Web Analytics Made Easy - Statcounter

محصولات D۱۷۰۰۰ پلاس، D۹۰۰۰ پلاس و D۷۰۰۰ دیزلی ایرانول به صورت مستقیم با قیمت مصرف کننده و حذف واسطه ها در دو پایانه بارگیری ماشین های سنگین عرضه شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی شرکت نفت ایرانول، این اقدام برای اولین بار توسط واحد توزیع مویرگی شرکت نفت ایرانول و با همکاری تعاونی مصرف کارکنان این شرکت در راستای کمک به رانندگان ماشین های سنگین در پی نارضایتی آنها از افزایش کاذب قیمت بازارروغن موتورهای دیزلی و نابسامان شدن توزیع انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این پروژه که از هفته گذشته آغاز شده در روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت.
روغن موتور D17000 پلاس در کلیه موتورهای دیزلی چهار زمانه، سوپر شارژ و توربوشارژ انواع اتوبوس،مینی بوس و کامیون های بنز اکتروس و اکسور، اتوبوس های شهاب، ولووFM,NH,FH،کامیونت های ایسوزو، اتوبوس های 1312B, OM457LA، مگاترانس،HOWO، انواع کمپرسی و کشنده، ماشین های کشاورزی، عملیات راهسازی و حفاری نظیر بیل هیدرولیکی، بلدوزر و گریدر و ....مورد استفاده است.
روغن موتور D9000 پلاس نیز جهت مصرف در کلیه موتورهای دیزلی چهار زمانه ، سوپر شارژ و توربوشارژ و موتورهای بنزینی در مواردیکه سطوح کارایی فوق توسط سازنده توصیه گردیده است مثل اتوبوس های 137R,457، ولوو F12,NL،کامیونت های سایپا دیزل ، مینی بوس IVECO، ماشین های راهسازی نظیر بلدوزر و گریدر توصیه می شود.
روغن موتور D7000 نیز خاور، کمپرسورهای قدیمی ولوو، ماک، داف، اتوبوس 302، ماشین های راهـسازی و حفاری نظیر بیل هیـدرولیکی، بلدوزر  گریدر و .... مجاز به استفاده از این روغن هستند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۶۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا این ماده غذایی کالا‌ی مورد علاقه سارقان است؟
  • یک مرکز معاینه فنی سنگین در پایانه شرق ایجاد می شود
  • ۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است
  • جمع‌آوری روغن غیر قابل مصرف انسانی در چهارمحال و بختیاری
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • دستگیری عامل ضرب و شتم در اتوبوس/مجازات سنگین در انتظار فرد خاطی
  • پرینتر جدید لنوو با چه قیمتی عرضه شد؟