها سیاست سرکوب و بازداشت گسترده را در پیش گرفته است.

از روزهای ابتدایی حمله‌های رژیم صهیونیستی به غزه، جامعه آمریکا عرصه واکنش‌های مختلف به این رویداد بود. نظرسنجی‌های مختلف نشان از افزایش بی‌سابقه حمایت آمریکایی‌ها از مردم غزه دارد. طبق نظرسنجی گالوپ در مارس ۲۰۲۴ اکثر آمریکایی‌ها اقدامات رژیم اشغالگر در غزه را تأیید نمی‌کنند. تعداد مخالفان با اقدامات رژیم صهیونیستی از ۴۵ درصد در نوامبر ۲۰۲۳ به ۵۵ درصد افزایش یافت. دموکرات‌ها ۷۵ درصد دیدگاه منفی نسبت به اقدامات تل‌آویو دارند. رائد جرار از اندیشکده دموکراسی برای جهان عرب معتقد است که نظرسنجی فوق نشان از جدایی بین سیاست دولت بایدن و دیدگاه اکثر آمریکایی‌ها درباره اقدامات رژیم اشغالگر در غزه دارد و سیاست خارجی دولت آمریکا با انتظارات رای‌دهندگان هماهنگ نیست.

حمایت جوانان آمریکایی از فلسطینیان آشکارتر شده است. نظرسنجی پیو (PEW) در آوریل ۲۰۲۴ نشان داد که یک سوم از افراد بزرگسال زیر ۳۰ سال آمریکایی با مردم فلسطین همدردی می‌کنند و تنها ۱۴ درصد این احساس را نسبت به صهیونیست‌ها دارند. جوانان آمریکایی نسبت به مردم فلسطین نظر مساعدتری نسبت به صهیونیست‌ها دارند و از هر ۱۰ فرد زیر ۳۰ سال، شش نفر دیدگاه مثبتی نسبت به مردم فلسطین دارند. در میان آمریکایی‌های جوان، ۳۴ درصد دلایل حماس برای مبارزه با رژیم صهیونیستی را معتبر می‌دانند.

اعتراض‌های دانشجویان آمریکایی در حمایت از مردم فلسطین، ابتدا از دانشگاه‌های کلمبیا و هاروارد آغاز شد. دانشجویان معترض با صدور بیانیه‌ای مشترک، رژیم اشغالگر را به عنوان مسئول کامل جنگ معرفی کردند. این اعتراض‌ها به تدریج به شمار زیادی از دانشگاه‌های این کشور نظیر آموری، میشیگان، براون، پلی‌تکنیک هومبولت، برکلی، کالیفرنیای جنوبی، نیویورک، ییل، کلمبیا، ماساچوست، تگزاس، مینه‌سوتا و غیره گسترش یافت به گونه‌ای که تاکنون ۷۹ دانشگاه آمریکا درگیر اعتراض علیه رژیم اشغالگر قدس شده است. علاوه بر حضور دانشجویان، در برخی از دانشگاه‌ها اساتید حامی فلسطین نیز عمدتاً در اعتراض‌ها مشارکت فعال دارند.

خواسته اصلی دانشجویان آمریکایی، همبستگی با ملت فلسطین است که در چارچوب آن خواستار آتش‌بس دائمی در غزه، اتمام کمک‌های نظامی دولت آمریکا به رژیم اشغالگر، قطع همکاری دانشگاه با مجتمع‌های تسلیحاتی و کنار گذاشتن روند سرمایه‌گذاری دانشگاه‌ها در سرزمین‌های اشغالی شده‌اند. با اوج‌گیری اعتراض‌ها، مدیران برخی از دانشگاه‌ها درصدد توافق با دانشجویان برآمدند. برای مثال مسئولان دانشگاه براون ایالت رودآیلند اعلام کردند که با دانشجویان حامی فلسطین به توافق رسیده که در اکتبر ۲۰۲۴ توقف سرمایه‌گذاری در فلسطین اشغالی را به رأی بگذارد. دانشجویان نیز ضمن پایان دادن به تحصن خود، این توافق را یک پیروزی بی‌سابقه و امتیازی بزرگ برشمردند.

کد خبر 6097738

دیگر خبرها

  • شهدا و کودکان غزه دانشگاه‌های اروپا و آمریکا را فتح کردند
  • حمله پلیس فرانسه با گاز اشک‌آور به حامیان فلسطین+ فیلم
  • پلیس فرانسه با گاز اشک‌آور به حامیان فلسطین حمله کرد+ فیلم
  • پلیس فرانسه با ضرب‌وشتم و گاز اشک‌آور به حامیان فلسطین حمله کرد
  • برخورد پلیس آلمان با تجمع حامیان فلسطین
  • حامیان فلسطین در نیویورک پرچم آمریکا را آتش زدند+ فیلم
  • همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین
  • حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد
  • تجمع ضد آمریکا و انگلیس در بورکینافاسو
  • عکس| پیشنهاد عجیب و غریب ایلان ماسک به حامیان فلسطین